Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Fıstıkcım neden ayrıldınız yaa
umarım saçma sapan bir nedenden kavga etmemişsinizdir :sinifsinif:
ya sacma sapan nedenlerden kavga ettik, nedeni sacmaydi ama cidden cok kalbim kirildi
ufak tefek seylerden bitirmezdim ben ama "artik surama kadar geldi" dedigim bi kavgaydi, hatta daha ötesi...

fıstıkkkkkkkkkkkkkkk kısss kaç yıllık sevgilisiniz hangimiz sevgiliyken ayrılmadıkkii...bud onlardan biri bi hafta konuşmadını diye tamamen bitti deme kuzum yaaaaa bak ben nem sem konuşcaksınız geri:)
ya bilmiyorum ilk defa hic konusmadan bi hafta gecirdik:sinifsinif: belkide bu ayriligimiz digerlerine benzemiyo diye tamamen bitti diye düsünüyorumdur cünkü gercekten cok kötü ayrildik
belkide gercekten tamamen bitmistir :2: zaman göstercek balim ya bakalim hayirlisi :çok üzgünüm:
ya ufak birşeyse ayrılmaya değmez, barışın inat yapmayın, yazık ikinize de.

ya sebep ufak ama tartisma cokk cok cok büyükktüü:1no2:
bilmiyorum ya:çok üzgünüm: barissam bile hemen barismicam burnu sürtsün biraz :1closedeyes: tabi gelip özür dilerse barisalim derse :1no2:

off neyse bosverin benide siz neler yapiyosunuz bakalim:)

fıstıkımmmmmmm kimi zaman böle küslük ve mesafe daha iyi olabiliyor:)ben 1 ay konuşmadıgımı hatırlarımmmm ayrıldıgımızı falannn:)oluyo yani böle şeyler:)bunca yıllık sevgililer böle hopp diye ayrılmas:)biras ara vermek en iyisi demek kafanı dinle o da böleliikle suçunu anlar:)

çay yapcammm gelip bi bakayım dedim :)bihterin yeni filmi başlıyo ayşegül:p onu isleyim az:)gelcem msnde parti yapalım kıslar olursa:)

Kızlar selam herkese.
Umarım keyifler yerindedir.
Nem bu dizi güzele benziyo ya normalde pek dizi izlemeyen biri olarakan söylüyorum bunu:)
Çayını içmişsindir heralde,afiye olsun Canım.

Kızlar selam herkese.
Umarım keyifler yerindedir.
Nem bu dizi güzele benziyo ya normalde pek dizi izlemeyen biri olarakan söylüyorum bunu:)
Çayını içmişsindir heralde,afiye olsun Canım.

heyaaaa hoştu vallaaaaaa hem zaman geçsin diye hemde meraktan izledim:)bu sitede çalışmamı ne var adam gibi giremiyorum myaf:):eek:klava:

fıstıkımmmmmmm kimi zaman böle küslük ve mesafe daha iyi olabiliyor:)ben 1 ay konuşmadıgımı hatırlarımmmm ayrıldıgımızı falannn:)oluyo yani böle şeyler:)bunca yıllık sevgililer böle hopp diye ayrılmas:)biras ara vermek en iyisi demek kafanı dinle o da böleliikle suçunu anlar:)
:1shok: bi ay mi :1shok: icimi rahatlatiyosun kiz kaydirigubbakcemile3
çay yapcammm gelip bi bakayım dedim :)bihterin yeni filmi başlıyo ayşegül:p onu isleyim az:)gelcem msnde parti yapalım kıslar olursa:)
ayyy fatmagül'e ne acidim ama:gitme: hala etkisinden cikamadim yaaaa :çok üzgünüm: özelliklede nisanlisindan aldigi fulari bagladilarya agzinasenağlama en cok o etkiledi beni :çok üzgünüm:

ehmm öhmm ben geldim aranizaaa:KK70: kucaklayin beniiialkisalkisalkis

hosgeldiiinnn :KK3:

:1shok: bi ay mi :1shok: icimi rahatlatiyosun kiz kaydirigubbakcemile3
ayyy fatmagül'e ne acidim ama:gitme: hala etkisinden cikamadim yaaaa :çok üzgünüm: özelliklede nisanlisindan aldigi fulari bagladilarya agzinasenağlama en cok o etkiledi beni :çok üzgünüm:

hosgeldiiinnn :KK3:

erkek mileti kuzummmm valla flim sardı beni bakalım nsl gitcek:)flim olsa bile o igrenç sahne insanın midesini bulandırıyo valla:)

erkek mileti kuzummmm valla flim sardı beni bakalım nsl gitcek:)flim olsa bile o igrenç sahne insanın midesini bulandırıyo valla:)

aynen yaa en acisida nisanlisinin onu kabul etmicek olmasi :1no2:
izlerken bile insanin ici parcalaniyo bide bunu gercekte yasayan kadinlar var :1no2:
berenin oyunculuguna bikez daha hayran olmus oldum bugün:asigim:
bi insan hem bu kadar güzel hemde bu kadar yetenekli olur mu yaaa
her role adapte oluyo, her rolün üstünden ustaca geliyo
bu genc yasinda türkiyenin en iyi oyuncularindan biri olmayi basardiya helal ona a.s

yeni bi dizi basladiya cnm "Fatmagül'ün Sucu Ne?"
beren saat basrolde, tecavüz sahnesi vardida onu konsuyoruz

slm kıslar kardeşlerim gelio bide arkadaşları var:)çok nete gelemem gibi:)öpüyorum heppinizi arada ugrarım ama:)

X