Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Canim instagramda sevgikamil kullanici adim cok tesekkur ederim ins dugunle son bulur bu guzel donem ��

sevgi canım her şey çok güzel gözüküyor maşallah çok güzel bir bohça yapmışsınız her şeyi düşünmüşsünüz hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah bundan sonra da her şey gönlüne göre olur

Canim cok tesekkur ederim ins bundan sonrasida dedigin gibi olur hepimizin mutlulugu daim olsun

amin amin canım bohça yaparken senin fotoğrafları açıp bakarım azıcık kopya çekmiş olurum

Cek canim ben baska arkadaslardan fikir aldim sende benden al :) makyaj sepetlerini euro floradan sepet alcaktim olmadi kucukmus o yuzden A101 e gelmisti isime yaradi aldim hemen :) sandik olayini hic sevmedigim icin

Çok sevindim canım güzel geçmesine, Rabbim nasip etmiş çok şükür, inşallah düğününüz de çok güzel geçer. Biz de şimdi sadece ikimize yaptık, düğünde aileye de yapacağız sanırım. evet çok masraf çıkıyor gerçekten.

Ne güzel bi ceyiz bu cok güzel inşallah güzel günlerde kullanırsın canısı

Ne güzel bi ceyiz bu cok güzel inşallah güzel günlerde kullanırsın canısı

Tesekkur ederim canim o senin guzelligin ins guzel gunlerde kullanirim☺☺

Evet canim korkuyodum sorun cikar diye ama sukur olmadi bende sadece ikimize istiyordum ama olmadi bakalim dugunde napariz, insallahda yapmayiz cunku sevdicegimle biz zarar gorucez

son zamanlarda alınanlar hediye gelenler
bu arada işe giriyorum çeyizime en layıkıyla kaldığım yerden devam edicem inşallah bekleyin beniii

Güzel günlerde kullan canım işe girmene çok sevindim hayırlı bir iş olsun senin için...

Çok şekermiş yeni cicilerin krep tavan felan hepsi çok tatlıı aşkla kullan tatlımmm

Merhaba
uzun süredir sessizce takip ediyorum fakat bu güzelliklere kayıtsız kalamadım daha fazla nerden aldınız acaba?
Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşaallah

Cok tesekkur ederim oncelikle migrostan aldim sanal marketten canim migroslara ara ara geliyormus fakat magazasinda hic denk gelmedim 1 seneyi askindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…