şükür ya kıslar 3 gündür yoksunuz nerelerde bu ksılar diyorum :)
lachesıs benimki klasik elektrk süpürgesi cidden toza alerjin varsa baya toz oluyo alırkennn benim burnum bile kaşınıyo tozdan oda alerjim falan yok:)
torbasızlar güzel su haznesi hemen çıkıp boşaltırsın 2 dk nı bilem almas..ama pek bi pahalıydı ben sordugum zaman ondan almadım:)yeni çıkanların hepsi güzeldr ondan begendigin herhangi birini al bence:)
oskem oskemmmmm hadi bitti bitti zoru gittiiii:)bi kere daha gidince bitirceksin son kes de gidip evini yerleştirceksin okdr:)sonra keyfini sürcen inş:)
şimdi ucuzlamış fiyatlar ama her model için bir şikayet var internette, çok kararsız kaldım o yüzden herkes farklı birşey söylüyor:S
elektro worldde çok kenwood çok indirime girmişti ama nette hep kötü yorumlar yapmışlar vazgeçtim.
sen nasılsın kuşum nasıl gidiyor, eşim çağırıp duruyor dizi izliycez gelirim sonra yine :)
Benimde toza alerjim war ama yinede sulu almadim
Aman benimle yasayacak degil ya
2 yil sonra yenisini alirim nolcekk :)
yaaaa araştırmadım cnmmmm ama bikere alcan ondan iki kuruş fazla olsun iyisi olsunn sonra seni sinir etmesin:)etrafımda kulanan hiç yok valla yoksa isim sölerdim:)
bende neyapim cnm aynı yuvarlanmaca günden güne koşuyorumm:)zaman geçiyo işte:)
tmm cnmmm hadi size iyi seyirler bende çıkayımm neyapsam onu bi düşneyim :)
Benimde toza alerjim war ama yinede sulu almadim
Aman benimle yasayacak degil ya
2 yil sonra yenisini alirim nolcekk :)
Biraz daha bi bekle canim bence simdiki supurgenede yazik
Ama bi yandanda alerji durumu var iste
Benimki nasil cikicak acaba cok merak ediyorum
lachesısım genelde su haznelilerde çok çeşitttt bakkkk ben şunu begendim araştırdımda internettenn senin gbi alerjisi olanlar kulanmışş işe yarıyormuş..msn den atıyorum cnmm linkiii gelmesse söle bidaha atarım:)
fakirse iyidir bence.
çok sağol bebeğim çok makbule geçti öperim yanaklarından :89:
inş işine yarar bebekim:)
bu arada bşy sorcam kısss boya aldımda büğünn..aslında bujiteriye gittigimde..saçımı bi kaç ton açmak sitedim..çikolata kahve gibi bi renk yapayım dedim..ordaki kadın saçında tutmas heryer farklı olur saçların koyu kahve dedii..hiç ugraşma diyinceee siyah aldımm:)
eve geldim kararsız kaldımmmm siyah yapmasammı diye..sence neyapim kıs ne yakışır bana:)
cnmmmm benim beyazlarım çok malum habire kuaförde boyatmayla ugraşamamki..inan boyadıktan 15 gün sonra beyaazlarım çıkıyo:)koyu kahve şimdii sıklıdım ondan deiştireyim dedimde iycene maffederim flan daha yeni kendine geldi saçım kestirdim diye..en iyisi siyah yapmak gibi en azından başka renklere bakmam bidaha siyaha boyarsam:)
aslında her renk denedimmmmmmm bana en yakışannnn koyu tonlar açık renklerde kaşlarım çok sırıtıyo esmer olunca simsiyah kaşlaırm oluyo kaşların rengini açsam oda çok çirkin duuryo...siyah istiyorumda pişman olmaktan korkuyorum bidaaha deiştiremem diye:)
sanada iyi akşamlar cnm bnmm demek bana yakışıyo siyahBir iyi aksamlar diyeyim dedim :26:
posetcay pisman olmana gerek yok be, siyah sac güzel oluyo, sanada cok yakisiyo
hımm o zaman siyah yap canım. evet siyahın değiştirmesi zor ama sen zaten genelde koyu renk kullanıyorsun ve sana yakışıyor. ama 15 günde bir boyuyorum dedin, siyahı üzerine başka renk boyanıyor mu, ömür boyu siyaha boyamak zorunda kalmazsın herhalde değişir bence
yok cnm siyah yapınca orielle açılması lasım zaten 3 sene önce siyah saçımı öyle açtırdımm berbat yaptım maleseff..tüm renkleri kullandımmm en zahmetsiz ve heryeri aynı tutan tek renk siyah..mesela 1-2 ayda bir yapıyorum ya boya siyah olunca azcık boya ile sadece dibini boyamam yetiyor çünkü siyah akmıyor:)ama diger renklerde komple boyamam gerekiyorrr her seferinde farklı renk oluyo kızıl kumral tonlarında:)
ama diyorumm gideyim kuaförde bikereeee açtırmadan boyatayım bakır kumral tonlarında begenmessem siyahmı yapim diyuorummm..aman ne çok konuştum yine:)