Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yormuşlar seniiiiiiiii olmazki yeni geline bu eziyettt amaaa

hiçsorma kuzuşummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
benden size tavsiye kayınvalide tarafına çok yakın olma:)
off çok iyiler ama istiyolarki sürekli vıcış vıcış görüşelimmmm:)
sen neyaptın bakimmm hep özletion kendini:KK43:

pinkoşum ben gidip yemek yapayım az bşy görüşrüs ok datlum gel bak arada özletme:)

oo kızlar ben yokkene gelmişsiniz yine :)
dişimde çok ağrı vardı
doktora gittim bende

oo kızlar ben yokkene gelmişsiniz yine :)
dişimde çok ağrı vardı
doktora gittim bende

oyyy geçmiş olsun kuzum agrısı hafifledimi bariii vala diş ve baş agrısı kötü oluyo benimde şimdi başım ve gözüm agrıyo ilaç alamda az uzanam bari:)gece görüşelim yafyum:)

kizlarrrr ben geldim
gecmis bayraminiz mübarek olsun canlarim ya ugrayamadim bayramda:KK43:
bayramdan önce benimkiyle fena bozustuk halada aramiz cok kötü ya canm cok skkn kkya giresim bile yok :çok üzgünüm:

ay pinkim gelmis hosgeldin kuzum nerelerdesin yaa valla özleidk sniii
oskeem disin agriyomus gecmis olsun cnm ya dis agrisida cok kötü oluyooo:S:S insan dayanamiyo resmen

saolun kızlar dolgu vardı onu açtı doktor kanal tedavisi yapılcakmışş :KK43:((((((((((((
şimdi oyuk bir dişle 1 hafta geçireceğim
çok zor çooook :)

kizlarrrr ben geldim
gecmis bayraminiz mübarek olsun canlarim ya ugrayamadim bayramda:KK43:
bayramdan önce benimkiyle fena bozustuk halada aramiz cok kötü ya canm cok skkn kkya giresim bile yok :çok üzgünüm:
sgl cnm bnmmmm:)bende diyorum bu fıstık nerelerde:)valla insan bozukken sevgilisiyle vala bşy yapası gelmio:)bu erkekler deliii bbulmuşlar gül gibi hatunları laga luga yapıyolarsempatiksalakcinni
saolun kızlar dolgu vardı onu açtı doktor kanal tedavisi yapılcakmışş :KK43:((((((((((((
şimdi oyuk bir dişle 1 hafta geçireceğim
çok zor çooook :)

oyyy geçmiş olsun cnmmmmmm 1 hafta hemen gecerrr inşş agrısız:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar :KK3: birsey soracam, 6 ayi gecmis burunlular, siz ne zaman burnunuzu saga sola kipirdata bildiniz CADIARZU umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir :kedi:

iyi aksamlar kizlar :KK3: birsey soracam, 6 ayi gecmis burunlular, siz ne zaman burnunuzu saga sola kipirdata bildiniz CADIARZU umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir :kedi:

hemen cevap vereyim canım.ben ameliyat olalı 7,5 ay oldu.6 aydan sonra burnumun tam oturduğunu gerçekten hissettim.hep derlerdi ama yaşamayınca insan anlamıyor.Hele 7 ayı bitirince yani şimdi uç kısmını sıkabiliyorum eski burnum gibi.İlk aylarda sanki garip bişey oluyordu dokununca.Şimdi o his yok kendi orjinal burnum gibi diyebilirim:)yavaş yavaş sağa sola da oynatıyorum.

cnm benim 11 ay olcakkkk böle eskisi gibi saga sola kımıldatmadım hiç çünkü içim cız ediyor bşy olcak sanıyorumm bak bunu yazarken bile içim bi hoş oluyor:)ben bi kaç sene daha geçmeden tam anlamıyla rahat kulanamıycam sanırım:)

hemen cevap vereyim canım.ben ameliyat olalı 7,5 ay oldu.6 aydan sonra burnumun tam oturduğunu gerçekten hissettim.hep derlerdi ama yaşamayınca insan anlamıyor.Hele 7 ayı bitirince yani şimdi uç kısmını sıkabiliyorum eski burnum gibi.İlk aylarda sanki garip bişey oluyordu dokununca.Şimdi o his yok kendi orjinal burnum gibi diyebilirim:)yavaş yavaş sağa sola da oynatıyorum.

Iyi bari ya, benimki nerdeyse 4 aylik olacak, ve hala sanki benim burnum degilmis gibi :1rolleyes: sagol canim

Iyi bari ya, benimki nerdeyse 4 aylik olacak, ve hala sanki benim burnum degilmis gibi :1rolleyes: sagol canim

oooo daha çok erken, benim de 5.5 ay falan oldu şuan ucu azcık oynatabiliyorum lakin ucu hala tam olarak benim burnum gibi değil yavaş yavaş azalıyor ama.

bu arada selam tüm pıtırcıklara a.s.

cnm benim 11 ay olcakkkk böle eskisi gibi saga sola kımıldatmadım hiç çünkü içim cız ediyor bşy olcak sanıyorumm bak bunu yazarken bile içim bi hoş oluyor:)ben bi kaç sene daha geçmeden tam anlamıyla rahat kulanamıycam sanırım:)

11 ay mi? sende baya dikkatliymissin kaydirigubbakcemile3
bakalim ben ne zaman baslicam...

oooo daha çok erken, benim de 5.5 ay falan oldu şuan ucu azcık oynatabiliyorum lakin ucu hala tam olarak benim burnum gibi değil yavaş yavaş azalıyor ama.

bu arada selam tüm pıtırcıklara a.s.
hg cnm bnm:)benimde habire netim gidiyo deli olcam yaf:)nerelerdesin yoksun sanki 3-4 gündür:)
11 ay mi? sende baya dikkatliymissin kaydirigubbakcemile3
bakalim ben ne zaman baslicam...

bak şuanda yapıyorum ama içim bi hoş oluyooo:)bidaha amlyt stresini çekmek istemiyorumm valla aklım sadece burnumda dikat ediyorum umarım başına bi iş gelmeS:)

hg cnm bnm:)benimde habire netim gidiyo deli olcam yaf:)nerelerdesin yoksun sanki 3-4 gündür:)

hb kuşum.
ya şimdi ben bayramda çok çikolata yedim 3-4 kutu falan onlar bana 3 kilo olarak döndü mafoldumben

eşim evdeydi onunla gezdik bişeyler yaptık fazla uğrayamadım. bugün de tatil için bişeyler alıyım dedim kışlıklar var tabi kış geldi:)
sen nasılsın?

X