Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bitanem de bana bu şiiri okumuştu
Ve üstüne basa basa son 2 kıtası tamamen seni hatırlatıyo der
Biz aynı okulda öğretmenlik yapıyoruz ama çok fazla muhabbet etmezdik ben daha yeni gelmiştim yeni yeni tanışıyodum herkesle.Birgün derse gircek sınıfın kapısında bekliyo, öğrencileri diğer dersten çıkıp gelmemişler bende hayırdır hocam dedim. öğrencilerimi bekliyorum dedi güldüm geçtim öylesine.O gün çok mutlu olmuş öyle güzel ders anlattım ki diyo öğrencilere hiç kızmadım dedi onlar da çok şaşırdı dedi.Benim de bu olay çok hoşuma gitmişti
Çok seviyorum ve daha da güzeli seviliyorum değer görüyorum :asigim::asigim:
Allahım herkese nasip etsin
Şenizkuzeninin düğününe gitmiştik.. akrabalarının bitanesinin küçük bi kızı vardı eğildi kucağina aldı kızı bak bu ablana güzel mi dedi, hı hı dedi kız da.. o benim sevgilim ben de onunla evlenecem dedi.. sahi mi dedi kız da =) o an benim duyduğumun farkında değildi o yüzden bu kadar hoşuma gitti.. ben çaktırmadan onu izliyodum o bana bakmıyodu =) bi keresinde de annesi beni öptü annesine dönüp bana da bırak hep sen öpme demişti.. annesi de ben ayrı öpüyorum sen ayrı öp banane demişti... duygusal değil diyorum ama çok güzel laflar ediyomus ya benim sevgilim.. sık sık değil ama arada öyle bişi sölüo ki bi de kendi ailesinin içinde çok etkileniyorum...bi keresinde de sen beni artık sevmiyosun demiştim trip atıyodum kendi çapımda ablası da ordaydı döndü ablasına gülerek abla ben bunu sevmiyomuşum öyle diyor dedi gülme krizine girdi ikiside =) böyle saçma bişey duymadım canım ya nerden buluyosun bu lafları dedi ve dakikalarca güldüler bana =)