• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

8 temmuz 2002 YÜREĞİME DÜŞEN İLK CEMREYDİN

çok güzelmiş bu a.s
benim nişanlımda çok romantiktir balık burcu olduğundan sanırım ve çok yaratıcıdır ben çok eğlenirim onun yaratıcı sözlerine mesela bi sabah uyandığımda günaydın sabah kahvem demişti çok mutlu olmuştum.Onun dışında çileğim,kirazım,limon dilimim en sevdiğim hitapları meyve bahçesi görüyo bana bakınca sanırsam. bi şey daha var başka bi şehirdeydi ve ben gel artık çok özledim yazmıştım yeniydik daha gelen cvp "hıımm kirazım sen iyice tatlandın, oldun ben gelmeden düşme sakın.Seni pastanın en güzel yerine koyucam bu kariyer fırsatını kaçırma" yazmıştı. Çok sevimliydi canım sevgilim benimmm :asigim:

izmirde gece kordonda yürüyorduk sinemadan yeni çıkmıştık.nisan ayıydı ve yağmur çiseliyordu.hep içimde ona karşı bişiler vardı.meğer ondada varmış.durakladı alnımdan öptü ve sarıldı sımsıkı.sen benim herşeyimsin.hayatıma sen anlam kazandırdın.sakın hayatımdan çıkma dedi.alnıma konan öpücük ve sözleri asla unutamam. hala ilk günki gibi içim titrer hatırladığmda.

geçen gün buluştuğumuzda sessiz bi yerde duruyoruz.annesine en azından söz nişan birşey yapalım aramızda diyecekti.ya ne dicen.ne dicen diyorum cvp vermiyo.sarılıyo öpüyo falan.en sonunda kızdım.ya ne dicen söyle hadii dedim.çekti kendine.gözlerime baktı.bi öpücük kondurdu ses tonu kısıldı çok tatlıydı.her cümlenin sonunda bi öpücük konduruyo.aynen şöle.
anne ben onu çok seviyorum(öpücük)onsuz yaşayamıyorum(öpücük)ona dayanamıyorum(öpücük)evlenmek istiyorum.(öpücük) süper bi andı.
ama ondan ayrılcam.çok gamsız.böle arada romantik olabiliyo ama bana acı veriyor genelde.oof of.ama güsel bi an olarak kaldı buda.

bir deoturuyoruz böyle bi gün.senin sevgine inanmıyorum falan diye konuşuyoruz şakasın a.ne ayapıyım dedim.ölüyüm mü hem inanmazsan inanma asıl ben inanmıyorum dedim.gidiyorum o zaman dedi.gitt dedim.kalktı baktı baktı.önüme diz çöktü.seni seviyorum dedi.bakakaldım.çok güseldi.

kar yağarken soğukta yürüyelim diye tutturdu bende hem yürüyorum hem söyleniyorum hasta olacağız diye birden bire belimden tutup öptü sonra da mmm özlemişimmm dedi tabi benn ne konuşuyodum, burası neresi, ben kimim... dünyamı şaşırdım yaa ilk defa öptüü ve sadece yanağımdan... dudağımından öpse herhalde kalpten giderdim :)) bu öpücük nasıl bişey yaa töbe töbee :))

bizde bigün sinemadayız film izliyoruz doğal olarak. ben film izliyorum o beni izliyo gözünü benden ayırmıyo arasıra yan yan bakıorum gülümsüyo. nys fimlden çıktık daha sonra niye öyle baktın filmi izlemedin dedim çok özlemişim falan dedi ama o bakışları aklımdan çıkmıyor. daha sonrayine söyledim ne kadar dikkatli bakıyordun gözlerini ayırmadın dedim. sonra beni çok ama çok etkileyen cümleyi kurdu...

"Hani insan acıkır karnını doyurmak için yemek yer ya bende sana acıkmışım baktıkça doyuyordum aşkım" dedi beni mest etti... Aşkım benim...

sürekli söylediği bişeydir benim ona derinden güvenmemi sağlayan şeylerden biridir ' 'sen benim bebeğimsin,çocuğumsun kızımsın,eşimsin insan bebeğine kıyamaz ya bende sana kıyamam,insan çocuğuna iyi bir gelecek vermek ister ya bende sana iyi bir hayat sunmak için çalışıyorum,insan kızını kıskanır kollar korur kimsenin dokunmasını incitmesini istemez ya ben de aynılarını hissediyorum ve sen son olarak benim eşimsin hayatımı seninle geçireceğim yarımsın' ben bu sözlerden sonra her seferinde iptal oluyorum....aşkımm o benimm

sevdiğim değil ama beni seven biri vardı eğer seninle evlenmek değil de kaderimde baska biriyle evlenmek varsa o benim ancak emanetim olur demişti...ilginç gelmişti....

