Uc sene nisanli kaldik ve cesit cesit siirler yazdik.. oyle anlar yasadim, oyle guzel sozler duydum ki... bazen kalbim gercekten durdu zannederdim..simdi uzun uzun yazmak istemem..
Ilk ilan-i ask mesajlarimizi bi koseye yazmistim.. hala hatirlarim.. onu kendimden uzak tutmaya calisirdim, ve onca guzel mesaji silip atmistim.. sonra anladim ki ondan hoslanmaya basladim, ve bende adim attim..
O bana:
"Kurtulmak istemedigim bir hapisteyim, aah.. o sevdigim kalbinde...
Kacmak istemedigim altin kafesteyim.. Yar, o sevdigim gozlerinde.."
yazmisti.. ve bende onun ustune:
"Duygular bir gun ismini bulursa.. her ismini duydugumda dudaklarimda bir tebessum olusursa...
Ugrunda bir omur yolculugu cizerim, Mevla askiyla...
Boynumu bukmus teslimlerdeyim... Yolun basinda da olsa..."
Bunu yazdigimda 18 yasindaydim, o da 23.. Benim ona attigim ilk adimdi bu.. ve onu o kadar cok etkilemisti ki.. kendi kendine bi siir defteri tutmustu, benden habersiz.. ve evlilik teklifini de yine uzun bi siirle yapmisti, sevgililer gununde.. evet dedikten sonra elime gecmisti o defter.. cok duygulanmistim..
6 sene gecti bunun uzerine.. Simdi bi bucuk senedir evliyiz.. cok seyler yasadik, ama hala hergun yeni yeni guzel sozlerle beni sasirtir.. ondan ayri kaldigim su bi ayda daha iyi anladim, birbirimizi nasil bi ictenlikle sevdigimi.. Allah bizi ayrimasin insallah!!!
Amin!!