Gerçekten de kelebek gibi uçtun elhaaaaanŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
@Lilimam
Nevreste
Jenna16
@Gulumse25
@Zipzip-
@Elif Eylul
@kukrim27
@Evva
@Merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
CanmmmAyy ne güzelmis bu minik guzellerim tek tek etiketlemisler sende hep var ol hep cok ama cok mutlu ol
Aynen 12 den vurdun bebik
❤O zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
@Evva X xnobodyx @Murpyy @Sohrab @eczhnm @oblomowka1
@Storycan @Glnkymn @teolog8579 @benneyanginlargordum @YasnazH M
JES @Lexacommander @Rya3592
❤seviyorum sizleri
Kalbinden öperim senin neşe küpüm.Gerçekten de kelebek gibi uçtun elhaaaaankalbime konduuuun
Ablacım ya inşallah allah razı olsun iyiki varsın bizde seni çok seviyoruz
Yaaaaaa demek öyle vaaaaaaay
Aajhh akbabam aklına gelmem ne güzel
Her güzelliğin altında senin imzanı görmek o kadar güzel kiAblacım seni çok seviyorumsebebsiz,karşılıksız tüm kalbimle
Amin inşaallah
@Pasiflora25@Umutlu_anne Ecmel-vera Chocolita @Evva @Dermabebak benden de size kocaman kalpler olsun o zamanın
Ablacım çok sağolHer güzelliğin altında senin imzanı görmek o kadar güzel ki
Ben de seni seviyorum bebisimAajhh akbabam aklına gelmem ne güzelSeni seviyorum arkadaşım.
Güzel MervemO son duayı eden kalpten öpüldün abla.
Gönlünü aldgıma sevindim bak bol bol öpücükte bırakıyorum seversin senAhhahahahaha süper oldu cincabımmmmm bende seviyorummmm🐿
Demi ya valla bakarken benim de uyum hoşuma gittiYeşil kırmızı ne kadar uyumlu oldu