Severek bosananlar :(

Mutsuzkalp

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
11
5
6
31
Kizlar merhaba.. Nereden baslayacagimi bilmiyorum aslinda..Biz esimle universitede tanistik okul bitti is bulma vs. Toplam 6yillik bir iliskinin uzerine buyuk bir askla evlendik. Birbirimizin herseyiydik biz sevgili arkadas aile hersey. 3yillik evliyiz suan 1,5 yasinda bir kizimiz var. Bizim sorunlarimiz evlendigimiz gun basladi esimin ailesi maddi anlamda bizi cok zor duruma soktular o konulara girmicem biz birbirimize hep destek olduk bu surecte. Ama zamanla o sorunlar buyudu dolduk ve artik birbirimizede patlamaya basladik bizim birbirimizle alakali problemimiz yokken birbirimizi yipratmaya basladik cnku ciddi anlamda psikolojimiz alt ust oldu esim depresyona girdi ve beni ihmal etmeye basladi evde iletisimimiz azalmaya basladi. Bende bir yandan evin sorumlulugu kucucuk bir bebegin sorumlulugu uykusuzluk vs ustune esiminde ilgisizligi eklenince bunalima girdim buyuk bi kavga ettik ve ben kafa dagitmaya kendimi toplamaya ailemin yanina gittim.ailem sehir disinda.ordada bi kavga ettik ve ben artik bosanmak istiyorum dedim aslinda kalben bu degildi istedigim ama dedimya dolumun tasimini yasadim saglikli dusunemiyodum. İs baya ciddiye bindi esim zaten depresyonda oda cok ustelemedi tmm oyle istiyosan oyle olsun dedi. Cnku ailesine karsi zaten ofkeli is yerinde problemleri vardi ustune bide bu olunca iyice kotu oldu hersey. Ve bu surecte beni aldatmis :( sonra ben ne yaptim demis kendinden igrenmis basta herseyi kafasinda bitiren yakip yikan adam hatasini anlamis ve silkelenip bu mevzuyu kapatmis. Sonra bizim yanimiza geldi sorunlarimizi hallettik karsilikli anlasarak ustumuze dusenleri yapma karariyla baristik ve evimize donduk. Ve ben bu aldatma olayini daha 1,5 ay once ogrendim. Neden soylemedin dedgimde hata ettim farkina vardim ve sana dondum seninle baristiktan sonra degil oncesinde bitirdim. Yok saydim seni kaybetmek istemedigim icin gundeme getrmek istemedim dedi. Ben cok kotu oldum tabi benim kirmizi cizgim ihanet affedemzdim cocugumu alip baba eviNe geldim. Cok pisman yalvariyo sans istiyo beni birakma diyo ama ben hazmedemiyorum. Bayramdan sonrada dava acicam. Ama 9 yil iste binlerce ani emek ask kolay olmuyo. Esimi hala seviyorum bunun icinde kendime cok kiziyorum. Benim gbi olan severek bosanip sonrasnda mutlu olabilen varmi atlatabilirim degilmi yeniden mutlu olmak mumkunmu. Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen morale cok ihtiyacim var :(

İnsan ağzından çıkana dikkat etmeli . Boşanma kelimesini kullanmak değil mesele , sonrasında bu kararın arkasında durmakta . İhanet ettiğini söyleseydi donmeyecektiniz bunu bildiği için söylememiş . Ama bir kere yapan bir daha yapar . Bazen sevmek yetmiyor sadakat daha önemli evlilikte .

Aynısını siz yapsaydınız o sizi anlayışla karşılar mıydı? “ o zaman ayrıydık, sen gitmiştin, hoş hala nikahımız vardı ama olsun, uzaktaydın, ben de bir anlık gaflete düştüm yaptım” deseniz ve af dileseniz kabul eder miydi? Hiç sanmıyorum.

aldatmaya gelene kadar diyordum içimden “ bunlar hallolabilecek şeyler, mutlaka çift terapisine gitsinler her şey yoluna girer” diye, ancak aldatmayı gördüm mü bitti.

benim kırmızı çizgimdir.

ya ben anlamıyorum bu nikah yalnızca yan yanayken mi geçerli? Araya mesafe, soğukluk girince neden hemen aldatılıyor veya en azından hafifleştirici bir sebep gibi görülebiliyor erkekler tarafından?

