Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
severek ayrılınır... sartlar vs uymadıgında ya da cok gurur yapılınca...
diğer bır yandan
severek ayrılıyoruzzz dıye bır taraf dıger tarafı ınandırır,
aslında yıne bır tarafında sartları uygun degıldır,
mesela karşıdakı fakırdır sevmez baska bır sebep gosterır severek ama ayrılmak zorundayıza getırır lafı dıgerı oyle sanar ama degıldır...
ya da karşı taraf aslında hayalındekı kısı degıldır ama ona bunu dıyemez, severek ayrlıyorz der baska bır sebep sunar karsı tarafın kabullenıp evet ayrılıyoruz bu yuzden dıyebılecegı bır sebep secılır...
aslında severek ayrılmamıs olunur ama oyle ısımlendırılır...
:1closedeyes:
ama severek de ayrılınır evet ılk en ustte yazdıgım sekılde.
olmaz mi..
esimle evleneli 5 ay oldu ,inanilmaz zorluklari astik evlenebilmek icin. ben ailemi ,yurdumu silip geldim onun ulkesine. oda bicok seye katlandi ,hayallerinden vazgecti.
ama ne oldu simdi? evlendik, birbirimizi cok kirdik,birsuru hata yaptik. ask yetmedi. simdi olmasa bir sene, olmadi daha yakin zamanda bi yerden kopucagini biliyorum.
bugun 3 temmuz.
22 sinde bosaniyoruz. su anda ayni evde yasiyip bosanicagimiz gunu bekliyoruz. onu o kadar cok seviyorum ki,... opup simsiki sarilmak icin yanip tutusuyorum ama yapamiyorum. burnum havada kararli, guclu kadini oynuyorum hergun.
gitme, gururunu bi kenara koy vazgectigini soyle,kararindan donebilirsin,yeniden mutlu olabiliriz dedi, hayir geri donmem dedim kasilarak..
icim cok aciyo. ama bitiyo iste hersey 19 gun sonra...