Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nemm kuzucum neden küstün yaa
Lachesıs tatlım benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım war walk at home vıdeosunamı baslasamkı
lashesıs bacım bnmmmm hadi bakalımmmmm inş zayıflarız akşamları az yesem benden iyisi yok valla:)
oskemmmmmmmmm sen zaten zayıfsınnhoş lachesısda zayıf nerenizi verceksiniz ayol:)
adaaaa sendemi ewlenince İstanbulda yaşayacaksınn
hadi cnm bnmm iyi yolculuklar şimdiden:)istnbulun ayrı bi yeri var bende:))çok büyülü bi şehirrrrr ve eşimle sevgiliyken ilk şehir dışı gittigimiz yerrrr:)sevgiliyken oraları gezmekte ayrı bi güzeldi:)şanslısın istnbulda yaşıycagın için:)
Evet Canım,İstanbul Türkiye'nin Avrupası:) Çok güzel,çok güzelmiş;ama oraya yaşamaktan ziyade tatil için gitmeyi isterdim.Ben Adana'mı çok seviyorum çünküüüüsenağlama Ay erken başladım ağlamalara:)
Nişanlım sevdirmek için bu gittiğimde çk gezdirecekmiş beni:)
Miniatürke,teleferikli bi yer varmış oraya ve bi kaç yer söylüyo oralara götürecekmiş,bol bol gezdirecem diyo,seveceksin diyo ama bakalım:) Kandıracak beni deli:)
Ayy Canım kız sen bu koonudada mı tecrübelisin:) Bizde nişanlıyken gezeceğiz Canım:) Bakalım büyülenecekmiyim? Daha bi heyecanlandım kıız:)
Ewet şekerim benimkide İStanbulda
bakarsın bende 2 aya İstanbullu olurum
nerde oturacaksınız siz
herkes eflenioo yaaaff:) ne yapsam en iyisimi ben tursuiulukda kalayimopuyorumnanaktan
Bize Zeytinburnunda oturcağız başakşehir sanırım beylikdüzünün falan ilerisinde oluyo
Alışırsın canım ben ilk gitmeye başladığımda
nefret ederek dönüyordum
şimdi alıştım baya
o kargaşa,gürültü,kaba insanlara ne yazıkki alışılıyor
genelleme yapmıyorum tabiki bizim lachesis,tuenola ve pinko gibi kibar insanlarıda var :):):)
lachesıs kuzum ben göbekim gitsin istiyorummmmmmmmmmm başka yerler gitmesede olur:)göbekim derttttttt:)banada video bulsana:)
bende göbek,göğüs ve popo kısmı sıkılaşsın istiyorum
bacaklarım ii sadece :)
Evet Canım,İstanbul Türkiye'nin Avrupası:) Çok güzel,çok güzelmiş;ama oraya yaşamaktan ziyade tatil için gitmeyi isterdim.Ben Adana'mı çok seviyorum çünküüüüsenağlama Ay erken başladım ağlamalara:)
Nişanlım sevdirmek için bu gittiğimde çk gezdirecekmiş beni:)
Miniatürke,teleferikli bi yer varmış oraya ve bi kaç yer söylüyo oralara götürecekmiş,bol bol gezdirecem diyo,seveceksin diyo ama bakalım:) Kandıracak beni deli:)
Ayy Canım kız sen bu koonudada mı tecrübelisin:) Bizde nişanlıyken gezeceğiz Canım:) Bakalım büyülenecekmiyim? Daha bi heyecanlandım kıız:)
Bize Zeytinburnunda oturcağız başakşehir sanırım beylikdüzünün falan ilerisinde oluyo
Alışırsın canım ben ilk gitmeye başladığımda
nefret ederek dönüyordum
şimdi alıştım baya
o kargaşa,gürültü,kaba insanlara ne yazıkki alışılıyor
genelleme yapmıyorum tabiki bizim lachesis,tuenola ve pinko gibi kibar insanlarıda var :):):)
Walla beni bile kabalıaştırıyo kuzum yani :)
cidden sokakta çok kibar olmamak gerekiyo sanırım :)
Bu slim in 6 pack e bi bakayım ben
ahahah yazdığımı okuyunca gülesim geldi
BEN BİLE KABALAŞIYORUM demişim
sanki görende beni Prenses 1.Elizabeth sancak kaydirigubbakcemile3
sorma canım kontesin yandan yemişi :)
yarın sabahtan çektir olmazmı öle
hem gece bozulmamış olurr