Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay nemm sen bi topige yorum yapmissin topic tavan yapmis insan bi haber verir:roflol:
gec farkina vardim
ya yaptırcağım yerler varda şimdik yaşım genç :) kaşlarımı kaldırtcam biraz bide göğüslerimi küçülttürcem bidee bidee diş beyazlatma yaptırcam onu ewlenirsem ozman yaptırırım :) şimdilik bu kadar :)
buarada bugün özel hazırlanmış bir karınca yumurtası yağı kremi aldım öncelikle bıyıklarda denicem yararı olursa artık komple :)
burda sohbete daldim iki saat bir derdim vardan ciktim topic yikilmis
ama fotolari göremedim tühh
kapandi simdi konu tam yorum yapcaktim kapattilar :sinifsinif:
hayırlı olsun topikiniz kızçeler:kedi: ama yakında geyik muhabbetinine taşınır haberiniz ola akannehir
konu ne konusu bu arada?
evet ya insan geyiğe gitmeye üşeniyor ne kadar alta koymuşlar onu öyle alsanaalsanasmile nasıl memnunmusun burnundan nemcim bayanssulusmile
6 ay oldu kız senin korkma sen arrtık kaydirigubbakcemile3 bişey olmaz rahatça sil o burun artık seninboshayallersmile şekline de bişey olmaz artkın senin düğünün mü var ?
hayırlı olsun canımcım valla bende evlenmeden önce olmaığım için pişmanım yeniden mi evlensem ne yapsam naniknanik tatlım senin saçların mavi siyah mı resimlerde mi öyle çıkmış ?
tam denk getirmişsin hayatım ya süpersin..valla cnm bende onu düşünerek nişandan önce hemen oldum 2 aylıkken burnum nişanlandımkaydirigubbakcemile3vala okdr iyi ayarladımki düğüne burnum baya düzelir falan demiştimm ölede oldu çok şükür...eski burnumla gelinlikli halimi düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3cnm yok o resimlerde kızıl viyole saçımm o mavi siyah gibi duran resmin ışık ayarı ile oynadım ondan öle:)dün kahveye boyadımmm baya koyulaştı sanırımm iyicene koyulaştırcam daha canlı gösteriyor saçı..bu arda mavisiyaha boyuyordum iki sene öncesine kdr vitalin mavi siyahı çok iyi:)Ama sen sarıışın kıs yakışıyo sana sarı saçççç niye detaylı anlatım bilmiyourmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3