• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Sağol canım iş çıkışı uğrucam kalmışsa alıyım hemen
Insallah kalmis olur canim

Bayıldım sevgicimm çok fazla almamış olsam alırdımmm :nazar::16:

Sevgicim bunlar ne tatlı böyle :16: bardak almamalıyım daha fazla ama çok şekerler :16:

Çok güzel bunlar, bayıldımmm :16:

Güle güle kullan canım benim, aşk dolu sofralarınıza eşlik etsinler :54:

Kizlar cok cok tesekkur ederim bundan sonra banada yasak bende cok aldim onceleri aldiklarimi kardesime birakicam birazini yoksa sigmam ben bu sekilde biyere :) insallah hepimiz guzel gunlerde kullaniriz :16:

Romans çay setinin su bardaklarını almamştım kaldı ise bende alayım bari :))

Son düzenleme:
$IMG_20131226_123714.jpg
Kizlar ya A 101 den bunu aldim masa ortusu begenerek aldim halada begeniyorum ama sanki biseyler eksik bisey soyleyin kullanabilir miyim bunu pembeli seylerimle :26:

Bence oldukça güzel kuzum :16: Hiç kuşku düşürme içine gayet de güzel :34:

Eki Görüntüle 910011
Kizlar ya A 101 den bunu aldim masa ortusu begenerek aldim halada begeniyorum ama sanki biseyler eksik bisey soyleyin kullanabilir miyim bunu pembeli seylerimle :26:

Benim nisanli banada almis masa ortusunden bence gayet guzel kullanisli ayrica kombin yapamam dersen sevdiginle mis gibi yaz aylarinda piknige gidersen orada kullanirsin civil civil

Bence çok şirin canım kullanırsın tabi nie kullanamayasınnn

Benim nisanli banada almis masa ortusunden bence gayet guzel kullanisli ayrica kombin yapamam dersen sevdiginle mis gibi yaz aylarinda piknige gidersen orada kullanirsin civil civil

Kizlar cok tesekkur ederim guzel yorumlarinizi eksik etmediginiz icin benimki biraz soylendi ne geregi var diye heralde ondan eksik bisey var diye hislere kapildim:25:
Sinir oluyorum oyle yapinca artik onada soylemicem sunu alcam bunu alcam diye :19:

Bence çok şirin canım kullanırsın tabi nie kullanamayasınnn

Kizlar cok tesekkur ederim guzel yorumlarinizi eksik etmediginiz icin benimki biraz soylendi ne geregi var diye heralde ondan eksik bisey var diye hislere kapildim:25:
Sinir oluyorum oyle yapinca artik onada soylemicem sunu alcam bunu alcam diye :19:

çay takımını nerden aldın canım ve fiyatları nedir?örtünde harika:)

Tatlim A 101 den aldim cay takimi 15 recellik 2.25 di galiba bardaklarin adeti 1.25 masa ortusude 10 tl cik .. eger almaya niyetin varsa hemen git kalmamis olabilir bile:)

Kullanırsın tabi niye kullanmıcan çok şeker :nazar:

Gozde cim saol canim sizler olmasaniz biz burda kararsizliktan napariz bilmiyorum benimki kafama taktirdi o yuzden ama sizin yorumlarinizla daha guzel geldi gozume :17:

aldım tatlım takımımı tamamladım bende :)
Sevindim canim gule gule kullan o zaman :7: keyifle kullanmak nasip olsun o zaman :16:

Kizlar almadim bunlari ama bayildim cok istiyorum ozellikle sogan patates kovalarini yorumunuzu alayim ondan sonra sevdicegimin basinin etine yicem :27: is gorusmesine giderken gordum bunlari ve bu Özlem le Aysegul un aldigi salata tasindan bir suru vardi ama hic param yoktu :25: bu sulugun icinede cansiz cok tatli cicekler koymuslardi onlari cekmeyi unutmusum birazcik gizli cektimde :17:

Kartal da bi züccaciyeye girdim canım suluk gerçekten çok tatlı bide çiçekleri içinde çok daha tatlıydı ki normalde yapma çiçekten nefret eden biriyim:16:

Sevgi hayatımm yaa bunlar tam benlik niye Ümraniye de değiller ki bak şimdi çok üzüldüm :14:

Özellikle o pembiş soğan patates tenekelerinden mutlaka almam lazım bayıldımmm tek kelimeyle :16:

Birlikte mi gitsek kuzucum napsak yaa valla içim gitti resmen :27:

Sevgi hayatımm yaa bunlar tam benlik niye Ümraniye de değiller ki bak şimdi çok üzüldüm :14:

Özellikle o pembiş soğan patates tenekelerinden mutlaka almam lazım bayıldımmm tek kelimeyle :16:

Birlikte mi gitsek kuzucum napsak yaa valla içim gitti resmen :27:

canooo valla bana uyar burda buluşalım o zaman biliyodum beğeniceğini:52:

ben götürürüm seni ya hem bana yakın kartal o yüzden kaçta buluşursakda sorun olmaz :16::16:

canooo valla bana uyar burda buluşalım o zaman biliyodum beğeniceğini:52:

ben götürürüm seni ya hem bana yakın kartal o yüzden kaçta buluşursakda sorun olmaz :16::16:

Tutmayın benii anacığımm bozdum çeyiz yeminimi :60:

Ayşegül gelir mi bilmiyorum sormam lazım, ama ben bu pazar gelsem diyorum bu cicileri kaçırmamam lazım :10:

Ben ünalandan kartal metrosuna binsem nerden alırsın beni kuzucum ben bu yakanın yabancısıyım biraz :17:

Back