Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

yavru kuşumun ağzindan bu aralar bal damlıyor.. geçen gün üni.den arkadaşı geldi üçümüz oturuyoduk askerlikten falan muhabbet açıldı.. kardeş yedek subay olarak yapabilsem keşke para biriktirir gelir gelmez düğünümü yaparım dedi.. sonra arabadan indik.. yağmur yağiyodu hafif.. sen düğün mü yapican bakim dedim.. tabi yapacam aşkım müstakbel karımsın sen benim dedi =)) evlilik ona çok saçma gelen bişeydi ilk taniştiğimizda böyle söylerdi.. aklında hiç yoktu evlilik fikri.. şimdi plan yapiyor.. bugün de öpüyodum kimin bebişisin sen bakim dedim artık sadece senin bebişinim ben annemin de bebişi değilim dedi.. aldım annenden seni öyle mi dedim aldın aşkım senin bebişinim artık dedi.. bi de annesinin yanında bana sultanım diye hitap etti.. ki ben utaniyorum büyüklerimizin yanında böyle hitap ettiği zaman.. yemeğe oturacaktık hadi sultanımm hadi bitanemm gel otur dedi =)) ağzini yerim ben onun..

benim bitanem de çok tatlı ya beni üzmemek için elinden geleni yapıyo daha üniv. öğrencisiyiz o yüzden maddi imkanlar kısıtlı azıcık ama aşkım benim bana '' tatlım sana herşey almak istiyorum herşeyi yapmak istiyorum ama biliosun elimden ancak bu kadar gelio ama bitanem emin ol ben okula gidiyosam ders çalışıosam aklına gelebilecek ne varsa hepsini bizim için yapıorum mezun olur olmaz hemen başliim de işe bi de onun için vakit kaybetmeyelm die.. hemen evlenmek istiorum seninle '' dedi
çok hoşuma gitti...herşeyi beni düşünerek yapmasına bayılıorum :)

bi de bi ara ona regl dönemi yaklaşıo die sanırım arada böle kızıorm durduk yere ona..odunsun ya hiç ince değilsin vs dedim (kii çoook düşünceli çok tatlı bi sevvgilim var ) ona odun demem çok dokunmuş ona beni mutlu edemiomuymuş falan die ağlamıştı sonra bende onu ağlattım die ağlamıştım.telefonda salya sümük birbirimizi susturmaya çalışıoduk senağlama

bide bana ii geceler hayatımın tek rengi ...günaydın biriciğim hayatımın anlamı die istisnasız hergün mesaj atmasına bayılıorum... :) her nereye gidiosa herşeyde bana söleyip onaylatmasına bayılıorum!!
ONA BAYILIYORUM :asigim:

sadece birazcık fazla olan kıskançlığı bozuo ama kimse 4/4 lük değil 3,5 ta yeter :* Şeniz

bi de tartıştığımızda ben küserim bazen böyle hiç konuşmam.bana '' aMA küsme bana sen benle konuşmazsan ne yaparım ben bi senle konuşuorum zaten biriciğim hadi barışalım'' der dayanamam o tatlılığa gülerim hemen :)

bi de bensiz gittiği her yerden hemen sıkılır...bayramlarda vs vs eve gittiğinde bile daha 2.günden hatta ilk gğnden aşkım çok özledim seni ya der ve gün saymaya başlar :)

bi de en çirkin en darmadağınık halime bile bana bakıp bakıp aşkım ne güzelsin sen yaaa ben seni hak edecek ne yaptım acaba kimin duasını aldım yaa her anımda yanımda ol demesi de çok hoşuma gidio.her halinizde sizi çoooooooooook fazla beğenen hatta nerem güzel ya bugün çok çirkinim darmadağınığım baksana dediğinizde size ciddi ciddi kızan yaaaa aşkıma deme öyle o dünya güzeli bi kerem diyen bi sevgili herkese nasip olur inş. :) ben onu hak edecek ne yaptım çok merak ediorum :*

ayrıcaaaa aşkım Allah korusun sana bişe olmasın hiç bi zaman ben öleyim der.sonra zaten sana bişe olursa ben de acına dayanamayıp 2 dk içinde ölürüm zaten ..Sana bişe olursa bende yaşamam hemen ölürüm inş. die dua eder :)
ONU ÇOK SEVİYORUMMMMM ... HER GEÇEN SANİYE DAHA FAZLA SEVERİZ BİRBİRİMİZİ İNŞ. MAŞAALLAH :)

