Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha yeni ya cnm çok tıkanır..kulak çöpünü suda ıslatıp temizle burnunu baya işe yarıyosositosositobide daha çok yen çok kapanır benim 6 .ayım hala kapanıyor:)
Ben her bahar böle bi kendime takıyorum ha yok kilo yok kaş buarada dün maske tarifleri öğrendim onları yapcam akşamada iyi gelirse sizede sölerim
Ben her bahar böle bi kendime takıyorum ha yok kilo yok kaş buarada dün maske tarifleri öğrendim onları yapcam akşamada iyi gelirse sizede sölerim
Bende nefessiz kalınca başım ağrıyo iştee malesef sinüzitte var bende azıyo başka bi kbb gittim 3 merhem verdi karıştırıp sürüorm allah razı olsun ondann nefes alabiliyorum yoksa benm doktora kalsam yanmışımm burdan yazılırmı bilmiyorum o 3 merhem biri mentolllü burun merhemi vallahi serinlikte verioda öylelikle nefes alıyorum
ben geldiiiimmmmmm
oskem hosgeldin kizzz
nemmm demistimki seniin doktor ankaraya gelip bana kaydirak gibi kavis yapmazmi dediydiiimm aklinialirimsmile
birde KK dan aldığım bi tarif var haftada 1 cm saç uzatıyormuş yaa nasıl olcak bilmiyorum ama onuda denicem :)
hoşbulduk fıstıkcım buarada
nemmmm 12 günmü tamponla gezdinnn
ayyyyyyy tutmayin beni bayilazaaaaaaaaaammm akannehir
kizz ankaraya gelmez miki aklinialirimsmile
oskem nasil bi tarifmiski o bizede paylasss
heh bunu biliyorum ama ben burda sinameki bemiks badem yagi fln bulamiyorum maalesef :sinifsinif:
trye gelince almayi düsünüyorum ama bu kizin saci harika olmus
evet ya maşallah süper uzamış bende bir deneyeyim diyorum anaam saçı uzatacam uzatacam sonrada ayda 1 dip boyamı yaptırcam ben yaa akannehir
kız normalde 15 günnnnnkaydirigubbakcemile3hatta ben kontrol için gidiyodum 12.gün sandım sadece dikiş falna alcak bi baktım tamponuda aldı yoksa 3 gün daha bekliycektim ay öle bi sevindimki tamponu alınca anlatamamkaydirigubbakcemile3
ay yok bence her ay boyatma sari cok yipratiyo saclarioske.06 .!.:evet ya maşallah süper uzamış bende bir deneyeyim diyorum anaam saçı uzatacam uzatacam sonrada ayda 1 dip boyamı yaptırcam ben yaa akannehir
kizlar acaba ben sadece sarimsaki yapsam uzamazmiki yaa sempatiksalakcinni