Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

pink tmm tmm sen bşy silme anlaşılmıyor zaten:):):):biz fıstıkla hallettik:):):):):):

isim istiyosunda benim evet budur gönlümdeki burun dediğim yok ünlülerden beğendiklerim var ama burdn yok beğendiklerm tabiki varda ahhhhhhhhhhh evet bu olmadı diyemedm

evet edamisrada vardi dogru:):)
ama aklima ilk cilek geldi:) unuttum bian:KK70:
ama cilegin burnunu sadece yandan begeniyodum ne yalan söyliyim simdi:)

evet edamisrada vardi dogru:):)
ama aklima ilk cilek geldi:) unuttum bian:KK70:
ama cilegin burnunu sadece yandan begeniyodum ne yalan söyliyim simdi:)

kusursuz burun yok zaten cnmm bende önden çok begeniyorum meselaaa kendi burnumu..4-4 lük burun görmedim olmasıda çok zor gibikaydirigubbakcemile3ama eski hallerimizden bin katlı daha iyi oluyorz sonuç olaraksositososito

sayenizde bol bol lay lay lomladım :)

bende dün bolca öpmüştümmmmmm vallaaa sende laylaylomladınkaydirigubbakcemile3ama kıs gece fazla kimse olmuyo ya kaçamak yapabiliyoruskaydirigubbakcemile3

Ben 4 ayı geçiorm hafif yamulmaya başladım allah sonumu hayretsin solum sağa göre şiş buda şuan yamk gösterio mesela şişken düzdü şuan biçimsizleşio umarım eşitlenir

Ben 4 ayı geçiorm hafif yamulmaya başladım allah sonumu hayretsin solum sağa göre şiş buda şuan yamk gösterio mesela şişken düzdü şuan biçimsizleşio umarım eşitlenir

cnm benim daha 6.ayım ve hala şişler iniyorrr.seninde iner o şiş tarafın eminimmm benim kuzenin senesi olmak üzere inan şimdi burnu oturmaya başşladı...

kusursuz burun yok zaten cnmm bende önden çok begeniyorum meselaaa kendi burnumu..4-4 lük burun görmedim olmasıda çok zor gibikaydirigubbakcemile3ama eski hallerimizden bin katlı daha iyi oluyorz sonuç olaraksositososito

evet cnm kusursuz yok:)
ama hayalimdeki burunu tarif edeyim:KK70: gerci biraz önce tarif etmistim ama yinede:)
yandan cilek önden nem kaydirigubbakcemile3 cokmu sey istiyorum yaaa boshayallersmile
Pink7 .!.:
ayy deme cnmm bilmiyorumkismile ins düzelir hemen panikleme

Ne biliyim orantısızlıklar olunca panikleyip şişliğe vuruyorum umarım öyledirrr sende oldumu peki böyle bi durum yoksa şişliğin 2 taraflı eşitmi iniyor

evet cnm kusursuz yok:)
ama hayalimdeki burunu tarif edeyim:KK70: gerci biraz önce tarif etmistim ama yinede:)
yandan cilek önden nem kaydirigubbakcemile3 cokmu sey istiyorum yaaa boshayallersmile
ayy deme cnmm bilmiyorumkismile ins düzelir hemen panikleme

ay yok kıssss aslında kolay ben girsem amlytına yaparımmmm haaaaaaaakaydirigubbakcemile3o derece tırlattım burunlar kafayıkaydirigubbakcemile3yaa ben estetik olmadan önce şey sanardım..hani her estetik olan burun kusursuz olur derdim ..ama işin içine girince öle olmadıgını gördümmm gerçektennn önden ve yandan bakıldıgında sorunu yoksa bi burnun o yetrli oluyormuşş...en önemlisi yamuk çökük aşırı düşük bi burnun olmaması estetikten sonraaklinialirimsmile

haklisin cnm:):)
yaa millet öyle saniyo
estetik olunc tam istedigimiz gibi olcak fln diye
ama genellikle sorun oluyo:KK43:
KKda gördüm cogunlugun mutlu olmayisini:KK43:

haklisin cnm:):)
yaa millet öyle saniyo
estetik olunc tam istedigimiz gibi olcak fln diye
ama genellikle sorun oluyo:KK43:
KKda gördüm cogunlugun mutlu olmayisini:KK43:

ciden öle cnmm ama çok kötü bşy insanlar ne umutla oluyor ve sonuç hüsranla bitiyor yada sitedigi gibi olmuyorrr.:bbo:
bak mesela benim burnummm ahım şahım süper bi burun deil ama yüzümle çok uyumlu demii..bide dün eeski ile yeni resimlerimi gösterdim size nsl büyük bi değişim olmuş demii..belki kusursuz bi burun yüzümde egreti durcaktı...estetikk risk işi iyi olabilecegi gibi kötü olmasıda büyük olasılık malesefeyvahedigeldismile

pıtırcıklar yarın devm edelim yatıyorummmmmmmmmmmmm..iyi uykular tatlı rüyalar..estetik olmayanlar rüyalarında çok ama çok güzel burunlarının oldugunu gösrün..estetik olanlara bişy bulamadım şimcik:):):):):):):):)

ciden öle cnmm ama çok kötü bşy insanlar ne umutla oluyor ve sonuç hüsranla bitiyor yada sitedigi gibi olmuyorrr.:bbo:
bak mesela benim burnummm ahım şahım süper bi burun deil ama yüzümle çok uyumlu demii..bide dün eeski ile yeni resimlerimi gösterdim size nsl büyük bi değişim olmuş demii..belki kusursuz bi burun yüzümde egreti durcaktı...estetikk risk işi iyi olabilecegi gibi kötü olmasıda büyük olasılık malesefeyvahedigeldismile
kiiiizz dayakliksin vallaaaaa ahim sahim burun degil burnum diyo vallahi bayilazaaam simdi alsanaalsanasmile

öptm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muckkkkkkkkkkkkkŞeniza.s.

iyi geceleeeerrr nemtoooss (buda nerden cikti simdi:roflol:)

kiiiizz dayakliksin vallaaaaa ahim sahim burun degil burnum diyo vallahi bayilazaaam simdi alsanaalsanasmile

bayılma aşkımmmmmmmmmmmm:1hug:ama gerçekten öyle tabi çok şükür isyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın çokk memnunum hatta şuasnda bana biri kusursuz bi burun yapcam sana gel bidaha ol estetik deseler olmamkaydirigubbakcemile3ama burunu tek başına incelersen süperde deil gerçek anam neyapim yalan diyemiyorumkikaydirigubbakcemile3
hepinize ay lav yuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3:asigim:a.s.

X