Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

İkea+english home bunlar

Eklentiler

• $image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Çok cici ya bayıldım Sevgi yoksa çay setlerini sen mi bitirdin

Yok canim ya ben bir takim aldim adamin biri vardi o masa ortusunden cay setinden su bardaklarindan recelliklerinden kahvaltiliklarindan tepsidrn saatten aklima gelmiyo dha toplamisti ya karisina ya kizina aliyodu anlamadim ben magazaya girdigimde 2 yada 3 kisi vardi birden doldu :) dedim ahanda bereketimle gelmisim

Haha tembihlenmiş adam hiç bişe bırakma diye

Hahaha o adam benim nisanlim olabilir oda baya bisi almis bana aksama getiricek :) gule gule kullan canim cok guzeller bunlar

sevgi güle güle kullan canımmm kaptık a101den her şeyi su bardağını takım yaptığın iyi olmuş ben cesaret edemedim evde çok su bardağı olacak diye 2 tane aldım artık bitanemle baş başa kullanırız

Hahaha o adam benim nisanlim olabilir oda baya bisi almis bana aksama getiricek :) gule gule kullan canim cok guzeller bunlar

olabilir ama adam kimin karisi ya da babasiysa cok sansli cok ozenerek aldi :) o zaman aksam bakiyoruz bakalim seninki neler almis :)

Evet canim ya kaptik valla ne var ne yok eve sokmucaklar beni artik :) bende basta almam diyodum ama dayanamadim ordan bana bakiyolardi .d kolileri duzenleyecegim zaman oncekileri kardesime vericem yoksa bukadar bardagi gercejten sigdiramicaz

a101 den aldıkların çok ciciler güle güle kullan canım. bende almayı düşündüm ama desenleri çıkar mı diye cesaret edemedim kullananda yok etrafımda. Siz ne diyorsunuz :26:

a101 den aldıkların çok ciciler güle güle kullan canım. bende almayı düşündüm ama desenleri çıkar mı diye cesaret edemedim kullananda yok etrafımda. Siz ne diyorsunuz :26:

Canim ben daha once gurallardan kirmizi tabakli cay takimida aldim eger makinaya atarsan cikar zamanla ama tabaklarinida elde yikarim bisey olmazki bana zarari dokunmaz yani. Kalitesiz denilmez asla gayet şık ve kaliteli bence al tereddut etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…