Severek ayrılmak die birşey var mı inanıyor musunuz??

sevgi tek başına yetmiyor işte
bazen ilişki bir yerde tıkanıp kalıyor.
bu durumda ne kadar seversen sev ayrılık yolu görünüyor.
severek olsun olmasın ayrılık zor ve yaralayıcı bir şey.

ben pek inanmıyorum açıkcası kolaya kaçıyolar erkekler mücadele etmiyolar.

ayrılmak istiyorsun ama seviyorsun.ne onunla ne onsuz durumu.sonra çelişkiler.onunla devam edemeyeceğini de bilyorsun ama hep yanında olsun istiyorsun.iki taraf da bişeylerden ödün vermediği sürece hep bi taraf uğraşırsa sonu ayrılık oluyo.

kabullenebildiğim bir şey değil.
ben seviyordum ayrıldığımızda,
erkek arkadaşım da güya seviyormuş muş.
ama ayrıldı işte.

severek ayrılacak kadar Türk filmi senaryosuna dönmüyor hayatım hiç.
sade yaşıyorum

severek ayrılınır evet.ama 2 kişi de seviyosa ayrılınmaz diye düşünüyorum.ancak biri sevmeyip diğeri seviyosa ayrılınır.yani tek taraf severek ayrılır.diğer taraf ta sevinir ayrıldığına.düzmecedir ve hikayedir severek ayrılmak bana göre deee.yalan dolan yani inanmasın kimse.2 tarafta seviyosa ayrılmak yerine oturup sorunları konuşup bişeye bağlar kendnden ödün verir düzeltebilir herşeyi.çıkmaza itmek yerinee.sevene ayrılık zor sevmeyen içi okdr sıradandır ki anlatamam.

biliyorum ilişkide mantık aranmaz.. ama mantıklı olmayan ilişkiler de çok uzun süremez.. bu yüzden severek ayrılmak zorunda kalınılır... ben de zamanında böyle bi ayrılık yaşamıştım:gitme: o zmn mantığımı dinlemiş ve duygularımı zor da olsa bastırmaya çalışmıştımlmaz:..çok zor oldu tabi ama şimdi mutluyumhihoyyyt.. geçmişe bakınca doğru karar vermişim diyorum... biraz acı çektim ama uzun yıllar acı çekmekten iyidir diye düşünüyrm

ömür boyu ayrı kalıp birbirini unutmayan kişiler mutlaka vardır ama yeni nesilde böyle aşkların az olduğunu düşünüyorum

tam da

Son düzenleme:
2,5 yıLdır bunun acısını yaşıyorum...eLbette oLur..

Ben başıma gelene kadar inanmazdım.
Ama oluyormuş.
Bir ilişkide sadece sevgi yok ki.
Uyum var,saygı var ve daha birçok şey.
Bunlar olmayınca da bitiveriyor malesef.

eskiden seven ayrılırmı o ne saçma şey deyip dururdum. insan başına gelmeden anlamıyor. eger bir insanın sosyal statüsü, kültürü hatta maddi durumu anlaşmazlıklara yol acıyor. bazen sevmek yeterli olmuyor. eger kendinizi düşünüyorsanız mantıklı karar vermek en iyisi. zaten yukarıda söylediğim durumlar bir insanla uyuşuyorsa ister istemez onu seviyorsun. ben birinden severek ayrıldım, ama şu an statümün uyuştuğu biriyleyim ve onu digerinden kat be kat daha fazla seviyorum. onun gibisini bulamam dememek lazım mantıklı karar vermek canınızı daha az acıtır.

mutlaka vardır ama bence çok nadir.iki taraf da seviyorsa ayrılsalar bile dayanamayıp birleşirler.

malesef severek ayrılmak diye bişey vardır, her birbirini seven insan çok iyi anlaşacak veya onların hayatına kimse karışmayacak diye bişey yok..
Ne kadar çok şarkı vardır bilirsiniz bu konuyla ilgili, bi tanesi aklıma geldi şimdi, çok da güzeldir..

Sen imkansızsın.. sensizlik imkansız, aşk imkansız

Sevgi,ask bazi seyleri kurtarmaya yetmiyor maalesef..
Insanda fedakarlik,merhamet olacak biraz..

ben inanmıyorum "severek ayrılabilineceğine"...
yeterince sevmemişseniz evet ayrılabilirsiniz...
ama gerçekten severseniz birbirinizle olmayı seçersiniz, şartlara yenik düşmeyi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…