• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Yok kız küsmedim artık o kadar çok şey aldımki bu var bundan da var demekten bişey alasım gelmiyo :9:

Yok kız küsmedim artık o kadar çok şey aldımki bu var bundan da var demekten bişey alasım gelmiyo :9:

benim öyle bi sıkıntım yok ne bulsam alıyorum param yettiğince ama guzel seyler oldugu zaman al sonra uzulursun :1:

ayyy simdi gordum sekerimmm. harikaaalar ya ufff alamadim ben :/
.
seninde kurabıyelıgın cok guzell uzulme ya daha neler ckar onumuze :12:

insallah sekerim. kaldigim yerde a101 bulsam hala umudum olcak ama yok :) kismet degilmis. pembe pecetelerle cok cici olmuslar. ;)

insallah sekerim. kaldigim yerde a101 bulsam hala umudum olcak ama yok :) kismet degilmis. pembe pecetelerle cok cici olmuslar. ;)

canım üzülme ya daha başka şeylerde bulursun hemen aklıma pembe peçete geldi zaten aldım sanki yaaarın evllencekmişim gibi:103:

kızlar bunlardan buldum diğerlerini iade edicem nasıl ama :16:
602026_205972912901421_568204118_n.jpg

sevgi cicileri almışsın bayıldım burdaaaaaaaaa aşkla sevgiyle mutlulukla kullan şekerrrrrrrrr

bebeğim peçete halkaların çok şeker güle güle kullan.

sana bir haberim var bugün ikeaya gidiyorummm:52::52: eğer pembe fener bulursam alıcam senin için:)

bebeğim peçete halkaların çok şeker güle güle kullan.

sana bir haberim var bugün ikeaya gidiyorummm:52::52: eğer pembe fener bulursam alıcam senin için:)

ayyyyyyy çok sevindirik oldum ya linens e de git ya kupadan var mı Gül 'ün aldığından ay inşallah vardır ya :52::52::52:
ayrıca teşekkür ederim keşke sende alsaydın bunlardan :16:

ayyyyyyy çok sevindirik oldum ya linens e de git ya kupadan var mı Gül 'ün aldığından ay inşallah vardır ya :52::52::52:
ayrıca teşekkür ederim keşke sende alsaydın bunlardan :16:

bakmaya çalışırım . bende istiyorum o kupalardan bulurum inş. baktım baktım karar veremedim almaya bende almadım. aslında bardak altlıkları çok şeker alsam mı acaba bende ondan:))

bakmaya çalışırım . bende istiyorum o kupalardan bulurum inş. baktım baktım karar veremedim almaya bende almadım. aslında bardak altlıkları çok şeker alsam mı acaba bende ondan:))

canım kurabiyelik falan gereksiz belki şimdi senin var hatırladığım kadarıyla ama peçete halkaları çok güzel ben kuşlulardan da alsam mı acaba dedim ağır misafirler için :1: bardak altlıklarıda al istersen 3 tl kullanmazsan verirsin birine ben öyle yaparım kullanmazsam veririm birine :56:

bulursan kesinlikle bende istiyorum banada al ya ben sizin oraya gelir alırım hem tanışmış oluruz yada arkadaş var orda ondan teslim aldırırım sana :1:

canım kurabiyelik falan gereksiz belki şimdi senin var hatırladığım kadarıyla ama peçete halkaları çok güzel ben kuşlulardan da alsam mı acaba dedim ağır misafirler için :1: bardak altlıklarıda al istersen 3 tl kullanmazsan verirsin birine ben öyle yaparım kullanmazsam veririm birine :56:

bulursan kesinlikle bende istiyorum banada al ya ben sizin oraya gelir alırım hem tanışmış oluruz yada arkadaş var orda ondan teslim aldırırım sana :1:

sende çareler tükenmiyor galiba:D gel gel tanışırız olmadı sana kargoda yaparım çıtçıt kağıtlarına sarıp.

Back