seven seas balik yagi kullanan varmii`???

• Konu Sahibi Konu Sahibi kkck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kkck

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
54
1
16
Almanya
bebegim 1 yasinda sifir istah yürümede yok halsiz bitkin.. dr a sordum balik yagi aldim bakalim.... faydasini gören oldumu??

Canım merhaba

3 yaşını biraz geçti kızım ve hiç bir şey yemiyor.Doktora da götürdüm sırf bunun için ama doktorlar YEMİYOR ŞİKAYETİ İLE GELMEYİN diyor.

Ben kullandım bu balık yağını.İştahını açtı diyemem ama sanki böyle doping etkisi verdi biraz :)

Yani ne bilim daha hareketli oldu çıktı :)

Merhabalar benim oğlum iki yasında bende sevenseas kullandım yazın ara verdim şimdide tekrar başlamam herhalde balığın kendisini güzel yiyor çünkü kilo sorunuda yok çok şükür,fakat bu balık yağı iştah acmıyor sadece icinde güzel vitaminler var ben fayda olsun diye veriyodum iştah zor bir mesele akısına bırakıp beklemek gerekiyor bence iştahsız cocuğa ne verirsen ver pek fayda etmiyor zamanla düzelir hiç canını sıkma önemli olan sağlıklı olması..iyi akşamlar kolay gelsin...

Ben de kullandim ogullarimda. Istaha etkisi olmadi. Ben ek vitamin olsun diye veriyordum, bir de balik sevmedikleri icin. Ama en memnunum kaldigim Carlson balik yagiydi, burada bulamadim. Buldugum yerde almak istiyorum.

evet bende kullaniyorum kimi zaman istahli kimi zaman istahsiz bakalim artik... kilo ise alma yok hep ayni kiloda kaldi 4 aydir ayni yani... bende anlamadim gitti... zaten kusan bebek istemeyen bebek... ama vitagil diye vitamin verdi dr um onu icirdikten sonra istahta bir degisme oldu... istekli oldu agzini acti tavsiye ederim kesinlikle...

Evet, vitagil biz de kullandik doktor tavsiyesiyle. Bebekken oglum da istahsizdi, simdi 3 yas 3 aylik. Her seyi yiyor. Sebze meyve et... Ama kucuklugunde yaptigim bazi yanlislar var. mesela yemiyor vitaminsiz kalacak diye uzulur, oyunla bazen bilgisayarla yedirirdim. Simdi vazgecirmeye calisiyorum. Hala yemek yerken oyun oynamak istiyor. Daha da iyi yiyor ama dogru degil iste.

Siz de strese girmeyin, doktor gerekeni soylemistir, vitamin de vermis. Bize bir de cinko vermisti. Cocuklarimiz icin strese giriyoruz, uzuluyoruz ama aslinda onlar zamani gelince herseyi duzene oturtuyorlar. Biraz buyuyunce daha da iyi yiyecektir eminim. Doktora da goturdugunuze gore endiselenmeyin, bence yaninda kilo almaya da baslar. Size ve bebeginize Bol saglik diliyorum

cok sagol öyle iste insan her konuda aydinlanmak istiyor yemesi iyi oldu bu aralar ama gram kilo almiyor muhallebiler falan yesede gram cikmiyor inan... her bezini degistirdigimde kuru kemik geliyor elime resmen ister istemez üzülüyorum sirtinda kemikleri sayiliyor yaa.... 1 yasini gecti yürümüyorda tutunarak anca bakalim belkide ben herseyi erken istiyorum oluruna birakmak gerek diyicem ama millet aaa cok zayif aaa yasina girdi yürümüyor onlar tetikliyor valla ailemde öyle :(

cok sagol öyle iste insan her konuda aydinlanmak istiyor yemesi iyi oldu bu aralar ama gram kilo almiyor muhallebiler falan yesede gram cikmiyor inan... her bezini degistirdigimde kuru kemik geliyor elime resmen ister istemez üzülüyorum sirtinda kemikleri sayiliyor yaa.... 1 yasini gecti yürümüyorda tutunarak anca bakalim belkide ben herseyi erken istiyorum oluruna birakmak gerek diyicem ama millet aaa cok zayif aaa yasina girdi yürümüyor onlar tetikliyor valla ailemde öyle :(

canım takma milleti o kadar bak benim oğlum 5 aylıkken tam dondu hep çok hareketliydi ama 16 aylıkken yrüdü. bana da dediler hala da diyorlar aaaaa ne kadar zayıf. sanki çok garip bi yaratığa bakar gibi bakıyorlar çocuğa bir gün birine fena dalacam ama bakalım kime denk gelecek. şimdi önümüz bayram eltimin oğlu benimkinden 3 ay küçük ama daha uzun ve daha kilolu. ama şöyle bi şey de var o doğduğunda 3700 gramda beninki 2350 gram 45 cm di 1 hafta hastanede kaldı ilk 20 gün memeyi tutamadı vs vs. bunu bilen en yakınlarımız bilee alttan alttan kıyaslıyor. ama gerçekten cevabını verip takmamak en iyisi.

ben kullanmıitım kızıma sonra balığın karaciğerinden üretildiğini öğrenince bıraktım zinco mega sevmemişti bunu keyifle içiyordu.

benimde vitaminler falan iciyor ama artik istahli yemek yese kilo alirmiiii diyicem ama günde kac kez kaka yapiyor birsey kalmiyorkii et tutsun... :( bakalim 14 aylik oldu yürümede yok onada ayriii diyorlar ne olur bende bilmiyorum .... sinirler geriliyor nede olsa .. hayat bu herseyde kiyaslama oldugu gibi cocuk büyütürkende olacak yani...

Back