Güle güle mutlulukla kullan. Ben çok sevdim böle çiçekli çiçekli
Canım yatak örtüne bayıldım nerden aldın fiyatı ne kadardı? Mutlulukla kullan inşallah canım
Kizlar benim canim arkadaslarim cok guzel seyler aliyor bana :) bu pike takimida nisan hediyesi yine ,patiklerde komsumuzdan, sufle kaplarida benden :)))
Eki Görüntüle 1029224 Eki Görüntüle 1029225 Eki Görüntüle 1029227
çok begendim canımmm
canım pike takımının modelinin adı ne acaba daha evvelden rastlamadım english home da da.tek kişilik iki nevresim kaldı alıncak.modeli güzelmiş canım
Canim cok tesekkur ederim banada nisan hediyesi arkadasimdan modeline bakinca yazarim olur mu ben tek kisilik hic almadim daha ne guzel bitmis seninkiler :)
ben de almadım cnım onu diyorum işte 2 tane alsam yeter bence gerek olursa çıkar alırız artık napalımmodel adını da bakınca atarsın cnım benim
Canım aynı şeyi ben de isteyecektim :)
Hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın :))
canım ya senin cicilerinin arasında bişey görmüştüm ama şimdi bulamadım, siyah kürek biçimli kevgir olarak tanımlayabilirim tahminimce sen anlarsınonu nereden almıştın acaba onu sormak istedim
Canim son aldiklarin da çok hoş güle güle kullan canımaslilik english home galiba :)
Güle Güle kullan canım çok güzel hepsi.pembe olan tabak stadını english home dan mı aldın ben de beyazını arıyorum var mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?