Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayy cnaım inşallah öledir
yoksa çok çekilmez bir hayat bizi bekliyordur :S

ayy cnaım inşallah öledir
yoksa çok çekilmez bir hayat bizi bekliyordur :S

belirgin bir şekilde huzursuz olursanız başka yere taşınırsınız yahu sıkma şimdiden canını. hem iyi olupta sana sürekli yardımcı olabilir de, avantajlarını da düşün. sana bağlı biraz da anlaşmak.

evet canımcım doğru diyosun avantajıda olabilir
ama işte bakıcaz duruma göre
umarım herşey yolunda giderde sıkıntı yaşamayız yaa

evet canımcım doğru diyosun avantajıda olabilir
ama işte bakıcaz duruma göre
umarım herşey yolunda giderde sıkıntı yaşamayız yaa

ay şimdiden böyle şeyler düşünme, inan öyle bir alışıyorsun ki, kendi ailen gibi oluyorlar, şaşırıyorsun. benim markete gitmem lazım gelirim sonra çok öptüm opuyorumnanaktan

oskemmmmm facedeki resimleirni yerim ben seninnn tamammı:)

yi tatlım :)
ayy uzun zamandır hiç foto çekilmemişiz yaa
hep eski fotolar baktımda :S

ayy neem biliyomusuun
seni dinlemedim ve kayınvalidemle konuştum :)

yi tatlım :)
ayy uzun zamandır hiç foto çekilmemişiz yaa
hep eski fotolar baktımda :S

ayy neem biliyomusuun
seni dinlemedim ve kayınvalidemle konuştum :)

ya kuzum çok tezcanlısın sen ya..bu hiç iyi bşy deil sana sölüyeyim biraz zamana akışına bıraksaydın barim:)
nededi peki kaynanacıkkk tabi bşy diyememiştir dogal olarak :)

Ohh valla kızlar baya rahatladım :)
Yarın aksama dogru gelınde bı msn partısı yapalım
Ewde nete gıremıyorum sorun var

nbrsin yafyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugun sabahlıycakmıyıs:)hoşş benimki az bakim nete diyoo:)Sanırım kısa süreligine gitcemmm tv karşısına:)

nbrsin yafyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugun sabahlıycakmıyıs:)hoşş benimki az bakim nete diyoo:)Sanırım kısa süreligine gitcemmm tv karşısına:)

napim tatlım hamilelik forumlarında takılıyorum bilgi almak için birazdan çıkıcam sonra yine gelirim karşılaşırız arada:)
ya ben regl olmadım ve hala belirtiler var test yanlış olabilir mi diye bakıyorum, ona göre tatil planı falan yapıcam sağlıksız şeyler yiyebilirim spor yapabilirim, ne biliyim erkenden öğrenmek lazım sanki.

cnm oruç tutuyorus ya inan regl dönemini çok etkiliyo...evde yapılan testler 1 haftayı geçtikten sonra çıakrtıyo ama keisn deil...10 gün bekle olmassan kan tahlili yap 15 dk sonucu veriolar:)hadi bende kaçimm gelcemmm geriii:)inş minikkkkk lachesısı severis yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olurda:)

doğru oruçtandır muhtemelen, tamam kuşum gelince görüşürüz çok öptüm Şeniz

ehuehue kıs dün yazadıgım msjlara bakıyodumm valla tam pıtırcıkları accaktım baktım yazmısın:)
nbr sin kuzuş:)ben yeni uyandım mal gibiyim iftara yine davetliyis:)evimde makarna pişirip iftar yapmak istiom artık:)daha hiç evde iftar yapamadım bilionmu öggggggggggggg:)
sen neyapıon bakim daqtluş:)

hadi yaa
maşallah sizde akraba,tanıdık çok galiba
aman boşwer gitmesi daha kolay
ya hepsi size gelseydi dahamı iyi olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…