insan değişebiliyor ya
bundan 2-3 sene önce bir flörtümle aramız bozuktu ve sırf barışmak için kapısına falan gitmiştim
şimdi düşününce çok cringe geliyor ama o dönemki kafam ve bakış açıma göre öyle yapmam gerekiyor gibi hissetmiştim
ve içimden öyle gelmişti, yaptım
hatta hediye falan alıp gitmiştim, düşün
o kişiden sonra sevgili olduğum kişiyi kapısına gittiğim kişiden çook daha fazla sevdim
ama o kadar kavga etmemize, defalarca küsmemize rağmen bi kere bile kapısına gideyim hediye alayım gibi şeyler düşünmedim
içimden de gelmedi, yapmadım çünkü saçma geldi
bu o insanı sevmediğimi göstermez
ona bakarsan sevgilim de seneler önce platonik aşık olduğu kadının arabasını yoldan geçerken görebilmek için
her iş çıkışı bi yere gidermiş
yani 1 dk'lık bi araba görme sevdası için yolunu değiştirirmiş uzatırmış, zaman harcarmış, kendini yorarmış vs
bunları bi arkadaş ortamında biz sevgiliyken anlattığında gülerek "şimdi düşününce çok çocukça geliyor ama o zamanlar bunları yapmıştım" demişti ve hepimiz gülmüştük
benim için hiçbir zaman böyle bişey yapmadı ve asla neden yapmadı beni sevmiyor herhalde diye düşünmedim
kendinizi eski insanlarla kıyaslayıp ona şunu yapmış bana bunu yapmış diye düşünüp içinizi yemeyin