• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

YAŞARKEN ÖLÜYE DÖNEN CANIMA HAYAT VERDİN , AL BU ÖMRÜM SENİN OLSUN DEMİŞTİ . . AYY ÖLÜRÜM ONA . NEDE ANLAMLI YAZMIŞ KOCACIĞIMMMM :asigim:

Şenizkuzeninin düğününe gitmiştik.. akrabalarının bitanesinin küçük bi kızı vardı eğildi kucağina aldı kızı bak bu ablana güzel mi dedi, hı hı dedi kız da.. o benim sevgilim ben de onunla evlenecem dedi.. sahi mi dedi kız da =) o an benim duyduğumun farkında değildi o yüzden bu kadar hoşuma gitti.. ben çaktırmadan onu izliyodum o bana bakmıyodu =) bi keresinde de annesi beni öptü annesine dönüp bana da bırak hep sen öpme demişti.. annesi de ben ayrı öpüyorum sen ayrı öp banane demişti... duygusal değil diyorum ama çok güzel laflar ediyomus ya benim sevgilim.. sık sık değil ama arada öyle bişi sölüo ki bi de kendi ailesinin içinde çok etkileniyorum...bi keresinde de sen beni artık sevmiyosun demiştim trip atıyodum kendi çapımda ablası da ordaydı döndü ablasına gülerek abla ben bunu sevmiyomuşum öyle diyor dedi gülme krizine girdi ikiside =) böyle saçma bişey duymadım canım ya nerden buluyosun bu lafları dedi ve dakikalarca güldüler bana =)

böyle aşkıma sarılmışım ama nasıl sıcak hava pişiyoruz böyle ama ikimizde sesimizi çıkarmıyoruz.. doğruldu alnımdan öptü derin bi nefes cektii.. bi insanın ter kokusu bukadarmı çekici olur cok güzel kokuyosun parfümünümü yaptırsak şunun demiştii:)

"ben yıllarca seni beklemişim,aradığım senmişsin,Elif'te bu demek deil mi zaten tek olan eşi benzeri olmayan bitane olan" demişti yazdığı bi mektupta..bide il seni seviyorum deyişini unutamıorum bide ayrıldıktan sonra "hep aklımda ve kalbimde olacaksın" demesini unutamadım keşke hep mutlu kalsaydık :gitme:hep ben onun bitanesi olsaydım mafoldumben

bide bana karıcıımm derdi bende ona kocacım derdim ama biz sevgili olmayı bile beceremedik :mymeka:

seni içime sığdıramıyorum deyince çok hoşuma gidiyo yaopuyorumnanaktan

Benim bitanem de bana bu şiiri okumuştu
Ve üstüne basa basa son 2 kıtası tamamen seni hatırlatıyo der

Biz aynı okulda öğretmenlik yapıyoruz ama çok fazla muhabbet etmezdik ben daha yeni gelmiştim yeni yeni tanışıyodum herkesle.Birgün derse gircek sınıfın kapısında bekliyo, öğrencileri diğer dersten çıkıp gelmemişler bende hayırdır hocam dedim. öğrencilerimi bekliyorum dedi güldüm geçtim öylesine.O gün çok mutlu olmuş öyle güzel ders anlattım ki diyo öğrencilere hiç kızmadım dedi onlar da çok şaşırdı dedi.Benim de bu olay çok hoşuma gitmişti
Çok seviyorum ve daha da güzeli seviliyorum değer görüyorum :asigim::asigim:
Allahım herkese nasip etsin

Şenizkuzeninin düğününe gitmiştik.. akrabalarının bitanesinin küçük bi kızı vardı eğildi kucağina aldı kızı bak bu ablana güzel mi dedi, hı hı dedi kız da.. o benim sevgilim ben de onunla evlenecem dedi.. sahi mi dedi kız da =) o an benim duyduğumun farkında değildi o yüzden bu kadar hoşuma gitti.. ben çaktırmadan onu izliyodum o bana bakmıyodu =) bi keresinde de annesi beni öptü annesine dönüp bana da bırak hep sen öpme demişti.. annesi de ben ayrı öpüyorum sen ayrı öp banane demişti... duygusal değil diyorum ama çok güzel laflar ediyomus ya benim sevgilim.. sık sık değil ama arada öyle bişi sölüo ki bi de kendi ailesinin içinde çok etkileniyorum...bi keresinde de sen beni artık sevmiyosun demiştim trip atıyodum kendi çapımda ablası da ordaydı döndü ablasına gülerek abla ben bunu sevmiyomuşum öyle diyor dedi gülme krizine girdi ikiside =) böyle saçma bişey duymadım canım ya nerden buluyosun bu lafları dedi ve dakikalarca güldüler bana =)

ayy,bayıldım ikinize deopuyorumnanaktan
Allah mutluluğunuzu bozmasın kızlar..