birgün uzaklarda olan birisini özleyeceksin deseler asla inanmazdım ama uzaklarda olan brisini seni özledim.....
dedi bana sabahın 08:15 inde aynı işyerindeydik ben muhasebe oda benim müdürümdü gece istanbula fuar vardı gitti ve sabah benim açtığımı bildiği için giriş saatimide bir anda telefonda bana bunu söyledi ve ben daha hiçbirşeyden habersiz ben yanlış oldu heralde ben değilimidr dedim ve kapattım telefonu çünkü arada hiçbirşey yoktu ve şaşırmıştım bu ne ya diye.... yani biz aynı şehirde anlamadık ama o istanbulda ben izmirde daraldık telde başlayan bu özlem dolu söz ile ilişkimiz başladı 9. gün evlenme teklifi 2.5 aylıkken nişan toplam 6 ay tanışma ve çıkma dönemi derken biz evlendik!
ayyyy meltemcim niye hatırlattın bana ya şimdi gidip eşimi uyandırasım geldi öpeyim diye ya:)

bis telefonlarda ilk gunden beri kalbim die kaydettik ama normaldede hiç isimmlerimizi sölemeyiz aşkım,canm,hayatım vs deriz eğer isim sölersek birbirimize kızmışız demektır hehe ama o bana hep hayatımın anlamı sen olmasan yaşayamam der :asigim:

"Nefesimsin" diyen birinin bensiz bir yerlerde nefes aldığını bildikten sonra hiç birşey anlamli ve güzel gelemiyo bana..Keşke gelse keşke inandirici olabilse..:çok üzgünüm:

Birgün işyerinde geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalmıştım, o da buluşalım diye tutturmuştu. Ben de olmaz deyince kırıldı, tartıştık. Sonra ben işyerinden çıktım, arabama doğru ilerliyorum, yerde gül yaprakları var falan heme anladım ben zaten:D Sonra yanına doğru gittim ve bana sımsıkı sarıldı, ben "Küsüm ben sana" dedim, o da dudaklarıma yapıştı:$ O öpüyor ama benden hiçbir tepki yok hehe:D Sonra öpmeyi bıraktı, ellerimi tuttu ve "Prensesim bana küsemez, sensiz nefes alamıyorum, beni ellerinle öldürme ne olur.." dedi. Ooof süper bir andı:)

Son düzenleme:
bana kadınım demesi....bana bır omur kadınım desın ölüm ya onun icin.ama kızınca özo der :)))

benimki de az önce minibüsle karakola dönerlerken tüm tim içerde tabi kalabalık
seni seviyorummmm diye bagırdıııı
ay çok mutlu oldummm :asigim:
unutamam

bırakmıyorum ulan seni gitde görim zorlaysa zorla benimlesin varmı ötesi hala ilk gün ki gibi aşığı lan sana kurban olurum ölürüm....demişti:)))

Benmki platonik aşkımdan ama olsun yne de anlatayım..:) Bir arkadaşım ona beni nasıl tanıdığını sorduğunda 'anlatılmaz yaşanır' demişti..Sanırım bu sözünü ömrüm boyunca unutamayacağım..:asigim::asigim:

her zaman güzel sözler söyler eşim ama benim için en anlamlısı iyiki seninle evlenmişim papatyam dedi dün birden şaşırdım bu benim için bütün sözlerden kıymetliydi:asigim:

seninle buluşmamız ne kadar güç olsada...senden sadece beni sevmeni istıyorum

beş dakika başbaşa kalmamaız suç olsa da...
SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...

çağırsam bile gelme,yorulma ne olursun.
sen üzülme incilme,kırılma ne olurlsun.
beni yanlış anlama darılma ne olursun.SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...

birgün bensiz kalsanda ,benimle yaşamanı aşkımın değerini bir sır gibi taşımanı.
nemili bakışlarınla resmimi okşamanı istıyorum.....

seni çok seviyorum VE SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...!!!

aşkım bana bu msjla aşkını itiraf etmişti...hala saklarım bu msjı ...canım benım..çok etkılenmiştim okurken

şimdi ise bana hep bidenemmm...hayatımın anlamı...canım der ..çokta hoşuma gidio

aaa ne tesadüf benimki de bana bunu yollamıstı ama tamamını :)) a.s.

hayatımın kadını tek mutluluk kaynağım der ve buna benzer bir çok güzel söz neden olsa balık burcu romantizim doruklarda, dün akşam yağmur yağıyordu bizde her zamanki gibi msjlaşıyorduk beni seviyormusun diye sordu evet dedim ya sen diye sordum gönderdiği msj "dişariya çik yağan yağmur tanelerini tutmaya çalış tutamadıkların kadar seni seviyorum" aşk bu işte bence :asigim:

Back