Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

kızlar english home dan nasibimi bende aldım
kızlar bu son koyduğumdan birde yüz havlusu aldım

canım havluların çok şeker güle güle kullan. benim havlu bi dünya oldu o yüzden daha alamıyorum.

bu arada dün ikea da pembe fener kalmamıştı canım üzgünüm linensede gitme fırsatım olmadı canım eve gecikiyordum gidemedim o yüzden.

tahmin etmiştim olmıcağını gıcıklar sezonluk dedi seneye gelir dedi olsun ya seneye alıcam bende senin yine bitane var benim oda yok
tatlım havluların fiyatları ne kadar?

canım toplam 30 tlydi iki tanesi 3.45 e bitanesi 11.45 e bitanesi 6 küsüre bitaneside 4 küsüre pek açıklayıcı olmadı ama durum bu yani ben 4 tanesini el havlusu bitanesini yüz havlusu aldmım
kırmızıya bayılıyorummmmm herşeyin harikaaa !!

teşekkür ederim canım
Sevgiii güle güle kullan çok güzell havluların vaar

teşekkür ederim Gözde cim tantitoniye gidicem o yüzden fazla almadım

tatlım aldığın havlular çok tatlı el havlusu almışssın sanırım? fırfırlı pembiş olan mı yüz havlusu :) aşık olduğum havlu

^^ güle güle kullan şekerim.

tatlım aldığın havlular çok tatlı el havlusu almışssın sanırım? fırfırlı pembiş olan mı yüz havlusu :) aşık olduğum havlu

^^ güle güle kullan şekerim.

evet canım ondan aldım şimdi havluya pek para yatırmak istemedim yine indirime girer nasıl olsa yeni cicilerimi yüklicem şimdi

kızlar tantitonii indirimdeydi gitmek istiyordum nasip izin günümeymiş şekerlik kahve presi 850 ml lik kapak açacağı üçlü silikon set migrosdan çok istediğim pizza tabağı karacadan bu şirin çatal kaşığı aldım işte cicilerim

canım ne güzel sabah sabah cicilerinle içimizi açtın aşkla kullan hayatım

tantitoni cicilerini yerim senin :) kırmızıdan pembeye dönüşler görüyorum :):):)

bence pembe

canım fiyatları nasıldı ?? ben de açacak falan almak istiyorum.

Sevgi valla çeyizlerin o kadar eğlenceliki çok sevimlilier yaa maşallah

teşekkür ederim Gözde valla bende yerken içerken zevk alıcağımı hayal edip alıyorum inşallah tüm istediklerimi alırımda eksik kalmaz bi taraflarım

tantitoni cicilerini yerim senin :) kırmızıdan pembeye dönüşler görüyorum :):):)

bence pembe

canım fiyatları nasıldı ?? ben de açacak falan almak istiyorum.

evet ya tam bir dönek oldum çıktım kırmızıyı hala seviyorum ama pembeler al benii diyor resmen bencede pembe
fiyatlar şöyle idi;
kahve presi 850 ml 16,56
açacak 3,50
şekerlik 4.50
hazırlık seti 13,50
migros pizza tabağı 15
silikon kapak alıcaktım ama ablam müsade etmedi gereksiz birşey diye ben birdaha gidene kadar indirimde olursa alıcam birde küçük ayaklı kurabiyelik vardı onada müsade etmedi alamadım ama gidersem gizli gizli alıcam

aa fiyatlar ne güzel inmiş öyle :):)
ben de alıcaktım o ayaklı minik kurabiyeliklerden ama nişanlım gereksiz dedi :) silikonlardan alıcam evet ben de :):) 4 tane alsam yeter :)

aa fiyatlar ne güzel inmiş öyle :):)
ben de alıcaktım o ayaklı minik kurabiyeliklerden ama nişanlım gereksiz dedi :) silikonlardan alıcam evet ben de :):) 4 tane alsam yeter :)

evet çok pahalı değillerdi aslında evet gereksiz ama işte hoşlar ya napalım bencede 4 tane yeter en az 2 tane alınmalı onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…