Aşkım ıstanbul'da olduğu için yüz yüze görüşemiyoruz, ahhh hasret kalmak ne zor :( (az kaldı aralıkta,,,)

Bugün bir mesaj attı. Sabah. Saat 08.05.23 TRh 12.08.09

Bitanem, her şeyim, sevdiğim, canparçam, canımın içi, hayatım, güneşim, vazgeçilmezim, sonsuzm, eşim, karıcığım, dogacak cocuklarımın annesi, nefesim, ruyam, düşüm, hayalim, bitanem, nurtanem,nartanem, kara üzümüm, künefem, kalbim, sevdiceğim, prensesim, sultanım, tatlım, hayatımn amacı seni cok seviyrm.

Çok duygulandım hihoyyyt

--------

Geçen gün gözlerim kızarmıştı, söyledim..

"oyy bitanem ölürüm ben sana calısma artık" demişti. çok hoşuma gitti kaydettim

----
Geeçen gün sabahta böyle bir msj atmıştı...

"Askm sn benim her seyimsin, sensizliğe bi saniye bile dayanamıyorum, her gecen sensiz saniyem bi acı veriyor. bana tek tesellim beni sevmen ve beklemen."

-----

Kavgamızdan snra barışmamız için msj göndermişti.

"Sen benim her seymsin, bitanemsin, hayatımsn, canımın içisn, seni kırdığım için özr dilerim bitanem seni ck özledim."

----

Bi gün sohbet ediyorduk, çocuğumuz olursa kız mı olsun erkek mi olsn diye sordum x)) Oda aynen söyle dedi;

"kader askm hepsi senle benim parçam"

Sonra bana da

"Bitanem kaderim benim"

demişti
---

geçen günde konusuyorduk makyaj konusunda bana söyle dedi;

"ama gerçekten ben doğal haline bayılıyorum hatta ölüyorum..

--
Çok hoşuma giden her şeyi kaydediyorm, yazıyorum ^^ Paylaşıyım dedim kızlarrrr =))) çok seviyorum cooooooook

onun bana soyLedıgı ıLk soz .. hayatımın anLamı olurmusun ..?
cvp: bende zatn bunu beklıyrdm sen farketmedn benım hayatımn anlamı oLdn demıstım ...
snrada hersey guZeL gderken "" aksam batan gunesın sabah tekrar dogucagını bılmek gıbı senınle bıten bır gunun tekrar senınle bıtecegını bılmek guzel ıyıkı varsın :) hatunum """... demıstı ....

en cok sevdgım sozu senı ben buyutucem ufaklıgım..demıstı ..

zaten askım lafı ona cok abes gelırdı .bana hep bebegım .. ufaklıgım derdı .

kalp kapakçığım mı:) çok hoş yaaaa:lepi: aciip orjinal buldum

ben ona benimle yaşadığında nasıl olcaz nasıl benimle yaşicaksın demiştim o bana ''Gündüz hayalinle ve mesaj bekleyereki gece de bedeninde teninin kokusuyla hayallerimi gerçekleştirerk'' yazmıştı okurken hala ellerim titrer bi garip olurum askımın bana attıgı her mesaj kayda değer ve onun gibi bir erkeğe sahip olduğum için çok şanslı ve mutluyum her uyandığında mesaj atar ''günaydınmMmMmMmMmMmMmMmMmMmMmMmPhaaaH! askım benim pamuk pirensesim sarılcakmışsın aşkına yicekmişsin aşkını dimi bebeğim der hep :)) hergün farklı farklı mesajlar atar ölür biterim ona.. ''seviyorum seni DELıCESıNE '' ben ona çukulatam diyorum esmer biraz o bana ''Çukulatan erir sana damlar fustukumm diyo :)) ''fıstığına karışmak için ölüyo bu çukulata onsuz hiç ki'' bu lafı çok etkilemişti beni :)) ''simdi senin yanında uyanmak vardıı.. çok özledim senii '' askım benim ya onu cok seviyorum onun her mesajı böyle kalkıp hemen resmini öpüyorum diyo ben onu çok seviyorum o benim ilk erkek arkadasım 3 yıl oldu ve sanırım ilk tek son o olacak ben onun ilk kız arkadası olmasamda ilk bana aşık olup bunları yapması çok hoşuma gidiyor :)) kısa bir arkadaslık dönemi geçirmiştik ozaman ilişkilerini sormuştum ve kimisine canım dedim sadece kimisine hiçbişey diyemedim sevmedim doğru duzgun biriyle dogru duzgun bişey yaşamak istiyorum demişti ve '' ben seninle yapabileceğimi düşündüm bu hayatımda verdiğim en doğru kararmış meer '' dedi bir ömür onunlayıııımmm.. seviyorum seni cuklatamm! :)))

