• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

çıkmaya basladıktan sonra ilk söylediği söz AŞKIMIN GÜLÜ
oldu çok hoşuma gitmişti sık sık da kullanır bunu çok hoşuma gider her mesjında mutlaka seni çok seviyorum ekler seri bişeklde msjlaşsak bile ŞenizŞeniz

ne kadar güzel şeyler çok mutlu oldum szin adınıza..benim sevdiğimde bana seni ölesiye seviyorum derdi..''s.ö.s'' her msjın arkasında mutlaka yazardı..beni hiç bırakma derdi karıcıımmm derdi mafoldumben sen benim için yaratılmışsın eşim olucaksın derdi..ama bitti çoook uzun zaman oldu biteli ama ben onu hala bitiremedim içimde ..içimdeki o çocuk günden güne büyüyüyo mafoldumben sevgiliside varmış artık bazen karsılasıyoruz hiç tanışmamış gibi...nese çok doluyum burası yeri diil yazmak için ama onu dicem kıymetini çok ii bilin hepiniz birbirinizin..en güzel sözleri söyleyin birbirinize çünkü yerleri hiç dolmuyor..o boşluk hep oluyoo yıllarda geçse dün gibi çınlıyor sesi kulaklarınızda mafoldumben senağlamamafoldumben:gitme:

benim eşimde evlenmeden önce bi gün çıkıoduk daha çok baslardaydık hatta...
.....(kendi soyadını yazmıştı buraya)..... hanedanlığının kraliçesi günaydın !!
diye bi mesaj atmıştı çok hoşuma gitmişti sürekli güzel sözler söyle en çok balım der miniğim der ne kadar güzzel olduğumdan bahseder ama bazen bazı anlarda söyleenen sözlerin yeri değişik oluo

"Gün geçtikçe güzelleşen sevgilim...Sen yaşlanamazsın.." iki gun önce fotografımın altına yazdıgım bir şiir üzerine aldıgım yorum.. Ondan duydugun en romantık sözdü Ve ben ömrumce unutmayacağım...

sana bakmaya doyamıyorum
evimin prensesi
minik kuşum
serçem ve ceylanım ....seninle yaşlanmak istiyorum ama sen 50 yaşındada genç görünürsün ben senle ne yapcam bilmiyorum ki..
ağzıda laf yapıyor haaaa

ne kadar güzel şeyler çok mutlu oldum szin adınıza..benim sevdiğimde bana seni ölesiye seviyorum derdi..''s.ö.s'' her msjın arkasında mutlaka yazardı..beni hiç bırakma derdi karıcıımmm derdi mafoldumben sen benim için yaratılmışsın eşim olucaksın derdi..ama bitti çoook uzun zaman oldu biteli ama ben onu hala bitiremedim içimde ..içimdeki o çocuk günden güne büyüyüyo mafoldumben sevgiliside varmış artık bazen karsılasıyoruz hiç tanışmamış gibi...nese çok doluyum burası yeri diil yazmak için ama onu dicem kıymetini çok ii bilin hepiniz birbirinizin..en güzel sözleri söyleyin birbirinize çünkü yerleri hiç dolmuyor..o boşluk hep oluyoo yıllarda geçse dün gibi çınlıyor sesi kulaklarınızda mafoldumben senağlamamafoldumben:gitme:

sana burdaki bütün bayanlara söylenen sözlerin en güzelini yüreğinden sökülürcesine söyleyen hayırlı biri denk gelsin canım...seni başının tacı gönlünün kraliçesi yapsın, gözlerinin içine baksın bişey desinde yapayım diye...

geçen akşam eve bırakırken anneme selam söyle dedi benim annem için :kedi:çok hoşuma gitti bu yaa beklemiyodum böyle bişeyyi:kedi:

benim aşkım bana her zaman saçının bir teline dünyayı değişmem der ve bu 10 yıldır devam ediyor

sen benım Allah katında karımsın,kabul et yada etme ileride biz evleneceğiz diyor.
güzel kızım dıyor.
gözlerinde kaybolayım bu 3 sözden bırısı benı mutlu etmeye yetıyor.

evlenmemize çok sene olduğu için bana ( kaçırsam mı seni napsam) dedi sonrada ( dayan seneye kaçırcam ) demişti çok hoşuma gitmişti

sevgilimden değil ama bi arkkadaşımdan duyuduğum güzel sözü yazayım =)

seni doğarken pekmeze mi batırdılar .. =) çok hoşuma gitmişti..

:utangac:gözlerimin içine bakar ve valla ben sizi çok seviyorum der (oğlumuz ve beni kastederek)hergün söyler bunu hala çok hoşuma gidiyorr

tabi yeni evliken daha çeşitlemeler yapardı ama unuttum hele nişanlıykenn.. ah beni alana kadar demek ki
şimdi sizi seviyorumm valla ile mutluyum :utangac::utangac:

teninde benden başkasının nefesi solunmayacak sadece benim elim eline değecek...

ve böle bir çok daha sözler...

Back