• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

canım yeni cicilerin çok şeker renkleri harika:) güle güle kullan hepsini inş.

Teşekkür ederim Ayşegül cüm bizim yakınımızdaki Carrefour a Tantitoni açılmış kaçar mı benden hemen gittim nasiplenip geldim :1:

Çok güzeller ya kapaklar ne ciciymiş öyleeeeee :16:
Çercevede gözümden kaçmadı :17:

teşekkür ederim Gözde'cim salı pazarına gitmiştim ana ne görim çerçeve hemde 5 tl sonra dedim hep kendime alıyorum birde anneme bırakayım dedim birdaha gittiğimde kendimede alıcam :16:

Teşekkür ederim Ayşegül cüm bizim yakınımızdaki Carrefour a Tantitoni açılmış kaçar mı benden hemen gittim nasiplenip geldim :1:

teşekkür ederim Gözde'cim salı pazarına gitmiştim ana ne görim çerçeve hemde 5 tl sonra dedim hep kendime alıyorum birde anneme bırakayım dedim birdaha gittiğimde kendimede alıcam :16:
hiiiiiiii sen daha uyguna almışsın 10 a aldım ben :23:

ay ay ay ne ciciler almış seherim şekerim :)

tatlım kupa kapaklarına bayıldım. ben de bugün alıcam sanırım ;)

Sevgi kuzum sen ümraniye de mi oturuyorsun salı pazarı carrefour falan deyince acaba dedimm :31:

öyleyse birgün sen ben ayşegül kk çeyiz kızları buluşma günü yapalım :21:

Sevgi kuzum sen ümraniye de mi oturuyorsun salı pazarı carrefour falan deyince acaba dedimm :31:

öyleyse birgün sen ben ayşegül kk çeyiz kızları buluşma günü yapalım :21:

yok şekerim ya ben kartalda oturuyorum salı pazarı kadiköydeki carrefour da maltepedeki :1: valla yaparsanız katılırım büyük bir zevkle :69:

yok şekerim ya ben kartalda oturuyorum salı pazarı kadiköydeki carrefour da maltepedeki :1: valla yaparsanız katılırım büyük bir zevkle :69:

Ayşegülle bir pazar oturup yemek yicez inşallah, bu yakadaki kızlarla da bir araya gelebiliriz aslında hep beraber :)

sözümü tuttum ve aldıklarım sanki çok birşey almış gibi :)
6b444883-5507-4aff-b81c-92fbebe49354.jpg
havluyu bulamadım bulunca buraya koyarım tamam Ayşegül :) hadi öptüm grş. :)

güle güle kullan canım yeni cicini renkleri tam benlik. o pembe seti almasaydım bu morlu seriyi alırdım aklım kaldı ama :(

güle güle kullan canım yeni cicini renkleri tam benlik. o pembe seti almasaydım bu morlu seriyi alırdım aklım kaldı ama :(

aklında kalmasın git al dicem var diyosun alma o zaman benimkiler kırmızı setti biliyosun ama ekmek torbasını almamıştım oda farklı olsun nolcak dedim ve bu geniş olduğu için daha kullanışlı o yüzden bunu aldım diğerlerinden var zaten birdaha almak mantıksız geldi :16: havluyu çekip koymam gerekicek o yüzden kaldı o :)

aklında kalmasın git al dicem var diyosun alma o zaman benimkiler kırmızı setti biliyosun ama ekmek torbasını almamıştım oda farklı olsun nolcak dedim ve bu geniş olduğu için daha kullanışlı o yüzden bunu aldım diğerlerinden var zaten birdaha almak mantıksız geldi :16: havluyu çekip koymam gerekicek o yüzden kaldı o :)

dediğin gibi hepsinden varken bir daha almak mantıksız geliyor. önlük zaten 2 normal (1 tanesi hediyeydi) bir tane belden bağlamalı var yeterde artar bile. bu english home sürekli yeni seriler çıkarıyor beni delirtiyor:)) bakalım daha neler çıkartacak. havluyuda merak ettim çek de bakalım:)

dediğin gibi hepsinden varken bir daha almak mantıksız geliyor. önlük zaten 2 normal (1 tanesi hediyeydi) bir tane belden bağlamalı var yeterde artar bile. bu english home sürekli yeni seriler çıkarıyor beni delirtiyor:)) bakalım daha neler çıkartacak. havluyuda merak ettim çek de bakalım:)

havlu 2. kalite olandı ama o kadar yumuşaktıki anlatamam şimdi yeni sezonlarda var çok güzel yumuşak alıcam nişan bohçasına falan :) benim 1 tane var 2. yide sonra alırım dedim.çekince koyarım canım mutlaka bu aralar yeni şeyler alabilirim inşallah bayramda aldım aldım alamadım kaldı istediklerim bakalım ne olucak :)

Son düzenleme:
blogdan gördüm adet üzere burdanda yazayım çok güzel herşeyin canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun

canım yeni cicileirni güle güle kullan çok güzeller. o askıdan bir tane daha alıcaktım bulamadım english home dan inş. bitmeden bulabilirim:)

Back