Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr deli gibi alışveriş yaptımmmmm indirim vardı 5 tane gömlek aldımmm moralim yerime geldiikaydirigubbakcemile3bide tartındım 48 kiloyum hala güya ben bi haftadır dikat ediyorum yedigime hala aynıyımmm:nazar:yalnızzz hep en küçük beden gömlek alıyorum S yada XS ama hala büyük gleiyor peki bu göbek niye var yaaaaaaahuuuumafoldumbenbenim acilinden 4 kilo vermem şart eyvahedigeldismileevde yalnız olsam irademe sahip olcam ama güzel güzel yemek yapıyo annem gelde yemeeeeeeeesenağlamabu arada hava nsl sıcak kıslar yaaa bende salak gibi mont giydim milet kısa kollu ile geziyo:eek:amaa neyapimmm bu havanın işi belli olmuyoki bi kapalı bi güneşli:1shok:ay öle kıslarrr bakın keyfim yerinde ya nsl uzun yazıyorumkaydirigubbakcemile3bilinki kısa cümleler kurarsam keyifsizimdirkaydirigubbakcemile3

48 kiloyla nasıl göbeğin var nemohaoldumsmile boyun kaç nartanem senin :kedi:

kaydirigubbakcemile5
slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr deli gibi alışveriş yaptımmmmm indirim vardı 5 tane gömlek aldımmm moralim yerime geldiikaydirigubbakcemile3bide tartındım 48 kiloyum hala güya ben bi haftadır dikat ediyorum yedigime hala aynıyımmm:nazar:yalnızzz hep en küçük beden gömlek alıyorum S yada XS ama hala büyük gleiyor peki bu göbek niye var yaaaaaaahuuuumafoldumbenbenim acilinden 4 kilo vermem şart eyvahedigeldismileevde yalnız olsam irademe sahip olcam ama güzel güzel yemek yapıyo annem gelde yemeeeeeeeesenağlamabu arada hava nsl sıcak kıslar yaaa bende salak gibi mont giydim milet kısa kollu ile geziyo:eek:amaa neyapimmm bu havanın işi belli olmuyoki bi kapalı bi güneşli:1shok:ay öle kıslarrr bakın keyfim yerinde ya nsl uzun yazıyorumkaydirigubbakcemile3bilinki kısa cümleler kurarsam keyifsizimdirkaydirigubbakcemile3

hoffffff mafoldumben bende istiyorum bugün kendimi eve kapattım çıkarsam bişi almadan dönmem diyee kilo verene kadarda kendime ceza verdim alışweriş yokk mafoldumben

kaydirigubbakcemile3nbrsin gıs fıstıkkkkkkkkkkkkkk ya ben snein yüzünü merak ediom bi ara görem ya senisositososito

iyiiiim balimmmm sen nasilsin:)
sana özel aksam koyarim kissss
kimsecikler yokken aklinialirimsmile

48 kiloyla nasıl göbeğin var nemohaoldumsmile boyun kaç nartanem senin :kedi:
kısayım kıs 158:):):):böle bi avuc göbegim varrrrrrr 42-44 arası olunca göbegim gibiooo malesef:nazar:

kaydirigubbakcemile5

hoffffff mafoldumben bende istiyorum bugün kendimi eve kapattım çıkarsam bişi almadan dönmem diyee kilo verene kadarda kendime ceza verdim alışweriş yokk mafoldumben

kıs bende zayıflayana kdr almıycam dedimmm 2 aydırda hiç bşy almadım kendimeee..ama indirimi görünce inanamadım 40-50 tllik gömlekler hep 10 tlkaydirigubbakcemile3atladım valla hepsi smoll ama kalıpları büyük olanlar az büyük durdu biraz giyerimmm hevesim gecince daha giymiyorum zatenkaydirigubbakcemile3

ya resmen kıvrandım bugün ewde zaman geçmek bilmedi internetten baktım bende ykm ile boynerin online alışweriş sayfalarına alışweriş aşkımı bööle köreltmeye çalıştım guclubacismile

iyiiiim balimmmm sen nasilsin:)
sana özel aksam koyarim kissss
kimsecikler yokken aklinialirimsmile
yuppi gece kimsecikler yokken halederisaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ya resmen kıvrandım bugün ewde zaman geçmek bilmedi internetten baktım bende ykm ile boynerin online alışweriş sayfalarına alışweriş aşkımı bööle köreltmeye çalıştım guclubacismile

kaydirigubbakcemile3kıs aslında hiç çıkasım yoktudaaa kardeşim il dışına gitcek diye bi kaç bşy alayım dedi onun zoruyla çıktımm bisürü bşy aldım oda bitane bşy aldıkaydirigubbakcemile3alışveriş yapmıycam diyenden korkcan vallaaaa hala alasım var yarında ugruycam tam didikleyemedimkaydirigubbakcemile3
kıs bende heppp sitelere bakarım aynı senin gibi iyi oluyo vallaaa çok severim alışverişin hertürlüsünü kaydirigubbakcemile3

olsun kıs alırsın sendeee:))) ben ankaranın alısverisine bayılıyorum Karanfili özledim kızılayı:KK43:(

$çapraz boyun.jpg
kızlar ben bööle bi elbise istiyorum yaa hiç gözünüze çarptımı
bu yaz tam 7 arkadaşımın ve 2 kuzenimin düğünü var
deli gibi elbise bakıyorum

lise son seneyi Ankara Güzel sanatlar lisesinde okudum canım çankayada:)

oske kuzu vala hiç görmedim o elbisendennnnnnnnnnnnnnnn ama çok güzelmişşşşş valla biraz bulman zor olcak gibi diktirsendeee insan güvenemioki...
kıslar sırf şu düğünleri inan kıyafet yüzünden sevmiyorum hep spor giyerim bi düğün olunca elim yagıma dolaşıyo..heleki oske baya yakın olursa evlenenler...sendede baya düğün varmış gıs bu yassssssssssss

ankara güzelmi yaaaaa hiç görmek nasip olmadı ama hep soguk iitic derdi ünivde ankaralı olan arkadaşılarım

O üniversitedeki arkadaşlarına söööleee kurban olsunlar tamam mı Ankaraya :jeyyar:
Ankarada doğmayan insan burayı sevemiyo ama ben İstanbula bayıldığım halde 2 hafta sonra Ankara'ya dönmek isterim

kıs nebilimmm çok itici soguk ortayaş memnur şehri diyolar hep..gözümün önüne hiç genç isnsanlar gelmio öle olunca:)ama gelmek istiyorm valla bi orayı görmedim nerdeyse heryeri gezdimde:)

yok kizzz ben bi ay kaliyorum valla cok güzel ankara:)
hele kizilay:)

X