Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

vazcaydım kıslar yaa takılın ben de takılıyorum neapiim yazdım işte bana yükle tuşu gelmiyo gözattan dosyayı yüklüyrum sonrası yok

gözattan resmi tıkla aç de sonrada yükleye bas ozman aktif olur yükle:)

tamam bende ekliyorum one minuteee -tatlicadiarzu-
oske bende istiyorum yaaa memislere bakmakkk:KK70::KK70:

ben ekrana yapıştırmayı bilmiyorum yoksa düğün fotolarımdan koyayım diye düşündüm

cnmmm bak çok kolayyyyyyyyy google hızlı resim yaz çıkan ilk linke tıklaaaa sonra gözat de pc de resim nerdeyse de sonrada yükle de..çıkan linklerden 3.sünü kopyalayıp bu foruma yapıştır:)

Olayın vahimliğini daha net gösteren bir foto koycam
hemen bakın
kaldırcam
hem eski burnumuda görürsünüz

vayyyyyyyyy ksılar süpersiniz 4 gözle bekliyorum resimlerii zaten gece oldu ya kimsecikler gelmiyo burya bizbizeyiz:)

sağ tarafta oturan benim

ayy en iisi ben yine güleyim :) :) :)

Son düzenleme:
oske yerim memişleri yafrummmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile:jeyyar:sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

kıs oske benimkinin arasından tren gecer yaffffffff seninki ne hoş bitişik:sinifsinif::1closedeyes:

anammm sapık gibi hissettim kendimii
töffbe töfbeeee
kaldırıyorum baktınızmııı
fıstıkkk bende bakacam diyosun hemde kayboluyosun bidaha koymam valla

anammm sapık gibi hissettim kendimii
töffbe töfbeeee
kaldırıyorum baktınızmııı
fıstıkkk bende bakacam diyosun hemde kayboluyosun bidaha koymam valla

aşkım erkek olsam alırdım sneiiiiiiiiiiiiisositosositokaldır cnm ben baktımm boşver digerlerinisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3şaka şaka kaydirigubbakcemile3

sildim:lepi:

Son düzenleme:
nemmmm gene memişlere takmış nemmmmmmmmmmm senin doktor kaçmadan yaptır memişte kurtul :)

ya bu arada benim gelinlikli resmi kaldırıyorum kıslar gördünüz demi

kizzz oskeeem foto yüklemele ugrasiyoduum:KK70:
anamm güzel görünüyolaryaa:KK70:
benimkiler yakismiyo yaa yandan bakinca özellikle kocaman duruyolar delikafadulden

cabuk baktinizmi kizlarrr:KK70::KK70::KK70:
kaldiricaam:KK70:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fıstık kıs senin burnun gayet iyi niye olmak istiyorusn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olma sakın bence çokkk artistik bi yüüzn ve burnun var cidiyimmmmmmm

X