Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Öyle evet güzellikleride çok tabiii boshayallersmile ama birde şu sınavlar olmasa tadından yenmez kaydirigubbakcemile3

neyse ben azıcık daha derslerle boğuşmaya devam edeyim , sizlere iyi forumlar iyi eğlenceler canlarııım kaydirigubbakcemile2

bu arada tuonela 'nın burnuş resminede yorum yazamadım içime oturdu kaydirigubbakcemile3

cnm kolay gelsinn sınnav dedigin hemen gecerrrrrrrrrrr iyi çalşmalar arada ugra kafan dagılır beklerissssssssssssssssssssssaklinialirimsmilesositososito

kıs o söz cok komiktir hakkaten sevindim kopmana:))))))kaydirigubbakcemile3

canımm cok tesekkurler:)) evet baktım aynada cok hosuma gitti ama ne yazık ki tekrar bandajlandı zavallı 1 hafta daha boyle gezicem birde oyle tek kat hafif bir bandajda degil resmen halen alcılı gibiyim:))))) tampon kısmı iğrençti hatirlamak istemiyorum allahtan bitti kurtuldumboshayallersmile

bu arada resimde ekledimm kıslarr bugunki benden bi kareee biras mal gibi çıkmışımm kusura bakmayınnn :):):):):

neren mal gibi çıkmıs cnm yaa haksızlık etme kendine rica edicim
gayet gzl hoş bir bayansın nemcim:sm_cool:

günaydın kızlar bugün öğleyin doktora gidiyorum dananın kuyruğu kopacak. çok heyecanlyım alçı alınacak.sonra yine bandajalnacağım galiba 1 haftada daha eve hapis olacağım neyse idare ederim.

tuonela burnun nasıl cnmmmm anlatsana brz içimiz açılsın

ay sorma aysacım iş bası yaptım bugun:))) allahtan fazla oturmalı kalkmalı bir işim yok:)) burun iyi durumda bantlardan sıkıldı kasınıp duruyor:) birde tamponlarım cıkınca koku almaya basladım antibiyotigin tadı cok kotuuuu:)) yinede tat ve koku duygumu geri kazanmaya baslamak guzel:))) siz napiyosunuz bakalımmmmm

günaydın kızlar bugün öğleyin doktora gidiyorum dananın kuyruğu kopacak. çok heyecanlyım alçı alınacak.sonra yine bandajalnacağım galiba 1 haftada daha eve hapis olacağım neyse idare ederim.

hadi hayırlı olsun su.aycım:) bak alcı cıkar cıkmaz bandajlı foto istiyoruzzz:)))hihoyyyt

hadi hayırlı olsun su.aycım:) bak alcı cıkar cıkmaz bandajlı foto istiyoruzzz:)))hihoyyyt

oo hemen koyacağım . daha yüzüm gökkuşağının bütün renklerini taşıyor .neyse inşallah bantlanmadan çekerim foto.

çok sevndm cnm hersey gönlünce olsun darısı isteyen herkesin başına :)
napalım işte arada girip bakıorum kimse varmı yokmu diye bi seslenip çıkıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…