Kızlr ya süper seyler hele su kagıt mendilin içine seni seviom sümüklü...o güseldi ya
Bende düşünüyorum şimdi aklıma gelmedi bizim her anımıız cok güzel canımın her sözü beni bitiriyo ayrım yapamam yani:=)
allh hepinizi mutlu bahtiyar etsin umarım bu sözleri hiç ama hiç unutmazssınız........
eşimde bana çok güzle şeler sölerdi içim giderdi ama nedense şimdi hiç biri aklıma gelmiyo
yıpranmak dedikleri bu olsa gerek..........bi tanesini hatırlıyo gibiyim net olmadığı için yazmıycam senin için yazmıştım demişti
ama önceden uzaktan hoşlandığı bi kıza yazdığını anladım mesajı silmeyi unutmuş.............
keşke bana deger verdiğini arada hatırlatabilse.....
bunu bana bi kelimeyle bile olsa sölese dilinemi yapışır.......................
ey aşk neden bana varmadın
neyini hakemedim
oycanımı verirdim senin için...............
eşim askere giderken " yıllar iyi gelecek" dedi...
tezkeresine 9 ay kala hamile olduğum öğrendiğimde de " Aylar iyi gelecek" dedi..
Doğumdan 4 gün önce geldi...doğum sonrası bebeğimiz kucağındaydı "sana demedim mi Yıllar iyi gelecek diye..."
Sinemadaydık ve kulağıma eğilip burdan çıkışta aynı eve gitsek keşke dedi.Seni eve bırakmak bana çok koyuyo dedi.
Evlen benimle dedi çok şaşırmıştım :asigim:
benim eşim de bana evlenme teklif ederken tek taşı uzatarak "KALBıMıN SON ATIŞINA KADAR SENıNLE OLACAĞIMA YEMıN EDERıM,SEN DE EDER MıSıN ?" diye sormuştu ağlamıştım mutluluktan. bir de bana sık sık nefesimsin sensiz yaşayamam der:)
aşkımda bana hayatıma anlam katan varlığım,sevgim sana sonsuz aşkım hayatıma asla senden başkası girmiycek hatunum der..:) aşkımın bana hatunum demesine bayılıyorum..bunu sölemek aşkımın da çok hoşuna gidiyo
buraya yazdigimi duysa cok kizar ama boyle yolun ortasinda solemisti elimden tutup cok hosuma gitmisti:
ufacık olsan, cebime koysam seni, her yerde yanımda gezdirsem, hiç ayrılmasan yanımdan