Evet canım catal bıcak takımı da yanında olan .
Resimlerinde sonuncu
he tamam avondan hediyeydi onlar bende çok seviyorum onları aradan 3 sene geçmesine rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım catal bıcak takımı da yanında olan .
Resimlerinde sonuncu
Yok kız küsmedim artık o kadar çok şey aldımki bu var bundan da var demekten bişey alasım gelmiyo
.ayyy simdi gordum sekerimmm. harikaaalar ya ufff alamadim ben :/
insallah sekerim. kaldigim yerde a101 bulsam hala umudum olcak ama yok :) kismet degilmis. pembe pecetelerle cok cici olmuslar.
sevgicim son aldıklarını çok beğendim çok güzeller
canım bırakır mıyım hiç ya almasaydım kahrımdan falan ölürdüm heraldesevgi cicileri almışsın bayıldım burdaaaaaaaaa aşkla sevgiyle mutlulukla kullan şekerrrrrrrrr
son aldığın elbette daha güzel :):)
Ayy hepsi çok güzel canım aşkla huzurla kullan
bebeğim peçete halkaların çok şeker güle güle kullan.
sana bir haberim var bugün ikeaya gidiyorummm eğer pembe fener bulursam alıcam senin için:)
ayyyyyyy çok sevindirik oldum ya linens e de git ya kupadan var mı Gül 'ün aldığından ay inşallah vardır ya
ayrıca teşekkür ederim keşke sende alsaydın bunlardan
bakmaya çalışırım . bende istiyorum o kupalardan bulurum inş. baktım baktım karar veremedim almaya bende almadım. aslında bardak altlıkları çok şeker alsam mı acaba bende ondan:))
canım kurabiyelik falan gereksiz belki şimdi senin var hatırladığım kadarıyla ama peçete halkaları çok güzel ben kuşlulardan da alsam mı acaba dedim ağır misafirler için bardak altlıklarıda al istersen 3 tl kullanmazsan verirsin birine ben öyle yaparım kullanmazsam veririm birine
bulursan kesinlikle bende istiyorum banada al ya ben sizin oraya gelir alırım hem tanışmış oluruz yada arkadaş var orda ondan teslim aldırırım sana