Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız cok güldürdün beniii. keşke o an bi zamanda belirtseymişşşşşş

Benim aşkım bana defol bile dese en güzel söz oluor benim için. desinde bişiiiii

onun her sözü şiir gibi. kaydirigubbakcemile

yine yemek yemedindimi kaya balığım kuzucum diyoo hergün bayılıyoorum..

bir de üşütücen eşşek seni diyoo:))) her gece çorapsız yatırmaz beni:)

birde seni fenerbahçeden annemden bile çok seviyorum dedi...

ay çok hoooşşşşopuyorumnanaktan maşallah cnm,Allah mutluluğunuzu bozmasın,darısı da bizim başımıza olsun

bana herbişeyim diyor ya işte o an ben kendimi unutuyorum opuyorumnanaktan

sımdı kıslar belkı bana kızacaksınız ama gecen gunlerde sevgılımle ılıskımıze cııddı adımlar atmak ıcın konusuyorduk ve ben onun aılesınden yana korkularımım oldugunu soyledım oda dereden gecene kadar dayı derız dedı aslında bunu aılesıne tabıkı bır hakaret olarak soylemedı sadece benım evlendıgım zaman benım daha degerlı olacagımı soylemek ıstedı ama tabıkı bu laf benım hosuma gıttı

benim aşkım 23 yaşında daha önce hiç bi kızı sevmemişti biliyorum. en uzun çıktığı 2 aymış. biz birlikte olalı 1 sene oluyor. ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda beni takmıyodu beni de birlikte olduğu diğer kızlar gibi görüyordu hayatında. ama ben öle değildim öle olmadığım için zaten 1 seneden beri birlikteyiz :) ilk 1. ayımızda bana hep beni kimse yıkamaz, hiç bi kız için ağlamadım hiç bi kızın peşinden koşmadım derdi aradan aylar geçti beni yıkarsan bi tek sen yıkarsın bebeğim demeye başladı. bana bi yalan söledi ben affetmıcektm kapımda yattı evine hiç gitmedi sürekli ağlıyordu bense hep onu aşağıladım o halinde. sen sevgi ne bimezsin oğlum sen hala eskisi gibisin dedim o halindeyken.. sonra bu sigara içiodu o sırada hala ağlıodu aldı sigarayı elinde söndürdü bak bu seni üzdüğüm için dedi. aradan aylar geçti ben onu affetm elinde hala o iz durur.. bana söylediği en hoşuma giden sözler: barbiem, sindym der. sonra ben ona şirinlik yaparım fırlama bebeğim benim der:) sevimli aşkım der. senden daha güzel bi kız tanımadım ben der gördüğüm bütün kızları 10a katlarsın fln dio :) öle işte

Senden sonra ben olmayacagim. opuyorumnanaktan

beni en etkileyen mesajları sözleri genelde d.günüm veya özel günlerde döktürür.sizle son d.günü mesajımı paylaşayım 3 gün önce atmıştı..'' doğum günün kutlu olsun senelerce..seni çok sevdim seveceğim bir ömürboyu.seni çok seviyorum CANIM Karım '' bu aldığım en güzel hediyeydi bana göre ve en güzel cümle

Sana ne diyorum bak ölürüm yine ruhum yanında olcak bunu bil
seni gerçekten seviyorum çünkü sen hem arkadasım hem dostum gibisin sadece sevgilim değil benim herşeyimsinn :asigim:

Benim bitanem de bana bu şiiri okumuştu
Ve üstüne basa basa son 2 kıtası tamamen seni hatırlatıyo der

Biz aynı okulda öğretmenlik yapıyoruz ama çok fazla muhabbet etmezdik ben daha yeni gelmiştim yeni yeni tanışıyodum herkesle.Birgün derse gircek sınıfın kapısında bekliyo, öğrencileri diğer dersten çıkıp gelmemişler bende hayırdır hocam dedim. öğrencilerimi bekliyorum dedi güldüm geçtim öylesine.O gün çok mutlu olmuş öyle güzel ders anlattım ki diyo öğrencilere hiç kızmadım dedi onlar da çok şaşırdı dedi.Benim de bu olay çok hoşuma gitmişti
Çok seviyorum ve daha da güzeli seviliyorum değer görüyorum :asigim::asigim:
Allahım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…