bence affedeceksiniz, bilmiyorum öyle hissediyorum...

ben olsam affetmezdim, merak etmeyin, boşanırsanız eğer, bir süre sonra eskisinden de mutlu olacaksınız :)

Kizlar merhaba.. Nereden baslayacagimi bilmiyorum aslinda..Biz esimle universitede tanistik okul bitti is bulma vs. Toplam 6yillik bir iliskinin uzerine buyuk bir askla evlendik. Birbirimizin herseyiydik biz sevgili arkadas aile hersey. 3yillik evliyiz suan 1,5 yasinda bir kizimiz var. Bizim sorunlarimiz evlendigimiz gun basladi esimin ailesi maddi anlamda bizi cok zor duruma soktular o konulara girmicem biz birbirimize hep destek olduk bu surecte. Ama zamanla o sorunlar buyudu dolduk ve artik birbirimizede patlamaya basladik bizim birbirimizle alakali problemimiz yokken birbirimizi yipratmaya basladik cnku ciddi anlamda psikolojimiz alt ust oldu esim depresyona girdi ve beni ihmal etmeye basladi evde iletisimimiz azalmaya basladi. Bende bir yandan evin sorumlulugu kucucuk bir bebegin sorumlulugu uykusuzluk vs ustune esiminde ilgisizligi eklenince bunalima girdim buyuk bi kavga ettik ve ben kafa dagitmaya kendimi toplamaya ailemin yanina gittim.ailem sehir disinda.ordada bi kavga ettik ve ben artik bosanmak istiyorum dedim aslinda kalben bu degildi istedigim ama dedimya dolumun tasimini yasadim saglikli dusunemiyodum. İs baya ciddiye bindi esim zaten depresyonda oda cok ustelemedi tmm oyle istiyosan oyle olsun dedi. Cnku ailesine karsi zaten ofkeli is yerinde problemleri vardi ustune bide bu olunca iyice kotu oldu hersey. Ve bu surecte beni aldatmis :( sonra ben ne yaptim demis kendinden igrenmis basta herseyi kafasinda bitiren yakip yikan adam hatasini anlamis ve silkelenip bu mevzuyu kapatmis. Sonra bizim yanimiza geldi sorunlarimizi hallettik karsilikli anlasarak ustumuze dusenleri yapma karariyla baristik ve evimize donduk. Ve ben bu aldatma olayini daha 1,5 ay once ogrendim. Neden soylemedin dedgimde hata ettim farkina vardim ve sana dondum seninle baristiktan sonra degil oncesinde bitirdim. Yok saydim seni kaybetmek istemedigim icin gundeme getrmek istemedim dedi. Ben cok kotu oldum tabi benim kirmizi cizgim ihanet affedemzdim cocugumu alip baba eviNe geldim. Cok pisman yalvariyo sans istiyo beni birakma diyo ama ben hazmedemiyorum. Bayramdan sonrada dava acicam. Ama 9 yil iste binlerce ani emek ask kolay olmuyo. Esimi hala seviyorum bunun icinde kendime cok kiziyorum. Benim gbi olan severek bosanip sonrasnda mutlu olabilen varmi atlatabilirim degilmi yeniden mutlu olmak mumkunmu. Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen morale cok ihtiyacim var :(
Kırmızı cizginiz aldatma ise asla taviz vermeyin. Ama eğer severim ve affedebilirim derseniz de artık asla yüzüne vurmayayacaksiniz ve hiçbir şekilde konu bile acmicaksiniz yoksa olay yine başa sarar sonra o aldattığı için suçlu olmaz siz affetiginiz için siz kabul ettiniz için size kalır. İnşallah ne demek istediğimi anlamissiniz. Burda çok çift var hem affetim diyip hergun yüzüne vurdugu için artık dahada huzursuzluk ve güvensizlik zaten gitmiş. Bide eş de artık pişmamsada yaptığı hata yüzüne vuruldumu geleli kabul ettikten sonra. Oda derki kabul ederek barıştın. Umarım psikolojik men iyi olursunuz. Çünkü gerçekten zor afederseniz daha zor ve sabır gerektiren birşey

