- 28 Ağustos 2008
- 7.231
- 9
ahahahahahah nem alemsin yaaaa:)
kaydirigubbakcemile3nbrsin gıs fıstıkkkkkkkkkkkkkk ya ben snein yüzünü merak ediom bi ara görem ya senisositososito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahahah nem alemsin yaaaa:)
slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr deli gibi alışveriş yaptımmmmm indirim vardı 5 tane gömlek aldımmm moralim yerime geldiikaydirigubbakcemile3bide tartındım 48 kiloyum hala güya ben bi haftadır dikat ediyorum yedigime hala aynıyımmmyalnızzz hep en küçük beden gömlek alıyorum S yada XS ama hala büyük gleiyor peki bu göbek niye var yaaaaaaahuuuumafoldumbenbenim acilinden 4 kilo vermem şart eyvahedigeldismileevde yalnız olsam irademe sahip olcam ama güzel güzel yemek yapıyo annem gelde yemeeeeeeeesenağlamabu arada hava nsl sıcak kıslar yaaa bende salak gibi mont giydim milet kısa kollu ile geziyoamaa neyapimmm bu havanın işi belli olmuyoki bi kapalı bi güneşli:1shok:ay öle kıslarrr bakın keyfim yerinde ya nsl uzun yazıyorumkaydirigubbakcemile3bilinki kısa cümleler kurarsam keyifsizimdirkaydirigubbakcemile3
slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr deli gibi alışveriş yaptımmmmm indirim vardı 5 tane gömlek aldımmm moralim yerime geldiikaydirigubbakcemile3bide tartındım 48 kiloyum hala güya ben bi haftadır dikat ediyorum yedigime hala aynıyımmmyalnızzz hep en küçük beden gömlek alıyorum S yada XS ama hala büyük gleiyor peki bu göbek niye var yaaaaaaahuuuumafoldumbenbenim acilinden 4 kilo vermem şart eyvahedigeldismileevde yalnız olsam irademe sahip olcam ama güzel güzel yemek yapıyo annem gelde yemeeeeeeeesenağlamabu arada hava nsl sıcak kıslar yaaa bende salak gibi mont giydim milet kısa kollu ile geziyoamaa neyapimmm bu havanın işi belli olmuyoki bi kapalı bi güneşli:1shok:ay öle kıslarrr bakın keyfim yerinde ya nsl uzun yazıyorumkaydirigubbakcemile3bilinki kısa cümleler kurarsam keyifsizimdirkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3nbrsin gıs fıstıkkkkkkkkkkkkkk ya ben snein yüzünü merak ediom bi ara görem ya senisositososito
kısayım kıs 158:):):):böle bi avuc göbegim varrrrrrr 42-44 arası olunca göbegim gibiooo malesef48 kiloyla nasıl göbeğin var nemohaoldumsmile boyun kaç nartanem senin :kedi:
kaydirigubbakcemile5
hoffffff mafoldumben bende istiyorum bugün kendimi eve kapattım çıkarsam bişi almadan dönmem diyee kilo verene kadarda kendime ceza verdim alışweriş yokk mafoldumben
yuppi gece kimsecikler yokken halederisaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3iyiiiim balimmmm sen nasilsin:)
sana özel aksam koyarim kissss
kimsecikler yokken aklinialirimsmile
ya resmen kıvrandım bugün ewde zaman geçmek bilmedi internetten baktım bende ykm ile boynerin online alışweriş sayfalarına alışweriş aşkımı bööle köreltmeye çalıştım guclubacismile
kıs neler aldın oskee:))
olsun kıs alırsın sendeee:))) ben ankaranın alısverisine bayılıyorum Karanfili özledim kızılayı(
lise son seneyi Ankara Güzel sanatlar lisesinde okudum canım çankayada:)