Severek ayrılmak die birşey var mı inanıyor musunuz??

bende sevdiğim insanı bıraktım çünkü evlenilcek insan değildi beni de çok kırdı ayrıca herşeye rağmen seviyordum ama mutlu olmadığım için onunla ayrıldım hala seviyom galiba bilmiyom :(

ben inanmıyorum "severek ayrılabilineceğine"...
yeterince sevmemişseniz evet ayrılabilirsiniz...
ama gerçekten severseniz birbirinizle olmayı seçersiniz, şartlara yenik düşmeyi değil...

ben gerçekten sevdim hemde ilkimdi benim ama evlenilicek insan değildi sorumsuz kırcı vs. ama bunlara rağmen seviyordum ama geleceğimi düşündüm mutsuzdum ama seviyordum ve bıraktım o bırakmak isteme ama beni çok yıprattı

yok arkadaşım severek ayrılmak die bişey yok. Ben de öle ayrıldığımızı sanıyodum ama adam bu 15 gün ayrı kaldığımız sürede hemen bulmuş birini

maglesef ki varrrrrr bazen ne kadar da cok sevseniz sartlar yollar aileler ve mantık sizi ayırmaya yetiyor.ismediğiniz secimlere itiliyorsunuz bunu ben cok yaşadım ve hala da korkum varmafoldumben
Allah kimseyi zorda bırakmasın ve sevdiğinden ayırmasın:Saruboceq:

off içim öyle yanıyo ki hala 5 ay oldu biteli ben bıraktım onu 2 yıllım ilişkimiz vardı seviyordum ilkimdi benim ama evlilik için bişey yapmadı hep yokuşa sürdü beni de çook kırdı yıprattı sorumsuzca davrandı herşey belirsizdi napayım devam edemedim belirsizliği bekleyemedim yanımda olmadı hiçç keşke birazcık güvenebilseydim keşke uğraşsaydı bişeyler için keşke keşke sevdim seni neden böle oldu nedenn :((((((((((( bıraktım unutamıyorum :((((

Maalesef olabiliyor :( Belki çok seviyorsun ama her iki tarafında bazı karakteristik özellikleri birlikte olmayı engelliyor...

bende sevmiştim mehsep farklılığımzdan dolayı aileler istemedi..mücadele ederdim ama ilerde tek başına desteksiz"ayakta durabilcek biri deildi.aldatma potansiyeli de çok yüksekti.bu yüzden ayrılığı seçtim.öle sewen ayrılamaz die bişey yok insan güçlü olunca herşeyi kaldırabiliyo tabi bide geleceği düşününce.....aradan 2-3 sene geçti iyiki bitmiş diorum 2buçuk yıllık çok mutlu bi beraberliğim var ve onun son durumunu tahmin ettiğim gibi gördüğüm için kendimden daha da emin oluyorum..herşey aşk sevgi deil biyerden snra buna ek olarak güven anlayış düşünce de gerekiyo

olmaz mi..
esimle evleneli 5 ay oldu ,inanilmaz zorluklari astik evlenebilmek icin. ben ailemi ,yurdumu silip geldim onun ulkesine. oda bicok seye katlandi ,hayallerinden vazgecti.
ama ne oldu simdi? evlendik, birbirimizi cok kirdik,birsuru hata yaptik. ask yetmedi. simdi olmasa bir sene, olmadi daha yakin zamanda bi yerden kopucagini biliyorum.
bugun 3 temmuz.
22 sinde bosaniyoruz. su anda ayni evde yasiyip bosanicagimiz gunu bekliyoruz. onu o kadar cok seviyorum ki,... opup simsiki sarilmak icin yanip tutusuyorum ama yapamiyorum. burnum havada kararli, guclu kadini oynuyorum hergun.
gitme, gururunu bi kenara koy vazgectigini soyle,kararindan donebilirsin,yeniden mutlu olabiliriz dedi, hayir geri donmem dedim kasilarak..
icim cok aciyo. ama bitiyo iste hersey 19 gun sonra...

bu sewgili olanlar için geçerli sizin mücadele etmeniz gerekmezmi herşeyi silip baştan başlayın gururu bırakın aşkta gurur olmaz.özellikle bukadar mücadeleden sonra ve karşınızdaki kişi buna hazır sizi hayatında istiyorken...:olmaz:

evetttt. ben kendi dışımda başka kimseye rastlamadım ama vardır muhakak. çok seviyorum çok sevdim, oda seviyo hala. hala zırlıyorum. ne zaman bitcek acaba bu acıı?:(

bence de kesinlikle var.
örneğin ciddi fikir ve hayal ayrılıkları sevginin önüne geçebilir yada çevre; aile, dostlar geçer bazen veyahut gelecek kaygısı, maddiyat da diyebiliriz buna, yada yaşam standartları farklılıkları. Hatta kültür farklılıkları da önemli bence. bazen de kabul edilemez bir alışkanlık herşeyi bitirebilir. ilk etapta aklıma gelenler bunlar.

Son düzenleme:
iki taraf seviyosa ayrılık olacağına inanmıyorum ama bi taraf severken diğeri ayrılabilir,karşılıklı olmayan sevginin bi anlamı yoktur dolayısıyla severken ayrılık olmaz

var tabi ki bazen kader ayırabilio işte nasip herşey benim bi arkadaşımın sevgilisi annesi istemio die ayrılmıştı seve seve bi tanesi de yine ayrılmak zorunda kaldılar telde seni seviyorum aşkım demiş çocuk kızda bende seni aşkım demiş öyle ayrılmak zorunda kaldılar ağlaya ağlaya çocuk sonra nişanlandı Allahım vermesin:çok üzgünüm:

severek ayrılan çok vardır.çok seviyolardır ama ya madden ya kişilik olarak birbirlerine uymazlar ve mecbur ayrılmak zorunda kalırlar

Severek ayrılanlar kesinlikle var... a.s
Öyle bir an geliyor ki, 2 taraf da birbirine dürüst ve iyi davranıyorlar ama anlaşamıyorlar sürekli kavga edecek birşey çıkıyor.
ıletişim sorunu var ve ne olursa olsun çözümlenmiyor.
Böylesi evliliklerin sonu hazin şekilde ayrılık oluyor birbirlerini sevseler de ayrılmak zorunda kalıyorlar çok acı....

Tabikidee varrrr ,inanıyorumda.. başımada qeldii.. ama tabiki birbirimizi çok sevdigimiz için birbirimizsiz olmuyacagı için barıştkkkk ve bidaha ömür boyu ayrılmamak üzere...

ne kadar ayrilmayi istemeselerde severek ayrilanlar vardir tabiki
bence ne olursa olsun ayrilmamalilar
ama ne olucagi belli olmuyo iste

evet inanıyorum buna.. mecbur olupta içinde aşkla kıvranan bri tanıyorum..
Allah kımseye vermesin.. cok zor.. ölüm acısına denk geliyor.

severek ayrılmak....kelimesi bile içimi acıtmaya yetiyor...:çok üzgünüm:
ayrılık olabilir ama sonunda eminim uzun yıllar sonra bitiren kişi de mutlaka pişmanlık olacaktır diye düşünüyorum...kaybetmeden önce mutlaka iyi düşünülmeli....sevmek kolay değil artık hele benim için hiç değil...mafoldumbenmafoldumben

Back
X