Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Fıstıkcım ben daha öncede görmüştüm 1-2 fotonuda maşallah gayet güzelsin datluum

bastan cnmmmmmmmmmmmmmm başardın resim yüklemeyiiiiiiiiiiiiiisositosositoçok şükürrrrrrrkaydirigubbakcemile3

hehehehehe oldu işte denedim de oluyomu diyekıslar alın size manzara

ayy tatlım ne güzel olmuşssun senn gelinlikte güzeel sanada çok yakışmış cidden maşallah canım beniim
hadi kaldır artıkınnn

nemmm baciim bu fotolarda güzel cikmis:KK70::KK70:
simdikiler acayip gicik cikiyo sinir olyuorum valla
bi burun deliklerim var kocaman
yine önden sorunsuz sayilir begeniyorum ama yandan feci
herkes baktimi kizlar kaldircam:)

ayy tatlım ne güzel olmuşssun senn gelinlikte güzeel sanada çok yakışmış cidden maşallah canım beniim
hadi kaldır artıkınnn

teşekür eedrim cnmm bnm aman gelinlik kim giyse güzle oluyor kıs benle alakalı bi durum deil yanikaydirigubbakcemile3

ben ordaymışım gibi hayal edin bu yaz oraya çok gittim bakın size salıncaktan el sallıyorum hehe:)şimdi nası geri silcem bu arada jpg olmayınca olmuyomuş ondan yükleyememişim önce formatlarını değiştirmek zorunda kaldım

kızlar yükledim ama düğün fotolarım çok büyük olduğu için yüklyemiyorum
yine de gelinliğimin prova halini net olmasa da görebilirsiniz
bi de balayından foto ekledim
bu arada saçlarımı dün bakıra boyattıııııııııımmmmmmmm aklinialirimsmile

teşekür eedrim cnmm bnm aman gelinlik kim giyse güzle oluyor kıs benle alakalı bi durum deil yanikaydirigubbakcemile3

yok kız ööle deme bazılarına olmuyo benşm bir kuzenim var resmen bebek gibi ama gelinlikli görünce şoklara girmiştim bazılarına yakışmayabiliyo bence

aaaaaaaaaaaaaaaa kıs o halinide koysana:)bu arada gelinligin çok yakışmışş modelide çok güzel sen nezman evlendin cnmm gelinlik modelin bu senelerin modelideaklinialirimsmile

gördüm canım aslında burunda ööle çok büyük diilmiş yaa

çok güzelmiş cnm

yok kız ööle deme bazılarına olmuyo benşm bir kuzenim var resmen bebek gibi ama gelinlikli görünce şoklara girmiştim bazılarına yakışmayabiliyo bence

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehirbende sanıyorum herkese yakışır diyee ben belden düşük modeller varya onlardan denedm boyum kısa yaaa bel kısmı diz kapagıma dogru geldi deniz kızı gibi oldum igrenç durdu balık gibikaydirigubbakcemile3

öncelikle bir gittim neler olmuş.
1-oskeeeeeeeeee ben göremedim:))ya bir de iyice övmüşler meraktan çatladım oske.

aslında bende senin gelinliğinde olduğu gibi straplez ama üzerinde tül askılar çıksın istiyorum daha rahat gibi geliyo

X