Seven ama hediye almayan sevgilim

gamzeligunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
282
353
33
Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum 🙏

Gittigi yerlerin yoresel ve unlu bir ürünü varsa siz isteyebilirsiniz. Mesela bursaya gittigini varsayalim, bana havlu getirir misin diyebilirsiniz.

Zor zamaninizda destek oluyorsa hediye almamasinj tolere edebilirsiniz. Bazi iyi yonler, kotu yonlerin ustunu kapatmali, herkes tum yonleriyle mükemmel olamaz

Bizim bi arkadasın sevgilisi vardı..SENDEN İYİ OLMASIN AMA COCUK KIZI ASIRI DÜSÜNÜYORDU.HAMAMA GİTSE KESE GETİRİRDİ HEDİYE O DERECEYDİ.
Yine de kız terketti yetmedi bunlar.
Ne sanslı kız cocuga üzüldüm denemeyecegine göree arada gittiği yerlerden bana da hatıra şeysi birşey getirsene ulan sevgilim deyiver esprili sekilde 🤪

Siz alarak alistirabilirsiniz ama sartlariniz cok elvermiyor ilk firsatta kucuk uygun fiyatli hediye alin aklina gelecektir... hediyelesmek cok guzel gibi konu gecirin beklentiyi cok caktirmadan ve ilk aldigi hediyede sevincinizi olaganustu yasayin bi sonrakine adim olsun..
Bu arada biz kadinlar once bi bileklik toka yeter diyoruz sonra ala ala bunu mu almis ben sunu sevmem bunu sevmem ooo konu nerelere geliyor 😅😅

Adam doğum gününüzde almış zaten hediyesini, arada küçük maddi yardımlar da yapmış. Kendiniz de ona hediye alsanız tamam da sizden de bir şey görmediği için aklına gelmiyordur. Öyle bir alışkanlığı yok demek ki.

Bizim bi arkadasın sevgilisi vardı..SENDEN İYİ OLMASIN AMA COCUK KIZI ASIRI DÜSÜNÜYORDU.HAMAMA GİTSE KESE GETİRİRDİ HEDİYE O DERECEYDİ.
Ne sanslı kız cocuga üzüldüm denemeyecegine göree arada gittiği yerlerden bana da hatıra şeysi birşey getirsene ulan sevgilim deyiver esprili sekilde 🤪
Ahahah doğru öyle diycem artık ben de 🤣

Adam doğum gününüzde almış zaten hediyesini, arada küçük maddi yardımlar da yapmış. Kendiniz de ona hediye alsanız tamam da sizden de bir şey görmediği için aklına gelmiyordur. Öyle bir alışkanlığı yok demek ki.
Evet annesinin babasının doğum günlerinde hiç hediye almamıştı. Ben baştan hissettirdiğim için düşünüp doğum günümde almıştı

Gittigi yerlerin yoresel ve unlu bir ürünü varsa siz isteyebilirsiniz. Mesela bursaya gittigini varsayalim, bana havlu getirir misin diyebilirsiniz.

Zor zamaninizda destek oluyorsa hediye almamasinj tolere edebilirsiniz. Bazi iyi yonler, kotu yonlerin ustunu kapatmali, herkes tum yonleriyle mükemmel olamaz
Aradığım yorum🌸

Hediye kültürü yoktur. Adam sonuçta maddi olarak kendini çekmemiş. Hediye kültürü olmayan birine de hediyeleşme nasıl olur gösterirseniz öğrenir anca. Para bahane iki boncuk alıp erkeklere göre bir bileklik yapıp verebilirdiniz. Elinizle yaptığınız bir şeyi hediye edebilirdiniz.

Aynı şeyi yazacaktım benim bir arkadaşım var gittiği heryerden sevgilisi hediye alıyor bayıldım aldığı hediyelere falan gibisinden lafı soksun diyecektim 🤣🤣🤣

Atıyorum tatili Ege’de bir ilde de ki ay oranın şuyu meşhur buyu meşhur ben de bayılırım şuna buna. Bizim bilmemne abi vardı gider sürekli bunlarda alırdı. Oranın halkı bu konularda çok maharetli ben de çok severim ondan vs diye öve öve bitireme bazı şeyleri zaten illaki alır diye düşünüyorum. Çünkü ben neyi övsem ertesi gün kapımda bazen almasın diye bazı şeylerden hiç bahsetmiyorum dkdjdjdj. Aynı şeyi de ben yapıyorum ama bişeyi severim desin direk o şeyi aramaya başlıyorum. Belki size de faydası olur 😂

Back
X