Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

canııımm çooooooook geçmiş olsuuuunn , sen kime olmuştun ameliyatını tatlım

su ayyy resim ekle hemennnnn:))) catlarım bak:)

kızzz dur yüzüm gökkuağı gibi . dahada morardı . ekleyeceğim.biraz kendime geleyim de. ölü gibi yatıyorum şimdi.

canııımm çooooooook geçmiş olsuuuunn , sen kime olmuştun ameliyatını tatlım

sağol. kayseri de saffet örse oldum. zaten burada oturuyorum.

ayy çalışıyorum hoff çıldırcam valla yaa
bide çok yağmur varr
içim karardı valla

ooooooooooooooooo su ay cnm çok ama çok sevindimmm sanırım bandajı açıldıgında tek aglayan kişi benim aranızda:):):):):)eger bandajınız açıldıgında begendiyseniz emin olunki sonrada daha mükemmel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)resim ekle cnm bnm bekliossssssssssssssss

çıslarrrrrr gidemde son bi iki çizim attırammmmm sonrada eve giderim geldiigmde burda olunn küserim yoksa öptm herkesssssssssssssssssiiiiiiiii:)

bu arada su ay resim eklemisşin albüme gördüm baya iyi duryor daha noslunn yalnız yüzün niye kızarmış kıss alerji falanmı oldun yada çokmu kastın kendini bıstıkkkkkkkkkkkkkkk:)

bu arada su ay resim eklemisşin albüme gördüm baya iyi duryor daha noslunn yalnız yüzün niye kızarmış kıss alerji falanmı oldun yada çokmu kastın kendini bıstıkkkkkkkkkkkkkkk:)

offf sorma ben kendimi bildim bileli hep kırmızıyım. bu yüzden yazları hiç dışarı çıkamam. kılcal damarlarla ilgili. sinir oluyorum bu duruma. bir kremim var bakalım yeni kullanıyorum inş. işe yarar.

ahahah okumuyorum arada bi açıp bakıyorum ama :) yetişemiyorumki kızların hızına

offf sorma ben kendimi bildim bileli hep kırmızıyım. bu yüzden yazları hiç dışarı çıkamam. kılcal damarlarla ilgili. sinir oluyorum bu duruma. bir kremim var bakalım yeni kullanıyorum inş. işe yarar.
cnm beyaz tenlisin ya benim kuznein eşine çok bezniyosun sima olarak oda beyaz tenli canı sıkıldıgında üzüldügünde heycanlandıgında kıpkırmızı oluyo ama çok tatlı oluyo ben seviomm vala al al yanaklarıaklinialirimsmileallık süremeye gerek kalmıyo ne hoşsositososito
ÖZGE FORUMU OKUYOSUN GÖRDÜÜÜM GÖRDÜÜÜM zemuszemus
yakaladın demüüüüüüüüüüüüüüüüü bende özge diyinde özgeözge yi söylüyon sandım allah muhafazaakannehirkaydirigubbakcemile3
ahahah okumuyorum arada bi açıp bakıyorum ama :) yetişemiyorumki kızların hızına

şimdilik durulmuş kıs bura bende eve geldim yemek yedimmm kahvaltı yapmadım rejim yapcam ya güya ama fil gibi yedim ben niye begeremiyorum ya önceden bukdr iradesiz değildim yafffffffffffffffffff:sinifsinif:eek:haoldumsmile:1no2:

nemm bu saatte işten cıkıp ewe gittin ve bide üstüne yemekmi yedin helal valla
bende daha mesai bitsin diye bekliyorum

benim eve gidişim en erken 19.30
yemek yap,ye,topla 21.00 en erken
gel de zayıfla
yok ama yeni bi koşu bandı buldum onu alıcam kızlar
temmuza kadar en az 4 kilo vermem gerek

nemm bu saatte işten cıkıp ewe gittin ve bide üstüne yemekmi yedin helal valla
bende daha mesai bitsin diye bekliyorum

10 dk işle ev arasııışutarafagittieve gelincede yemek hazır oluyor 10 dk da yemek yiyorumm geç bile geldimm netekaydirigubbakcemile3annem diyoki kızım az uzan dinlennnn yorulmadınmıkaydirigubbakcemile3evlenince nete nezman girerim acaba zaman bulamıycam gibi gelio ev iş temizlik yemek herşey bana bakcak:1shok:

özgecim iyiyim ama bu iş beni çok bunaltıyo ya
uzun bi tatile ihtiyacım var hissediyorum
:KK43: nolcak bilmiyorum
hiç böyle olmamıştım

X