İLK TANIŞTIĞIMIZDA BENİMLE ÇOK CİDDİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BANA GEÇMİŞİNDE ALKOL ALDIĞINI DİNİNİ TAM YAŞAYAMADIĞINI OTELLERDE ÇALIŞTIĞINI VE BÜTÜN İŞE YARAMAZ GEÇMİŞİNİ ANLATMIŞTI. BUNLARIN İLERDE HAYATIMIZDA PROBLEM OLMASINI İSTEMEM DEMİŞTİ SEN BENİM DÖNÜM NOKTAMSIN DEDİ.VE BEN DÜRÜSTLÜĞÜNE AŞIK OLDUM

VE ŞİMDİDE FISTIĞIM VE FISTIK İÇİ DİYE SEVİYOR

AŞK OLDUKTAN SONRA HER SÖZÜ ŞİİR GİBİ Şeniz

DOKTOR GUATR TEŞHİSİ KOYDU AMA SADECE ESTETİK İÇİN AMEELİYAT OLUYIRSAN OL DEDİ SAĞLIK İÇİN SORUN OLMAZ DEMİŞTİ. BENDE DÜŞÜNECEM DEMİŞTİM O AKŞAM ÇOK GÖZLERİ DOLMUŞTU AŞKIM BEN SENİ SEDYEDE GÖRMEYE DAYANAMAM AMELİYAT KAPISINDA BEKLEYEMEM ÖLÜRÜM DEMİŞTİ. Şİ,MDİDE ZATEN DOĞUMU O DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOR BEN BUNU SANA NASIL YAPTIM DİYE AMA DOĞUMA GİRECEK İKNA ETTİM AMA ASLA GÖZLERİMİ AÇMAM DİYO EŞŞEK :gitme:

biz yeni nişanlandık ve nişandan 4 gün sonra falan denize gittik...nişanlım dediki canım alyansını çıkar istersen düşer dedi...ben öyle zırt pırt alyans mı çıkarmış dedim bide baya sıkıydı düşmez diye düşündüm..bide yeni takmışız ya hiç çıkarmak istemiyorum:))...sanki çıkarsam noolcak akıl işte....denizeyiz parmağıma bir baktım alyans yok.öyle fena oldum ama içim akıyo sanki...ağlıycam
düşmüş....sevgilimin ordaki olgunluğu ve söylediği sözü hiç unutamam...bana ses tonunu yükseltmeyi bırak ben demiştim bile demedi....olsun canım dedi yeterki parmağından o yüzük başka türlü çıkmasın nolucak yenisini alırız dedi...senden değerlimi demişti...hala çok etkiler beni o tavrı...:)

ahhh mıltıcım ahhh :sinifsinif:

allan çikini derdi hep bana bir onu unutmadım valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gıcık işte güzelliğimi takdir etmek yerine çikin yani çirkin diyerek üstüne basa basa vurgu yapardı pislük :mymeka::mymeka:

unuttum gitti valla :dilcikar::dilcikar:

bana söylediği herşey çok gusel ama en çok şu hoşuma gtmşti

sen bana allah tarafından gönderilen bir meleksin günahlarımdan arındırmaya gelen kaderime yazılmş sevdamsın öylki hergun allaha şükredıorum allahım bu meleği kaderime yazdıgın için sna bin şükürler olsun diorum ve sevgilim son nefesimde hala senin adını sölüo olucam hala o aşkı hissedio olucam namusum.. KADERİNİM KADERİMSİN Seni seviyorum...

bu şeklde şeler çok soler ama bunu hç unutmadım ezberimde hala :D:D

Back