Severek ayrılmak die birşey var mı inanıyor musunuz??

evett varmıs öle bi kavram 4 aydır her gün varlıgını kanıtlıyor bana ve ınanın cok daha fasla acıtıor ınsanın canını bir sürü keşkelerle birlikte kanırtıyor kapanmayan yaraları

severek ayrılınır... sartlar vs uymadıgında ya da cok gurur yapılınca...
:delphin:

diğer bır yandan
severek ayrılıyoruzzz dıye bır taraf dıger tarafı ınandırır,
aslında yıne bır tarafında sartları uygun degıldır,
mesela karşıdakı fakırdır sevmez baska bır sebep gosterır severek ama ayrılmak zorundayıza getırır lafı dıgerı oyle sanar ama degıldır...
ya da karşı taraf aslında hayalındekı kısı degıldır ama ona bunu dıyemez, severek ayrlıyorz der baska bır sebep sunar karsı tarafın kabullenıp evet ayrılıyoruz bu yuzden dıyebılecegı bır sebep secılır...
aslında severek ayrılmamıs olunur ama oyle ısımlendırılır...
:1closedeyes:
ama severek de ayrılınır evet ılk en ustte yazdıgım sekılde.

kesinlikle dogru ama genede yaşanmışlıklardan dolayı ıkı taraftada sevgi vardır ve severek ayrılmak diye bsy vardır.

bende eskiden inanmazdım sevdikten sonra her yol bulunur derdim hakikaten sevmek yeterli olmuyormuşsenağlama

bence olamaz oyle bisey
sartlar diyorsanız da o sartların ustesinden gelmeye cesaret edecek kadar sevmiyorsunuz demek ki

severek ayrılanlar olmaz bence. severek ayrılan yada bırakılan olur. yani iki kişi birbirini seviyorsa ayrılmazlar. biri seviyordur diğeri istemez böylece severek ayrılan olur.

bazen kişilerin elinde olmayan sebepler olabiliyor ve bundan dolayı çok da sevseler birbirlerini çok üzüp yıpratmaya başlıyorlar ilişki onları mutlu etmekten çok mutsuz etmeye başlıyor.böyle bir durumda da ayrılmak en doğrusudur.çünkü aşk mantık işi değildir.ama akla yatmayan şeyler de varsa ilişkide bu durumda işin içine mantık girer.aşkla mantık çatışır.artık kim galip gelirse.

Sevgi her şey için yeterli değildir.. Özellikle de bir ilişki yaşamak için.. Etkenlerden biridir sadece.. Ama yalnız başına yeterli olmaz..

bende eskiden sevgi olduktan ayrılık olmaz derdim sevgi her zorluğa aşmaya yardım eder derdim ama öyle olmuyomuş sevginin gücü biyere kadar yetiyomuş örnek:benim ilişkimin 1.5 ay önce sevgi olduğu hlde bitmesibenneyaptımki

olmazmi canim ya. Hatta o kadar inanmistimki dogru insan olduguna. Ama beni tehdit etti. Anladimki o beni benim onu sevdigim gibi sevmiyor. Ve bugun ayrildik iste..

var var olmaz mı, ben eski sevgilimi çok seviyodum o da beni seviyodu. ama biz ayrı ayrı iyi insanlardık birbirimize zarar veriyoduk. ayrıldık. barıştık ayrı kalamadık ayrılsak bile görüşmeye devam ettik. en sonunda ben kesin noktayı koydum. başkasıyla mutlu ve huzurluyum arama beni dedim. şimdi unuttum zannediyo. unutucuuum ama kararlıyım...

evet var hem de cok aci... terkedilmekten de aci. kendi ipini ellerinle cekmek gibi. suclayacak kimse yoktur sartlardan baska. sevgini unutturacak bir nefret de yoktur. o yuzden dermansiz dert gibidir. Allah kimseye vermesin. bu hic bir seye benzemiyor....

severek ayrılmak elbette olur..

bazılarımız mücadele etmek yıpranmak istemez. seve seve gözünnü içine baka baka gidersin.. bazen gerçekten gitmek gerek.. affedecek mücadele edecek devam edecek olgunluğa ve kararlılığa geldiğimizde belki kaldığı yerden devam eder yine herşey...

Geçen yaz olmuştu bizzat benim başıma gelmişti hatta .
O Ankaralıydı ben ızmir noldu şehirler ayrılınca puf ayrıldık ..
Çoook sevmiştim ama biz hep derdik sevmek herşeye yetmiyor diye ..
''Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek... ''
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Sen benim eş ruhumsun
Unutmuş olsan hissederdim
Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
Seni görmek için geri geldim
Sen gideli çok olmuş
Nereye gidersen git
Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun
Ben seni gerçekten sevdim
Bitmez demiştim bitmedi ... ''
Hep bu şarkıyı dinledik ikimizde 6 ay boyunca .. En sonunda onun vazgeçtiği kanısına vardım neden bilmem ama :)
Bende unutmaya başladım :)
1 yıl oldu , başkasıyla mutluyum :)

olmaz mi..
esimle evleneli 5 ay oldu ,inanilmaz zorluklari astik evlenebilmek icin. ben ailemi ,yurdumu silip geldim onun ulkesine. oda bicok seye katlandi ,hayallerinden vazgecti.
ama ne oldu simdi? evlendik, birbirimizi cok kirdik,birsuru hata yaptik. ask yetmedi. simdi olmasa bir sene, olmadi daha yakin zamanda bi yerden kopucagini biliyorum.
bugun 3 temmuz.
22 sinde bosaniyoruz. su anda ayni evde yasiyip bosanicagimiz gunu bekliyoruz. onu o kadar cok seviyorum ki,... opup simsiki sarilmak icin yanip tutusuyorum ama yapamiyorum. burnum havada kararli, guclu kadini oynuyorum hergun.
gitme, gururunu bi kenara koy vazgectigini soyle,kararindan donebilirsin,yeniden mutlu olabiliriz dedi, hayir geri donmem dedim kasilarak..
icim cok aciyo. ama bitiyo iste hersey 19 gun sonra...

olmaz mi..
esimle evleneli 5 ay oldu ,inanilmaz zorluklari astik evlenebilmek icin. ben ailemi ,yurdumu silip geldim onun ulkesine. oda bicok seye katlandi ,hayallerinden vazgecti.
ama ne oldu simdi? evlendik, birbirimizi cok kirdik,birsuru hata yaptik. ask yetmedi. simdi olmasa bir sene, olmadi daha yakin zamanda bi yerden kopucagini biliyorum.
bugun 3 temmuz.
22 sinde bosaniyoruz. su anda ayni evde yasiyip bosanicagimiz gunu bekliyoruz. onu o kadar cok seviyorum ki,... opup simsiki sarilmak icin yanip tutusuyorum ama yapamiyorum. burnum havada kararli, guclu kadini oynuyorum hergun.
gitme, gururunu bi kenara koy vazgectigini soyle,kararindan donebilirsin,yeniden mutlu olabiliriz dedi, hayir geri donmem dedim kasilarak..
icim cok aciyo. ama bitiyo iste hersey 19 gun sonra...

cnm yha çoq üzüldüm:teselli: inş senin için hayırlısı neyse o olur

Back
X