• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

ben en aç halimle makarna yemeye koyulmustum....
artık nasıl bi hırsla yiyosam :)
o da beni izliyodu...
dokunmaya kıyamamak sözünün anlamını yeni anlııorum dedi
ee kalmadı açlık felan yalan oldu makarna bu cümle üzerine:utangac:

ay en güzelleri bu içlerinden..:asigim::asigim:

Yeri geldiğinde çok tatlı çok romantik sözleri vardır ruhumun:asigim: ama ilk zmanlardaki bana açılmak için söyledikleri o anki durum daha farklı ve unutulmuyo:utangac: " BİZ olalım istiyorum Bizimiz olsun istiyorum Farklı Olalım istiyorum Güzel olsun istiyorum senin gibi.." demişti:asigim:

1'de Maço erkeğim "Oyarım" der, "kafanı kırarım" der, "aklını alırım"der sırnaşık şey ama çok tatlı der :utangac: Yerim onu benkaydirigubbakcemile3 Pamuk o yaa!!!:1hug:

Evlenmeden önce bana bunu yazmıştı aşkım daha neler neler yazmıştıda ilk aklıma gelen bu şimdilik
Artık beklemek zor sabretmek zor
Bir güle bakar gibi uzaktan bakmak zor
Kokunu içime çekememek zor
Her gelişte tekrar gitmek
Her gidişte tekrar üzülmek zor
Dikenın batması gibi o yeşil gözlerinin batması
Ama aglayamamak
Göz yaşlarını kalbime akıtmak zor.

sevgilimin bana söylediği sözlerin hepsi güzel ama en güzeli alın yazım kaderimsin bu böyle biz biz olduk sen ben yok demişti.... vazgeçilmezim canım ömrüm demişti halada diyor.......

Gidersem en az senin kadar üzüleceğim.tek sıkıntım ağlaman.sen gidersen yıkılır bu kent...ölür bu beden...can içinde cansın çünkü...hayır hayır candan öte bensin....

''Öyle çok bağlandım ki sana asla bırakamam seni''
demişti. Yalanmış ama :1no2:

Durduk yere bu şiiri başladı okumaya çok belliydi duygularıyla söylediği:utangac:Ben senin en çok sesini sevdim
Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi
Önce aşka çağıran, sonra dinlendiren
Bana her zaman dost, her zaman sevgili

Ben senin en çok ellerini sevdim
Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak
Nice güzellikler gördüm yeryüzünde
En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak

Ben senin en çok gözlerini sevdim
Kah çocukça mavi, kah inadına yeşil
Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar
Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil

Ben senin en çok gülüşünü sevdim
Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran
Unutturur bana birden acıları, güçlükleri
Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman

Ben senin en çok davranışlarını sevdim
Güçsüze merhametini, zalime direnişini
Haksızlıklar, zorbalıklar karsısında
Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini

Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim
Tüm çocuklara kanat geren anneliğini
Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada
Sensin, her şeyin üstünde tutan sevgini

Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...

en güzel romantik değil ama en komik romantik sözünü yazmak istiyorum ben, çok fena nezle olduğum bi zamandı, bana paket paket selpak mendil getiriyordu,çıkıyorduk daha o zamanlar,paketin içinden mendili aldım açtım burnum silicem, bi de gördüm ki mendilin ortasında ne yazsın"seni çok seviyorum sümüklü böceğim"

en güzel romantik değil ama en komik romantik sözünü yazmak istiyorum ben, çok fena nezle olduğum bi zamandı, bana paket paket selpak mendil getiriyordu,çıkıyorduk daha o zamanlar,paketin içinden mendili aldım açtım burnum silicem, bi de gördüm ki mendilin ortasında ne yazsın"seni çok seviyorum sümüklü böceğim"

ayy bayıldım valla buna yaa..
çok ince düşünmüş çok hoş olmuş hem romantik hem komik gerçekten de

bizde yeni tanismistik ve bi gun gorustuk disarda ama daha ask mesk yoktu o gun oyle birbirimizi tanimaya calisiyorduk cok guzel sohbet ettik eve dondum bi mesaj atmisti ve hic unutmam asla "once bu kalbimin ici bostu simdi doldugunu hissediyorum hayatima hos geldin" yazmisti ortada daha pek bisey yoktu ama bu sozler beni cok etkilemisti bigunde nisandan sonra disarda deniz kenarinda oturuyorduk bana uzun uzun bakti ve sana bakmak suya bakmak sana bakmak bir mucizeyi anlamak demisti cok duygulanmistim

benim sevgiliciim bi kere beni minibüse bindirmişti eve gidecektim ben minibüste o da dışarda oturuyodu bakışıyoduk öyle hayran hayran
sonra telefonunu fln çıkardı allah allah deyip kızmıştım
sonra bana msj geldi
"çok güzelsin" yazmıştı

Son düzenleme:
bizde yeni tanismistik ve bi gun gorustuk disarda ama daha ask mesk yoktu o gun oyle birbirimizi tanimaya calisiyorduk cok guzel sohbet ettik eve dondum bi mesaj atmisti ve hic unutmam asla "once bu kalbimin ici bostu simdi doldugunu hissediyorum hayatima hos geldin" yazmisti ortada daha pek bisey yoktu ama bu sozler beni cok etkilemisti bigunde nisandan sonra disarda deniz kenarinda oturuyorduk bana uzun uzun bakti ve sana bakmak suya bakmak sana bakmak bir mucizeyi anlamak demisti cok duygulanmistim

bu kısım yılmaz erdoganın bır sıırı canım okumanı tavsıye ederım cok guzel bır sıırdır.

seninle buluşmamız ne kadar güç olsada...senden sadece beni sevmeni istıyorum

beş dakika başbaşa kalmamaız suç olsa da...
SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...

çağırsam bile gelme,yorulma ne olursun.
sen üzülme incilme,kırılma ne olurlsun.
beni yanlış anlama darılma ne olursun.SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...

birgün bensiz kalsanda ,benimle yaşamanı aşkımın değerini bir sır gibi taşımanı.
nemili bakışlarınla resmimi okşamanı istıyorum.....

seni çok seviyorum VE SENDEN SADECE BENİ SEVMENİ İSTIYORUM...!!!

aşkım bana bu msjla aşkını itiraf etmişti...hala saklarım bu msjı ...canım benım..çok etkılenmiştim okurken

şimdi ise bana hep bidenemmm...hayatımın anlamı...canım der ..çokta hoşuma gidio

dünyanın en güzel kızı burda bakın, deyıp yola elımı kaldırması süperdı aah ahh han nerde o en guzl kız

Eğer beni özlemişse bebişim der....eğer çok özlemişse çirkinim der...ha bide geçen gün gece yarısı aradı korktum hayırıdır dedim..hiççç sadece seni ne kadar sevsem azdır...seni sevmeye doyamıyorum...sevdikçe sevesim geliyor seni içime soksam orda saklasam ben nereye gitsem oraya gelsen...kimse görmese seni bi tek ben görsem...baktığın yeri kıskanıyorum....neyse hadi sen uyu bebişim uykunu dağıtma seni seviyorum dedi ve kapadı...sankim rüyaydı...(ama değilmiş...annem gece gece ne tlfuymuş bu deyince anladım...gerçek) olduğunu

Back