Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

elbiseyi güzel taşımışsın hakikaten çanta ve aykkabı da uyumlu olmuş şeker gelinlikte bakmaya başladınmı :))

Saol tatlım
Yok daha gelınlık bakmaya baslamadın dugunle ılgılı planlanan bı tarıh yok henuz

Saol canım ınsallah elbıselerımız kadar guzel bı nısan atlatırıZ :)

oskemmmmmmmmmmmmmmmmmmm bittim elbiseneeeeeeeeeeeee ayakkabına:)ayakkabını inciden mi aldın bende ordan altın sarısını almıştımda aynısından:)çok seviyomrummmmm ayakkabımı ama çantası yoktu ozman:)seninki süper olmuş ay datlum ya hemen evlen süper bşy valla evlilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kesinlikle tavsiye ediyorummmmmm:)
bu arda bu sıralar çok yogunuz kıslar dün samimi arkadaşlaırmız evlendi biz yeni evli çif sagdıçları olduk:):)::):))çok güldüm vallaaa:)bugunn kuznele kardeşim bizde onlaarı gezdircez:)hafta içi rahatca gelirim nete :)

pitirciklarrrrrrrrrr zemuszemus nasilsiniz bakeeeeeeeeeemmm
nem yeni fotolar eklemissin cnm valla artik sana söylicek kelime bulamiyoruuuuuuuummopuyorumnanaktan

Saol canım ınsallah elbıselerımız kadar guzel bı nısan atlatırıZ :)

Oskecim cnm allah tamamina erdirsin cnm, elbisene bayildimmmmmm cooook guzel yakismis:)) rengi ve modeli cok hos gitmis sana:) bir eski bayan giyim butik sahibi olarak inana bana harika olmus, cok guzel tasiyorsun:)) omur boyu mutluluklar cnm:)

Nem kusum yerım senın o guzel yorumlarını
Ewet ıncıden aldım bende sarısını cok begendım ama elbıseden dolayı maalesef bunu almak zorunda kaldım :)

fıstıkımmmmmmm cnm bnmmmmmm valla sevindirik oluyorum yorumlarına:)teşkür burdanda sana kocaman:)
oskecimmmmmm vala bende sarıyı alırkennnnnn gümüş rengi içimde kalmıştı:)iki renkte şahaneeee:)sana herşey yakışır kuzum:)nişan tarihi düğün tarihi belli oldumu:)tğm sayfaları okuyamadım evde misafir var:)yazmmışssan görmedim:)

Melıdecım canım benım cok tesekkur ederım guzel ıltıfatların ıcın
Nısanı hemen yapasım geldı valla :)
Nem kusum daha dugun tarıhı konusulmadı

hemen evlen oskemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)bi dk bekleme valla hem nişanlılık uzun olmasın hiçhoş olmuyo nekdr kısa sürerse okdr iyi:)valla nişanlıyken görüşmeler buluşmalar rezillik:)evlenin bi ömür dipdibe olun:)

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kizzz evlilik sana yaradiii
ayyyyy zor degilmi ya evlilik kafamçokkarıştı

fıstık hiçde zor deil valla:)hattaaaaa abartıyor insanlarrrrr:)yeemek yapmak ev temzilemek zevkli inankii:)

Ayy nem kusum ewlılık senı carpmıs kesın
Yemek yapmak
Ew temızlıemek hıc kolay olurmu yahu :)

fıstık hiçde zor deil valla:)hattaaaaa abartıyor insanlarrrrr:)yeemek yapmak ev temzilemek zevkli inankii:)
:1shok: yemek yapmak??? ev temizlemek bunlarmi tevkli ayolllakannehirb

Ayy nem kusum ewlılık senı carpmıs kesın
Yemek yapmak
Ew temızlıemek hıc kolay olurmu yahu :)

encede evlilik carpmis nemi -tatlicadiarzu-
eniste büyülemis olmaliki yemek, temizlik güzel diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ahahah walla bencede ole fıstıktım ask sarhosu kaliiiba :)

Ahhaha ya da nem bugun cok temızlık yapmıs camasır suyunun kokusu carpmıs :)
Ayy benımde ne dıyecegım bellı ama ınsallah nem gıbı derız bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…