Kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın.LaRisaCca @ H M @JES MelodiminEsi @Arrietty_ @archi88 @Ayseee1987 H halleycik @Nureella @edaecoo @emir91 @Skrkz17 @lumix @Reyyan__ C Calcifer @ISSIZZ merve @kizinbiri9 @HAbibte Regen_ @Murpyy Nevreste @cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.
Evva nabtin bu arada haber varmı
Ayy ne güzelmis bu minik guzellerim tek tek etiketlemisler sende hep var ol hep cok ama cok mutlu olNevreste Regen_ Evva @Oriana @Mavim25 @Gizemm0 @Jenna16 @ASSOSyal @Blue_Perii @HanimKelesimiGetir @MiniMiniMinnakk @Merayyy @alsem @Chocolita @-cantanem- @Elif Eylul @HAbibte @jnci @LaylonCorap H M @Dermabebak
ve daha aklima gelmeyip yazamadiklarm. Seviyorm sizi kızlar.Bu siteye uye olduğum için ve sizleri gormeden de olsa taniyip dertlestigimz icin her konuda destek oldugumuz icin sansli hissediyorm iyiki tanimisim sizleri hep varolun hep mutlu olun inşallah
Bende bende bende
iyiki tanımışım
AynıEvva nabtin bu arada haber varmı
Aşkoo profilinin kapalı oluşu bugün beni derinden etkiledi etiketi bilem yapamamışim yaaa
Pekii şiiii.
Teomm adım yarısmasndan sandım etiketKızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın.LaRisaCca @ H M @JES MelodiminEsi @Arrietty_ @archi88 @Ayseee1987 H halleycik @Nureella @edaecoo @emir91 @Skrkz17 @lumix @Reyyan__ C Calcifer @ISSIZZ merve @kizinbiri9 @HAbibte Regen_ @Murpyy Nevreste @cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.
Bende seni cok seviyorum minikim
Bende bende bende
Çok sevgiiyiki tanımışım
Reeeeeegnnnn.Teomm adım yarısmasndan sandım etiketama görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sende cok seviliyosun canım
Ay çok teşekkür ederimEfenin_Annesi @Asiye_ @Chocolita BirAsilAnnesi C Calcifer @-Adel- @Amanita merve @Bibibella @Cade @alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 @Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo Katibin Ruhu @Dermabebak @Cay6 Evva @RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
Ah tatlı kız.@teolog8579 @edaecoo H halleycik @Nureella @archi88 @Ned enMelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Yaa yerimmm seni@teolog8579 @edaecoo H halleycik @Nureella @archi88 @Ned enMelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Aaah çiçeğim güzel kalplim benim çoook seviliyorsun
Canımmm iyi ki varsın dünya iyisi melekkk@teolog8579 @edaecoo H halleycik @Nureella @archi88 @Ned enMelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Sen gelincik çiçeğisin narin arkadaşım benimKızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın.LaRisaCca @ H M @JES MelodiminEsi @Arrietty_ @archi88 @Ayseee1987 H halleycik @Nureella @edaecoo @emir91 @Skrkz17 @lumix @Reyyan__ C Calcifer @ISSIZZ merve @kizinbiri9 @HAbibte Regen_ @Murpyy Nevreste @cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.