sende çareler tükenmiyor galibagel gel tanışırız olmadı sana kargoda yaparım çıtçıt kağıtlarına sarıp.
kızlar english home dan nasibimi bende aldım
kızlar bu son koyduğumdan birde yüz havlusu aldım
canım havluların çok şeker güle güle kullan. benim havlu bi dünya oldu o yüzden daha alamıyorum.
bu arada dün ikea da pembe fener kalmamıştı canım üzgünümlinensede gitme fırsatım olmadı canım eve gecikiyordum gidemedim o yüzden.
tatlım havluların fiyatları ne kadar?
kırmızıya bayılıyorummmmm herşeyin harikaaa !!
Sevgiii güle güle kullan çok güzell havluların vaar
tatlım aldığın havlular çok tatlı el havlusu almışssın sanırım? fırfırlı pembiş olan mı yüz havlusu :) aşık olduğum havlu
^^ güle güle kullan şekerim.
canım yeni cicilerin çok şeker pembe pembe bayıldım güle güle kullan
canım ne güzel sabah sabah cicilerinle içimizi açtın aşkla kullan hayatım
Sevgi valla çeyizlerin o kadar eğlenceliki çok sevimlilier yaa maşallah
tantitoni cicilerini yerim senin :) kırmızıdan pembeye dönüşler görüyorum :):):)
bence pembe
canım fiyatları nasıldı ?? ben de açacak falan almak istiyorum.
aa fiyatlar ne güzel inmiş öyle :):)teşekkür ederim Gözde valla bende yerken içerken zevk alıcağımı hayal edip alıyorum inşallah tüm istediklerimi alırımda eksik kalmaz bi taraflarım
evet ya tam bir dönek oldum çıktım kırmızıyı hala seviyorum ama pembeler al benii diyor resmen bencede pembe
fiyatlar şöyle idi;
kahve presi 850 ml 16,56
açacak 3,50
şekerlik 4.50
hazırlık seti 13,50
migros pizza tabağı 15
silikon kapak alıcaktım ama ablam müsade etmedi gereksiz birşey diye ben birdaha gidene kadar indirimde olursa alıcam birde küçük ayaklı kurabiyelik vardı onada müsade etmedi alamadım ama gidersem gizli gizli alıcam
aa fiyatlar ne güzel inmiş öyle :):)
ben de alıcaktım o ayaklı minik kurabiyeliklerden ama nişanlım gereksiz dedi :) silikonlardan alıcam evet ben de :):) 4 tane alsam yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?