Her kavganızda sldatacak mı sızı ?Sinir oluorum ya .Gercekten boyle ınsanlara sınır oluorum .
Biz farkli sehirlerde yasiyoduk evlenmeden once. Uzak mesafe iliskisi yani. O zaman bile boyle birseyini gormedim duymadim. Birbirimizin ilkiydik biz tertemiz bi iliskimiz vardi oyle capkinlik yapayim kafalarinda biri asla degildi. Ben bunu yapacak adam degildim bugune kadar aklimin ucundan gecirmedim diyo.herkes hayrandi bizim karsilikli sadakatimize sevgimize.yillarca uzaktan yurutebilmemize. Depresyonun boslukta kalmanin bedeli agir oldu ikimiz icinde :(

Biz farkli sehirlerde yasiyoduk evlenmeden once. Uzak mesafe iliskisi yani. O zaman bile boyle birseyini gormedim duymadim. Birbirimizin ilkiydik biz tertemiz bi iliskimiz vardi oyle capkinlik yapayim kafalarinda biri asla degildi. Ben bunu yapacak adam degildim bugune kadar aklimin ucundan gecirmedim diyo.herkes hayrandi bizim karsilikli sadakatimize sevgimize.yillarca uzaktan yurutebilmemize. Depresyonun boslukta kalmanin bedeli agir oldu ikimiz icinde :KK43:
Ne ılgısı var .Böyle kandırmayın kendınızı .Yıllarca depresyon hastası oldum .Ama kımseyı aldatmadım .

Ne ılgısı var .Böyle kandırmayın kendınızı .Yıllarca depresyon hastası oldum .Ama kımseyı aldatmadım .
Hayir asla hicbir sey mantikli bi sebep olamaz zaten hazmedemem kararimi verdim sadece bundan sonra yeniden mutlu olmak birine guvenebilmek atlatabilmek mumkunmu diye sormak istedim yasayan arkadaslara. Artik hep mutsuz olacakmisim gibi hissediyorumda suan

Hayir asla hicbir sey mantikli bi sebep olamaz zaten hazmedemem kararimi verdim sadece bundan sonra yeniden mutlu olmak birine guvenebilmek atlatabilmek mumkunmu diye sormak istedim yasayan arkadaslara. Artik hep mutsuz olacakmisim gibi hissediyorumda suan
Şu an bunu hıssetmen çok normal .Bende bolandım .Ve 4 ay yatakdan cıkamadım .Hele sevıosan daha zor .Benım evlılıgımden uzun bolanma davam surdu .Ama sen barışacaksın .Buna adım kadar emınım .

Tartışmalarda boşanma kelimesi geçince o evlilik bir daha düzene girmiyor, aradaki sınırsız güven yavaş yavaş kayboluyor gibi. Boşanalım demek bu kadar kolay söylenmemeli.
Ama söylemişsiniz olmuş bitmiş, ee eşinizde her tartışmada aldatacak mi? Asla kabul edilir bir durum değil.
Elbette boşanma sonrası aninda eski mutlu hayatiniza dönmeyeceksiniz ama yavaş yavaş daha mutlu olacaksınız. Simdi affetseniz, icinizde hep bir şüphe kalacak, kaldı ki bir kez affederseniz aldatmanın devamı gelir zaten

Son düzenleme:
Normal şartlar altında aldatma kabul edebileceğim bir şey değil. Fakat şu şartlarda aklımda eğer acaba varsa bir kaç kes çift terapisine gitmeye çalışır o şekilde son noktayı koyardım. Sonrasında daha rahat bir yol izlerdim hayatım için.

Ailenizin evinde bebeğinizle kalırken mi aldatmaya başlamış yoksa siz bebeğinize bakıp akşama kadar onun işten gelmesini beklerken ondan ilgi ve sevgi istediğinizi söylerken zaten sizi aldatıyormuş da ondan mı bu agresif tavırları sergiliyormuş?

Ailenizin evinde bebeğinizle kalırken mi aldatmaya başlamış yoksa siz bebeğinize bakıp akşama kadar onun işten gelmesini beklerken ondan ilgi ve sevgi istediğinizi söylerken zaten sizi aldatıyormuş da ondan mı bu agresif tavırları sergiliyormuş?
Ben ailemin yanindayken.. evimizdeyken 2dk bile gec gelmezdi isten teli ortadaydi vs.

Back