Ne ayibi canim ya soz nisan yapicaz subatta hatta 14 subatta diyoruz :) nisan ayinda yapicaktik ortak kararla erkene aldik onun hazirliklari
Canim affina siginarak ne icin hazirliga basladin desem ayip etmis olurmuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ayibi canim ya soz nisan yapicaz subatta hatta 14 subatta diyoruz :) nisan ayinda yapicaktik ortak kararla erkene aldik onun hazirliklari
Canim affina siginarak ne icin hazirliga basladin desem ayip etmis olurmuyum
Super ya ben seni valla nisanli biliyordum hayirli olsun canim benim :
Bunlarda bendekiler devamıda gelicek:)
İkea+english home bunlar
Kizlarrr ben geldim gecen alamadigim icin bugun kacirmaya niyetim yoktu ve iste cicilerim
Eki Görüntüle 909132 Eki Görüntüle 909133 Eki Görüntüle 909135 Eki Görüntüle 909136
Çok cici ya bayıldım Sevgi yoksa çay setlerini sen mi bitirdin
Yok canim ya ben bir takim aldim adamin biri vardi o masa ortusunden cay setinden su bardaklarindan recelliklerinden kahvaltiliklarindan tepsidrn saatten aklima gelmiyo dha toplamisti ya karisina ya kizina aliyodu anlamadim ben magazaya girdigimde 2 yada 3 kisi vardi birden doldu :) dedim ahanda bereketimle gelmisim
Yok canim ya ben bir takim aldim adamin biri vardi o masa ortusunden cay setinden su bardaklarindan recelliklerinden kahvaltiliklarindan tepsidrn saatten aklima gelmiyo dha toplamisti ya karisina ya kizina aliyodu anlamadim ben magazaya girdigimde 2 yada 3 kisi vardi birden doldu :) dedim ahanda bereketimle gelmisim
Hahaha o adam benim nisanlim olabilir oda baya bisi almis bana aksama getiricek :) gule gule kullan canim cok guzeller bunlar
sevgi güle güle kullan canımmm kaptık a101den her şeyi su bardağını takım yaptığın iyi olmuş ben cesaret edemedim evde çok su bardağı olacak diye 2 tane aldım artık bitanemle baş başa kullanırız
Haha tembihlenmiş adam hiç bişe bırakma diye
a101 den aldıkların çok ciciler güle güle kullan canım. bende almayı düşündüm ama desenleri çıkar mı diye cesaret edemedim kullananda yok etrafımda. Siz ne diyorsunuz :26:
Bayıldım sevgicimm çok fazla almamış olsam alırdımmmKizlarrr ben geldim gecen alamadigim icin bugun kacirmaya niyetim yoktu ve iste cicilerim
Eki Görüntüle 909132 Eki Görüntüle 909133 Eki Görüntüle 909135 Eki Görüntüle 909136
Kizlarrr ben geldim gecen alamadigim icin bugun kacirmaya niyetim yoktu ve iste cicilerim