- 12 Mart 2019
- 14.298
- 33.623
Aa evvamda unutmamis beni biraz silik bi tip olsamda canim benim bende seni seviyoruumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa evvamda unutmamis beni biraz silik bi tip olsamda canim benim bende seni seviyoruumm
Aynen 12 den vurdun bebik@-Adel- @-Yagmur- @KurkmantoluS
JES Muzkad oldugun aklima geldi son an cok dusundum kimdi diye yanilmiyorm dimi
Estağfurullah canım sen ben o hepimiz aynıyız seviyoruz birbirimizi gerisinin önemi yokAa evvamda unutmamis beni biraz silik bi tip olsamda canim benim bende seni seviyoruumm
Ablacım seni çok seviyorum sebebsiz,karşılıksız tüm kalbimleŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Ablacım ya inşallah allah razı olsun iyiki varsın bizde seni çok seviyoruzŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Canım senide çok seviyorumAa evvamda unutmamis beni biraz silik bi tip olsamda canim benim bende seni seviyoruumm
İnşallah ablacım aminn sana da inşallah teşekkür ederizŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel
Minik kalbi güzel sincabımO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
Evva X xnobodyx M -Murphy Sohrab eczhnm oblomov21 Glnkymn C Capanin Gururu Teyom benneyanginlargordum @Yasnaz H M Lexacommander M Mevsim hep bahar
❤ seviyorum sizleri
Vaaaaaaaaay vaaaaaayyyyy helallllll olsun zalım sincapO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
Evva X xnobodyx M -Murphy Sohrab eczhnm oblomov21 Glnkymn C Capanin Gururu Teyom benneyanginlargordum @Yasnaz H M Lexacommander M Mevsim hep bahar
❤ seviyorum sizleri
Bizde seni cincapO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
❤ seviyorum sizleri
O zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
❤ seviyorum sizleri
Ablammmm seviliyorsunŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel
Ne cabuk alintiladnz ya valla etiketledim simdiVaaaaaaaaay vaaaaaayyyyy helallllll olsun zalım sincap
TatlımŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel
Bende kuzum iyi ki tanımışım ❤❤Çok çok seviliyorsun iyi ki tanıdım ki
O son duayı eden kalpten öpüldün abla.Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
Gsyabk
HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
Hannaz
C Cay6
M mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
POWERHACK
mavitosbik07
Boleyn Kizi
Katibin Ruhu
HayatSevinceGuzel
H M
birmuhendisanne
H hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
Mune
K Kazen
isabel