Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yok valla nem süper burnun var:) ama sen cok alcak gönüllüsün orasi ayrii:):)
e gitme o zaman balim:):):) eheheheh

bastaaaan cnm hosgeldiiiin:)
nem kactii galiba:)

bastaaaan cnm hosgeldiiiin:)
nem kactii galiba:)

cnm hşbldk.şööle bi ne var neyok diye bakıyodum kaynatmışsınız gene ama çok uykum var ben yatar geç geldimde anca bakabildim yarın grşmk üzere bilgisayrında benimde şarjım bitmek üzere:))mirmirmirmir

iyi geceler cnm:)
bende cikcam zaten simdi

ay pitirciklarin sohbeti almis basini gitmisss 41 sayfaya :))) ya ben dun aksam uyuya kalmısım:)))) yazık bana yaaa ühühühü

göğüs sıkılaştıran ve küçülten krem arıyorum :)

oske ya millet gogus buyutmek için bicak altina yatiyo sende kucultcem die ugrasıosun dursun kıs ne gusel :)))

not: fazlasını ben alabilirim:)))boshayallersmile

ehehehehe kizzzz olsun sende bugün uyumazsin:)

Günaydıın kıslarrrrr kaydirigubbakcemile5
tuonelacım valla öle bi imkan olsa alın sizin olsun dicem :)
buarada ankarada hava çook güzeeel

Göğüs bölümünü bende kaçırdım ne eksik bende ne fazla :)

Walla öylee gibi duruyo ama doğumdan sonra göğüslerde deforme oluyo belkii öle bi durumdan sonra el atırırımm kaydirigubbakcemile3 ya utanırımda ben nası olcaksa o iş :)

amann millet nerelerine estetik yaptırıyo yaa ilk muayeneye gittiğinde belki utanırsında sonra salıverirsin :)
bende doğumdan sonra yaptırcam kesin sositososito

:) ne bilimm yaaaa belki evett daha cesur olabilirim evlilikti doğumdu çocuktuu ehehehe

amaaaaaannn kör olasica yer cekimi:KK70:

daha dur fıstıkcım senin daha cok zamanın var
benim yer çekimim bi 5 yıla başlıcakkohaoldumsmile

ne zamani kiiizzzzz
13 yasinda bi bakan bidaha bakiyodu aklinialirimsmile
simdi yer cekimine ugradik bile :gitme:

slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr deli gibi alışveriş yaptımmmmm indirim vardı 5 tane gömlek aldımmm moralim yerime geldiikaydirigubbakcemile3bide tartındım 48 kiloyum hala güya ben bi haftadır dikat ediyorum yedigime hala aynıyımmm:nazar:yalnızzz hep en küçük beden gömlek alıyorum S yada XS ama hala büyük gleiyor peki bu göbek niye var yaaaaaaahuuuumafoldumbenbenim acilinden 4 kilo vermem şart eyvahedigeldismileevde yalnız olsam irademe sahip olcam ama güzel güzel yemek yapıyo annem gelde yemeeeeeeeesenağlamabu arada hava nsl sıcak kıslar yaaa bende salak gibi mont giydim milet kısa kollu ile geziyo:eek:amaa neyapimmm bu havanın işi belli olmuyoki bi kapalı bi güneşli:1shok:ay öle kıslarrr bakın keyfim yerinde ya nsl uzun yazıyorumkaydirigubbakcemile3bilinki kısa cümleler kurarsam keyifsizimdirkaydirigubbakcemile3

ahahahahahah nem alemsin yaaaa:)

X