• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Tutmayın benii anacığımm bozdum çeyiz yeminimi :60:

Ayşegül gelir mi bilmiyorum sormam lazım, ama ben bu pazar gelsem diyorum bu cicileri kaçırmamam lazım :10:

Ben ünalandan kartal metrosuna binsem nerden alırsın beni kuzucum ben bu yakanın yabancısıyım biraz :17:

Bebem bende yol tarif etme ozurlusuyum ama yaniltmazsam seni soyle yapican unalandan kadikoy kartal metro hattindan son durakta iniceksin ondan sonra kopruden kartal minubusune bincen kartaldan alirim ben seni :) olur valla ama once bende para ayarlim ya bende almazsam yasayamam:52:

Sevgi canım çok güzeller neresi de merkeDe mi bu ciciler

Yk canim nasil tarif etsemki ya minubusler donerken yukari dogru.cikiyon kizilaya giden yolda cadde ustu zaten

Bebem bende yol tarif etme ozurlusuyum ama yaniltmazsam seni soyle yapican unalandan kadikoy kartal metro hattindan son durakta iniceksin ondan sonra kopruden kartal minubusune bincen kartaldan alirim ben seni :) olur valla ama once bende para ayarlim ya bende almazsam yasayamam:52:

Yk canim nasil tarif etsemki ya minubusler donerken yukari dogru.cikiyon kizilaya giden yolda cadde ustu zaten

Yaww anasının dininde bu yer nasıl bulcam ki ben

Sen beni kartal metro son duraktan alsan olmaz mı kuşum :26:

Tamam bebisim fiyatlari soylim o kase 3.5 kovalara adet 17 pembe desenli zimbirti 22 ydi galiba o saat 32 kepcede 8 :)

Kaseden var bende saati de almam var yeteri kadar, ama benim gözüm kovalarda :23:

Ama daha detaylı bakmam, altını üstüne getirmem lazım o dükkanın ki aklımda kalmasın kalanlar :27:

Kaseden var bende saati de almam var yeteri kadar, ama benim gözüm kovalarda :23:

Ama daha detaylı bakmam, altını üstüne getirmem lazım o dükkanın ki aklımda kalmasın kalanlar :27:

Kovalari alayimda baska bisey almasamda olur cunku mia kampanyasinda krem rengi kovalar vardi alamamistim onun tanesi 50 tlydi :53: iyikide alamamisim diyorum simdi :)

Kovalari alayimda baska bisey almasamda olur cunku mia kampanyasinda krem rengi kovalar vardi alamamistim onun tanesi 50 tlydi :53: iyikide alamamisim diyorum simdi :)

Sabırsızlandım bak şimdi :27:

Bir an önce gidelim hayırlısıyla kavuşalım pembiş cicilerimize :16:

Ben anladım aslında minibüs yolunda alt geçitten çıkınca bir züccaciye var oraya bakıyorm ama Kızılay'ın yukarısınaokmadan hatta dediğin yerin karşısında pastahane var demi elektro word var prda hattaha lazer var as estetik oraya gidiyorum

ay yazmadım yani Kızılay yukarda burası ise aşağda yolun kenarında yan hem bir tarafı minbüs yoluna dönük hem yukarı doğru

Ben gelemem ki :26:

Gerçi takılabilirim peşinize :37:

Ama kartal bana çok uzak :53:

Ama benim yerime de alın sevin tamam mı :14::5:

ya ben çıldırdım çıldırdım sevgi bunlrı görüncee . pembe kovalar bi konu açmıştım saklama kabıyla alakalı tam o istediğim tipte daha saklama kabını alamadım bari kovalardan alayım ayy yerim yaaaaa:21::21::21:

ay yazmadım yani Kızılay yukarda burası ise aşağda yolun kenarında yan hem bir tarafı minbüs yoluna dönük hem yukarı doğru

Evet canim hani assadan anlatmak icin kizilay dedim :) yukari dogru gidiyon :)

Ben gelemem ki :26:

Gerçi takılabilirim peşinize :37:

Ama kartal bana çok uzak :53:

Ama benim yerime de alın sevin tamam mı :14::5:

Canim Ozlemde uzaktan gelicek senide aliriz ya bisey olmaz:16:

Benim gönlüm pembiklerden yana ama fikrimi değiştirmem an meselesi kuzucum :27:

Gorunce degisir bak gor:52:

ya ben çıldırdım çıldırdım sevgi bunlrı görüncee . pembe kovalar bi konu açmıştım saklama kabıyla alakalı tam o istediğim tipte daha saklama kabını alamadım bari kovalardan alayım ayy yerim yaaaaa:21::21::21:

Bende istiyodum o dediklerinden ama bulamadim malesef :25: bunlarda olur bende bittim ama size gostermemekde olmazdi:52:

vuhuuu sen oralardamı yaşıyorsun bir adalı olarak oraları iyi bilirim kızılayın yukarısında çok yakın bir arkadaşım oturuyor :1::1::1::1::1:

yakın zamanda lazercime gideyim birde oraları gezeyim iyisimi ben

yaaa ben soğan patates koymak için hasır pembelerden istiyorum fiyuonklu onlardan alacam herhalde çatı katı ilkayda görmüştüm

vuhuuu sen oralardamı yaşıyorsun bir adalı olarak oraları iyi bilirim kızılayın yukarısında çok yakın bir arkadaşım oturuyor :1::1::1::1::1:

yakın zamanda lazercime gideyim birde oraları gezeyim iyisimi ben

yaaa ben soğan patates koymak için hasır pembelerden istiyorum fiyuonklu onlardan alacam herhalde çatı katı ilkayda görmüştüm

Evet ben buralarda oturuyorum :) bencede gez bak sen buralara onceden bende bakmiyodum gecerken gordum tesadufen. Ya senin dediginden alicam diyodum ama bu tenekeler daha tatli:16:

Son düzenleme:
Bu şirin şey artık benimle :16:
$IMG_20140104_195816.jpg

Back