Severek ayrılmak die birşey var mı inanıyor musunuz??

Bilmiyorum vardır elbet ama çok nadir yani iki kişi severse ayrılmak zor gibi geliyor eger ayrılırsalar bence bi tarafın sevgisi bitmiş olur yani büyük konuşmayım ama o beni ben onu sevdikten sonra herşeyi karşıma alabilirim belki herkez yapmaz hatta kızar ama böyle..

zorundaysa eğer ayrılık olur ama zorunluluk yoksa herşeye rağmn ayrılamaz sevdiğinden insan ama şuda gerçekki erkekler ne kadar sevsede bazen hırslarına yenik düşüp ayrıla biliyo işte biz bayanlar huyumuz kurusun vazgeçemiyoruz sevdiğimizden

tabiki var...
sevgi tek başına yetmiyor sağlıklı bi ilişki için malesef

varrrr ne yazık ki. kışın bi erkek arkadaşım vardı. maddi olarak kendini benden yetersiz gördüğü için ayrıldık. seviyordu eminim ama devamlı giyimime falan laf atyordu. yok her seferinde farklı ayakkabı giyiormuşum bi insanın bu kadar ayakkabısı giysisi mi olurmuş.. bunlardan korktu. düşüncelerimizin de bağdaşmayacağı kesindi. ben çalışmak için doğmuşum o evde otur diyor.. olmuyor işte beraberken çok mutluyduk ama o kadar fikirler ayrıydı..

Sonumuzun olmadığını bile bile birlikteyiz umutlarla yaşıyoruz artık kaç defa denedik olmadı yapamadık ayrı kalamadık Rabbim yardımcımız olsun diyecek bişey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…