Sevgii güle güle kullan cnm herşeyin çok güzel yineeee
hafta sonuu çeyizleri hayırlı olsunnçok sevimli şeyler almışsın canım
canım bende pahalı beğenmiştim sonra almam falan dedim bunu görünce hem ucuz hem istediğim gibi tereddüt etmedim şansını dene bildiğin bütün bimlere bak çıkar inşallah. çıkarsada git geri ver hemen başka
Bimden 3 tane uyku seti aldım :) buldum:) ama öbür aldığımı alır almaz yıkadığım için geri veremem oda kaldı şimdi bimden aldıklarımı yıkıyorum :)
Harikalar canımmmMakarna tencerenii nerden aldınnnnn
canım bende pahalı beğenmiştim sonra almam falan dedim bunu görünce hem ucuz hem istediğim gibi tereddüt etmedim şansını dene bildiğin bütün bimlere bak çıkar inşallah. çıkarsada git geri ver hemen başka
Bimden 3 tane uyku seti aldım :) buldum:) ama öbür aldığımı alır almaz yıkadığım için geri veremem oda kaldı şimdi bimden aldıklarımı yıkıyorum :)
hay maşallah 4 tane uyku setin oldu he ben bi tane yeter diyodum :) resimlerini koyda bizde bakalım merak ettim şimdi
canım mudodan aldım :) teşekkür ederim
Telefondan nasıl yüklenir bilmiyorumki yoksa bugun mudodanda aldım bir sürü birşey:)hay maşallah 4 tane uyku setin oldu he ben bi tane yeter diyodum :) resimlerini koyda bizde bakalım merak ettim şimdi
canım mudodan aldım :) teşekkür ederim
Telefondan nasıl yüklenir bilmiyorumki yoksa bugun mudodanda aldım bir sürü birşey:)
Canim pc deki gibi yukluyoruZ ayni sekilde iste. Ama her telefondan yuklenmiyo merak ettim simdi bak :)
Canim pc deki gibi yukluyoruZ ayni sekilde iste. Ama her telefondan yuklenmiyo merak ettim simdi bak :)
İphonedan nasıl yükleniyor ben telefondan giriyorumda bilsem çekip gönderirdim bir sürü şey var
İphonedan nasıl yükleniyor ben telefondan giriyorumda bilsem çekip gönderirdim bir sürü şey var
Yazi yazdigin yerin ustunde imgeler var mi canim
Çok güzeller canım bayıldımmmm hele makarna tenceren çok şekerr
Mudo candır yaaa çk güzel şeyler almışsın cnm
Güle güle kullan
Ettim bile msjımı da bıraktım :))
Canim gule gule kullan kalitesi falan nasil makarna tenceresinin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?