Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Masallah hepsi cok guzel yalnız kahverengi fincanlarını ayrı bi beğendim nerden aldın acaba

Canim cok tesekkur ederim sevindim-begenmene nescafe fincanlarindan bahsediyosun heralde onlar bi 10 senelik vardir annem coook onceden almisti :)

merhaba canım bu çaydınlığı çok beğenmiştim ama alma konusunda kararsız kaldım. acaba denedin mi çok ses çıkarıyor muu :26:

Canim ceyizlik aldgm icin denemedm bi fikrim yok o yuzden :)

Canim cok tesekkur ederim sevindim-begenmene nescafe fincanlarindan bahsediyosun heralde onlar bi 10 senelik vardir annem coook onceden almisti :)

Canim ceyizlik aldgm icin denemedm bi fikrim yok o yuzden :)

Ben de çeyizlik olarak düşünüyorum sesi rahatsız edici mi diye de bir kuruntu yaptım. teşekkür ederim canım cevabın için

Ben de çeyizlik olarak düşünüyorum sesi rahatsız edici mi diye de bir kuruntu yaptım. teşekkür ederim canım cevabın için

Ses yaparsa ben korkarim ki :18:

su bardakların morunu arıyorum nekadara ve nerdenaldığını öğrenebilir miyim ? ayrıca herşeyin çok güzel çok özenle seçilmiş güle güle kullan

Ben bunlarin 3 unu ayri 3 unu ayri yerden aldim ama hemen sana morunu dun gordum diyerek reale bakmani tavsiye ediyorum var orda

Sevgicim güle güle kullan canım çok cici bu

Cok tesekkur ederim bitanem pembelerin arasinda siritmaz diyerek aldim gitti

şu kırmızı bardaklar benimde her gördüğümde elim gidiyor onlara ama almadım henüz. rooc bıçaklar çok kullanışlı gerçekten öğrenci evime almıştım sonra anneme, abime derken en son da çeyize güle güle kullan canım, mutlulukla.

ay ne şeker şey bu böyleeee

Tesekkur ederm canim 😍😍

Canim zamanimd aldm gitti beegendiysen sende al hic tereddut etme . Bicaklardan bendr kullaniyorum en guzel bicak bence onlar :)

Kizlar benim canim arkadaslarim cok guzel seyler aliyor bana :) bu pike takimida nisan hediyesi yine ,patiklerde komsumuzdan, sufle kaplarida benden :)))

sevgicim ne güzel hediyeler bunlar böyleee güzel günlerde kullan

Son düzenleme:
Senin hediyelerini yerim ben kuzu Hepsi çok güzel bayıldım

Canim harikalar ozellikle pike ye bayildim mutlulukla kullanirsin insaalh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarim cok tesekkur ederim saolsunlar zevkimi ogrendiler ona gore aliyolar :) ben maasa kadar kendimi sıkıyorum bi bakiyorum onlar hediyelerle gelmisler dunyalar benim olmus

Hepsi çok güzellerrrrr Bende alıyım diyorum ama nedense bakmakla yetiniyorum sadecee o english home havluluğunuza bayldımmm

Senin hediyelerini yerim ben kuzu Hepsi çok güzel bayıldım

Canim harikalar ozellikle pike ye bayildim mutlulukla kullanirsin insaalh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsi çok güzellerrrrr Bende alıyım diyorum ama nedense bakmakla yetiniyorum sadecee o english home havluluğunuza bayldımmm

Tesekkur ederim bakmakla yetinme al sonra icinde kalir ben bunu yapmamaya gayret ediyorum 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…