bana çıkma teklif ettikten sonra cevabım:
hayır demediğim ilk kişisin, olmuştu...
o da bunun üzerine
beni daha mutlu edemezdin elifim:asigim: yazmış mesaja
okurken dizlerimin bağı çözülmüştü
Allahtan arkamda yatağım vardı yatağıma çöktüm kaldım:kedi:

eşimle ilk tanıştığımız gün..onu ilk kez görüyorum..daha önce telefonda görüştük ama yüzünü ilk kz görüyorum ve açıkcası hıc begenmedım): ve "git istemıyorum begenmedım seni" dedim..8 saatlık yoldan gelmiş uykusuz ve sadece 1 günlüğüne beni görmeye gelmişti.bana ne dedi biliyormusunuz"artık cok geç beni bugün dinleyeceksin,hemen öyle kestirip git diyemezsin,benimle oturup konuşacaksın,ve bundan sonra hayatımın sensiz bir anlamı olmayacagını anlatacagım sana..senin gözlerine baktım ya artık başka bir göz görmez gözlerim" dedi..bu cesaret ve gurusuzluk:) cok hosuma gitti..iyikide dinlemişim onu..6. senemizdeyız..evlenelıde 3 yıl oldu..

benim sevgilimden çok zor malesef böyle şeyler duymak ama bazen söylediği oluyo o zaman çok hoşuma gidiyo:kedi:daha seni seviyorum demedi valla desin ilk buraya yazıcam inşallah o günleride görürüm antiromantik aşkımdan:hulya:

çok güzel yaaboshayallersmile

alınma cnm ama sende şımarıklık yapmışsın sanki öyle direk beğenmedim git olurmu..

Dün gece sana hastayım dedi..:asigim:
Bende inşallah panzehiri bulunmaz dedim :jeyyar:

Gerçi adımı söylese bile bana dünyanın en güzel kelimesi gibi geliyo :kedi:

hiçbişi beni mtlu edcek şeyler sölemeyi bilmiyo senağlama

ne güzel kızlar sevgilinizn değerini bilin
içim acıdı yazdıklarınızı okuyunca 2 çft gzl söz söyler insan
seni seviyorum derken bile sçs yazp geçiyo msjda yüzümede sölemez

ahh aşkımın sesi ne dese şiir oluyor onun dudaklarından dökülünce...en çok bana sultanım diye hitap etmesini seviyorum galiba...

eşimin ilanı aşkları dışında en etkilendiğim sözünü dün duydum. ilk evlendiğimizde umduğumu buldum diyordum ama şu anda daha da fazlasını bulduğumu anladım dedi. çok hoşuma gitti bu sözü.

benimkininde agzindan hic iyi bir laf cikmaz sürekli söyledigi kelime su iki cocugun hatirina benim evimdesin siginti daha agir laflaroda varda bu en hafif olani

ben de yazayım birkaç tane

bir kelebek daha uçtu kalbimden uzaklara
ömrü az ama yine aynı umutla gelecek sana
uzun mutluluğa hasret kalsak da gözlerimi kapadığımda bizi yutmak istercesine akan nehrin sesi ilk kez ürkütmedi beni
demek ki artık buralar da benimsedi bizi...

kaybettim yolumu göster bana sevgilim
büyüle teninle çek beni kendine
küçük bir tebessümün yeter gülücük çok bile
şair oldum yine bi öpücük alıyım mümkünse

aşkım hem tenin gibi vücudunu dört bi yandan sarıcak
hem de kanın gibi tüm vücudunda dolaşıcak
seni o yaşatıcak; ruhunla bütünleşicek hep seninle olucak...

bunlar sadece birkaçı

ONU ÇOK SEVıYORUM:asigim:

Sen iyiysen ben de iyiyim :) Sen varsan dünya var sen yoksan o da yok

Bugün bunu dedi :asigim:

Gün geçtikçe daha güzel şeyler derse yazarım delikafadulden

dun bana "ıyıkı hayatımızdasın bızım annemızsın sen olmasan bız naparız" dedı (kızıyla kendısını kastedıyor :)

AKLININ ALAMIYACAGI KADAR COK SEVIYORUM SENI

valla yelkenleri aninda indirmistim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…