Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yok nemcim ben ameliyat olmadım olucamda ameliyat olursam bunlar nasıl düzeltilir onu merak ettim janum

hee doru anlamısıım oleyyyyy düzelir cnm yaa ben ameliyat olmadım ama düzelen arkadaslar var :)

deviasyon var etler büyük burun yamuk kemerli dudak yok ama ossun be yawww aklinialirimsmile

cnmcım görünüşte çok kusurlu durmuor açıkçası ama tabi içtende önemli et olması falan kötü tabi nefes alman açısında görüş bakalım cnm dr neler sölicek bislede paylasırsın

burun şefkatle dudaklarımı kanatları altına aliyi çok severler birbirlerini kaydirigubbakcemile3

hello kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):):)yeni katılımclar var hepinizi sevgi dolu kucaklıyorum:):):):)bugun ögle saati olmasına ragmen baya online olan pıtırcıklar var yuppiiiiiiiii:)
kıs tuonela iş yerindekiler nedediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çatlayan olmuştu:):):):):):):):dua oku anam nazar degmeye..
su ay tatlım haberlerini bekliyorusssss 4 gözle hemdeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

nemmmm iş yerindeki kadın hiçbise demedi kız:KK70:
baktı baktı ole suratında bos bi ifade ne guzel olmus dedi ne bisey dedi senin begenmen onemli vs dedi bide :))) kıskannçlık seziyorummm yada cidden begenmedi hehe.))) :roflol:

firegirl ne zmn gitcen tatlım dra valla haberlerini bekliorus he mrk ettm şimcik

bence burnun hiçde kötü durmuyor tatlım doğal bi burun işte şanslısın ameliyat olmadan bu siteyi bulmuşsun benim için öyle olmadı

sen saol tuonelacım bise gzl burnuslar gösterdğin ve davamının gelceği için

bencede çok güselll omuş tuonela kızlar toplanın gidiyoz kim dedi lemmm beğenmedim diye alsanaalsanasmile

X