Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler, Kısa bir süre önce abimi kaybettim ona ithafen yazdığım bir yazıyı paylaşmak ve aranızda sevdiklerini kaybeden arkadaşlar varsa nasıl başa çıktıklarını öğrenmek isterim ..
yazını okuyamadım tam kafamı vererek üzgünüm( başın sağolsun Allah sabır versin..ama dün bende çok çok yakın bir dostumun başına gelenleri öğrendikten sonra yıkıldım...tabiki hiç bir zaman bir yakının gibi olmaz ama hala kendimde değilim ben herşey şaka gibi geliyor..
Sevdiklerini kaybetmek...
Ve buna alışmayı beklemek asla olmayacağını bile bile... öle imkansız ki keşke sana unutursun diyebilsem alışırsın acısı diner diyebilsem ama olmuyor.... Bu sene onu kaybedeli 10 yıl olacak o koskoca on yıl... Ve ben halen onun gelmesini bekliyorum. Onu kaybettikten sonra hiç mutlu olmamıştım biliyormusun. Hep sahte gülüş sahte mutluluk.. Ta ki aşkımla karşılaşıncaya kadar birden 10 yıl önceki ben oldum.. Gözlerim hiç bu kadar içten gülmemişti... Rabbimden istediğim gönülden yalvardığım bir dua dilimde "ne olur allahım beni sevdiklerimden önce al yanına ne olur." şuan o kadar kötü oldum ki gözyaşlarım süzülüyor yanaklarımdan rabbim hepimize sabır versin. Kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...
basin saolsun allah sabir versin inan su satirlari yazarken goz yasi dokuyorum. cunku benim bir abim var ama ona asla seni seviyorum diyemedim ve su zamana kadar bir kere sarilamadim.. uzak olduk hep ama aslinda canimdan cok seviyorum onu...(((