Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Bı ewleneyımde zaten cocuk mocuk derken gecer zaman sonrada yas 30 olur
Cocuk buyuturkende baslarım kpssye calısmaya sonrada memur olurum ınsallah

a.s inşallah canım bu devirde memur olmak da zor valla ben de maliye okuyorum da ne olcağımız belli değil:teytey: bugün de tam gün mü çalışıyosun yoksam sadece toplantılara mı gidiyosun

mrb yelkem yeni ark mısın ben bayadır yoktum (= tanışmadık sanırım

hehehe hoşgeldinnnnnnnnn aramıza hayırlı olsun 50 mesajın (= sendemi ameliyatlısın

aa geçmiş oolsunnn izmirlimişsin orda ufuk bilkayın dı sanırım yaptıı burunları beğeniyormm sen kime oldun

aa geçmiş oolsunnn izmirlimişsin orda ufuk bilkayın dı sanırım yaptıı burunları beğeniyormm sen kime oldun

canım benim aklımda hiç estetik yoktu nefes alamıyodum özel efes kbb diye biyer var orda oldum forumdada bikaç kişi olmuş ama ulaşamıyorum kuzu123 bide emekli ..burun ucumda kıkırdak yokmuş o yüzden estetik de oldum yani aslında deviasyon şikayetiyle gitmiştim:)ama memnunum yani öyle aman aman bi beklentim yoktu zaten ,kendi burnummuş gibi:)

sağlık en önemlisii canım bendede nefes sorunu vardıı kapalı ameliyat oldum yaralarım çok zor iyileştii içinde hala şişlik var burnumun keşke açık ameliyat olsaydım diyorum halaa ozaman burnun içinde kesik yara dikiş olmuyor napalım olduk bitti valla

aa ben kapalı teknikle olanların daha çabuk iyileştiğini duymuştum sanki ama yanlış biliyomuşum bak:)ben açıkla oldum canım burun ucumda kesi izi var işte o canımı sıkıyo geçicek diyolar ama bakalım..(illa takıcak bişiler buluyoruz:roflol:)

burun içinde dikiş olmazmııı kaç gün oldu inan kontrole her gittiğimde ki ben pimpirikli biraz fazla gidiyorum sanırım:) her gittiğimde 3-4 dikiş alınıyo eriyemedi gitti dikişlerim:))

Oooo pinkocum nerelerdesın ya msndede yoksun burayada ugramıyosun
Naptın tasınabıldınmı ?

Oooo pinkocum nerelerdesın ya msndede yoksun burayada ugramıyosun
Naptın tasınabıldınmı ?

canım taşındım sonunda ölüyorum yorgunluktan sıcakta taşnmak ölüm geldi odamı yeni toparladım herşey hurçlardaydıı bi fırsat bulamamıştım sen napıyosunnnnnnnn çalışıyomusun

oske hiç toplaştınızmı msn de valla bayadır yokumm msn giremiyodum arada face e bakıodmm

Hadı yenı evın hayırlı ugurlu olsun canım gule gule otur
Ewet maalesef 2 gundur toplantıdayım ya
Msndede toplasamadık canım
Insallah bayramdan soora yaparız bı msn partısı

tünaydın kıslar:)
pinkocum yafffff bidaha gitme buralardan:)
kıslarrr bbugun iftara gitcez yine davetliyis..ev temizlemem lasım pazartesinden itibarennnn iftara çagırcam akrabalar..her gün minumum 20 kişi gelcek ayvayı yedimmm şimdi ev temizliycemmm pof:)
rahat rahat bi gelemiom buraya yaf:)

Hosgeldın nemcım sefalar getırdın :)
Ayy temızlıkmıı ıykkk :)
Kız 20 kısıyı bırden nasıl agırlayacaksınnn

eheuehu 20 kişimi dalgamı geçiyosun ahahaha ben kendimi zor doyuruyorum annem babam gelince bile yoruluyorum kolay gelsinnnnnnnnn

yaw burun topicleri son hız çoğalıyorr hakkaten baya ameliyat olan var demekki bu site zaten canlıydı tam canlanmış (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…