Bende seni seviyorumEfenin_Annesi @Asiye_ @Chocolita BirAsilAnnesi C Calcifer -Adel- X xnobodyx @Merve @Bibibella @Cade alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo Katibin Ruhu @Dermabebak @Cay6 Evva @RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
Sen bitanesinbütün romantikleri kullandım senin için renksiz
Yaaaaaa sen dünyanın en bal en tatlı kadını olabilir misin abla yaaC Capanin Gururu Teyom @edaecoo @halleycikNureella @archi88 @Ned en MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra M Mervvvveeeeeee @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Sevmediklerimizi dökersek çarşı karışırAy bu sitede hiç sevmediğim bi kişi var ama asla söylemem sanırım.
Aaaa canım benimEfenin_Annesi @Asiye_ @Chocolita BirAsilAnnesi C Calcifer -Adel- X xnobodyx @Merve @Bibibella @Cade alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo Katibin Ruhu @Dermabebak @Cay6 Evva @RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
aynenSevmediklerimizi dökersek çarşı karışır
Ben de seviyoruumEfenin_Annesi @Asiye_ @Chocolita BirAsilAnnesi C Calcifer -Adel- X xnobodyx @Merve @Bibibella @Cade alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo Katibin Ruhu @Dermabebak @Cay6 Evva @RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
Yaaa ne güzell bir sevgi seliii bizde seni çok seviyoruz lariC Capanin Gururu Teyom @edaecoo @halleycikNureella @archi88 @Ned en MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra M Mervvvveeeeeee @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte @Merve Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Etiket yok@Asiye_❤ @ASSOSyal ❤ @Calcifer❤ @Chocolita ❤H M ❤ KurkmantoluS ❤ athena ❤ Nevreste ❤ Sadelikherseydir ❤ JES ❤ @Jenna16 ❤ @Dermabebak ❤❤❤❤❤❤ Merayyy ❤ @Oriana ❤❤❤❤ Evva
Teşekkür ederim.
Bende seni cok seviyorum minikimNevreste ablacım @kukrim27 @Jenna16 @Elif Eylul @-cantanem- H M @Blue_Perii @Merve @HanimKelesimiGetir Regen_ JES @yasminsay @Oriana @ASSOSyal sizi çok seviyorum
Ben yazdimmi cevap ya unuttum
Buralar karisir